Oferă cadou curele de bărbați Refuge

10

Cadou pentru el? Curele de bărbați Refuge

Cel mai frumos sezon al anului este aici. Sărbătorile de iarnă aduc și goana după cadouri. Alegerea unui cadou nu este ușoară pentru că ne dorim să oferim ceva deosebit. Nu întotdeauna este despre valoare, ci despre calitatea și utilitatea cadoului oferit. Posibilitatea de a comanda totul online este cea mai bună variantă în perioadele aglomerate.

Bărbatul special din viața noastră merită un cadou aparte. Stâlpul familiei, cel care duce greul, va spune mereu că nu e cazul să primească un cadou. Tocmai și din acest motiv merită mai mult să fie răsplătit. Atunci când vine vorba de accesorii, bărbații pun preț pe calitate. Iată de ce curele de bărbați Refuge este cea mai bună alegere.

Oferă cadou curele de bărbați Refuge

Este important să susținem producătorii români. Ei sunt oameni pasionați care se străduiesc să îmbine utilul cu plăcutul. Pentru că cei care fac mici afaceri în țară o fac de drag. Și pentru asta trebuie respectați și mai mult!

De ce Refuge?

Micii întreprinzători nu trebuie susținuți doar în pandemie sau la început de drum. Consider că ei trebuie susținuți mereu pentru a le arăta respect față de munca, pasiunea și constanța lor. Trebuie să știți că aceste curele de bărbați Refuge sunt realizate într-un atelier. Acest lucru înseamnă atenție pentru fiecare piesă care pleacă spre client.

Vorbim de curele de piele naturală realizată cu drag pentru a bucura. Cadourile sunt cu atât mai valoroase cu cât sunt făcute în ateliere mici, din mâinile unui om pasionat. Acest cadou va avea o însemnătate mult mai mare!

Varietate de curele de bărbați Refuge

Știu că bărbații purtau la început doar curele negre sau maro. Acum au și ei multe pretenții când vine vorba de culoare, model. Consider că bărbații trebuie să aibă mai multe curele în dulap.

Curele colorate pentru ținutele de vară și de vacanță

Curele din piele întoarsă pentru un plus de eleganță

Curele clasice pentru ținute office sau elegante

Curele aparte – așa cum am ales eu pentru soțul meu. Adică o curea din piele naturală cu model semiperforat. Mi-a atras rapid atenția. Era cureaua care îmi spuneam că îi lipsește din colecție. Și da, îmi doream ceva aparte, diferit.

curele de bărbați Refuge

Comanda Refuge – o adevărată bucurie

Noroc că m-am decis repede și am dat comanda. Produsul a fost livrat rapid și exemplar. Acesta este modelul ales. Eu pun mare preț pe modul în care este împachetat un produs. Spune multe despre produsul în sine, dar și despre persoana care l-a realizat.

Cureaua a fost ambalată în hârtie subțire neagră și pus într-o cutie de carton tare. Elegant și cu atenție, ideal de oferit cadou. M-am bucurat să văd că există persoane care pun preț pe întreaga ta experiență, de la comanda în sine până la livrarea produsului. De admirat!

Soțul meu a fost tare încântat de acest cadou supriză. Îmi doream să-l ofer de Moș Nicolae, dar nu am mai avut răbdare să-i văd reacția. Mi-a confirmat că această curea din piele cu model semiperforat a fost o bună alegere. Presimt că alte curele de piele Refuge își vor găsi locul, la noi!

P.S. Micul cadou oferit de Refuge mi s-a părut tare simpatic. Micile detalii contează enorm. Iar dacă e și practic, cu atât mai bine.

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

10 Comments

  1. Iti foarte multumesc pentru recomandare. Printre atatea optiuni de cadou, aceasta mi se pare una inspirata si inedita pentru a*i fi oferita sotului meu! Fug pe site sa vad modele si marimi. In cat timp a sosit comanda ta?

  2. cristina dragomir on

    brandul nu il stiu, acum aud pentru prima data de el, dar ideea de a face cadou o curea unui barbat mi se pare mai mult decat buna. Niciodata nu sunt destule si sunt practice.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
vizitează Bucovina
Vizitează Bucovina în vacanța de iarnă

Vizitează Bucovina și redescoperă frumoasa țară Vizitează Bucovina a fost îndemnul meu dintotdeauna. Când cineva mă întreba unde să meargă...

Close