Idei de cadouri de Crăciun de pe Notino

În căutare de idei de cadouri de Crăciun?

Sărbătorile de iarnă se apropie și suntem în goană după cadouri. Ne dorim să oferim de fiecare dată cadouri deosebite. Notino vine în ajutorul nostru cu sugestii de cadouri de Crăciun. Variate și împărțite pe categorii, ideile lor sunt exact ce avem nevoie. Timpul ne presează și inspirația parcă s-a dus. Iată de ce Notino este cel mai bun partener când vine vorba de cadouri.

Întotdeauna sunt inspirată când vine vorba de cadouri. Recunosc, Notino mă ajută să fac alegerile mai rapide și mai inspirate. Nu dau niciodată greș, iată un motiv în plus, să caut cadouri la ei.

Idei de cadouri de Crăciun de pe Notino

Cadourile pe care le oferim trebuie să fie utile, de calitate și frumos ambalate. Eu pun mereu accentul și pe ambalaj, te atrage să-l cumperi și să-l folosești.

 • oferă cadou un parfum

Un parfum bun este întotdeauna un cadou potrivit. Există parfumuri cu care nu poți da greș. Notino a realizat pentru tine top parfumuri femei cu care vei impresiona. Lista cuprinde parfumuri de excepție, în ambalaje deosebite. Pe oricare îl vei alege, va fi o bună alegere.

cadouri de Crăciun

Din această listă, recomandarea mea este Giorgio Armani Emporio – Because It´s You, Giorgio Armani – Sì și Lancome La Vie Est Belle. Las lista mea aici, poate Moș Crăciun are nevoie de sugestii.

 • produse de îngrijire a tenului

Atât femeile, cât și bărbații pun mare preț pe îngrijire. Și este un detaliu foarte important. Atunci când ai produsul la îndemână, primit cadou special pentru tine, îl vei folosi cu mai mare drag. Când îți vei da seama de rezultate, îți va plăcea și mai mult, și îl vei recumpăra.

Crema hidratantă este produsul cosmetic cel mai des utilizat. Femeile au un adevărat ritual de îngrijire unde este inclusă și crema hidratantă. Bărbații pun preț pe spălarea bine a feței și hidratarea ei. Da, bărbații au învățat că e important să-și hidrateze bine tenul. Și eu sunt mândră de acei bărbați care se îngrijesc.

La cadouri de Crăciun, se încadrează foarte bine produsele cosmetice de îngrijire a tenului. Produse de curățare a tenului, dar și de răsfăț, cum sunt măștile cu diverse întrebuințări. Creme hidratante, dar și seruri și fiole. Toate sunt necesare îngrijirii și bune idei de cadouri.

cadouri de Crăciun

 • produse pentru răsfățul mâinilor

Anul provocărilor a dus igiena mâinilor la un alt nivel. Prin urmare, pielea mâinilor a avut mult de suferit. Produsele de igienizare, spălare, dar și hidratare au fost folosite mai mult ca niciodată.

Iată de ce putem oferi, cadouri de Crăciun, produse pentru răsfățul mâinilor. Săpun lichid în aromă de sărbătoare, dar și ambalaj de Crăciun. Cremele de mâini hidratante trebuie să fie însoțite de măști de mâini. Ele ajută la o mai bună îngrijire și hidratare a pielii mâinilor. Mâinile sunt, după față, cele mai expuse la frig, poluare, adică factori externi dăunători. Deci trebuie să avem mare grijă și să le răsfățăm cu produse de îngrijire specifice, cât mai des.

cadouri de Crăciun

Alege cadouri de Crăciun de pe Notino pentru cei dragi. Vei face cele mai bune alegeri și toți se vor bucura nespus pentru cadouri. Nu uita să adaugi în coșul de cumpărături un cadou (sau mai multe) și pentru tine, că tot vine Crăciunul!

Tu ce cadouri de Crăciun obișnuiești să oferi? Ce îți place cel mai mult să primești cadou de sărbători, produse cosmetice sau de make up? Te-ar bucura și un parfum nou?

14 thoughts on “Idei de cadouri de Crăciun de pe Notino”

 1. De sarbatori ma bucur mult sa fiu alaturi de cei dragi. Am deja o colectie impresionanta de parfumuri (mai ales ca toata sarcina am „poftit” la parfumuri)… asa ca nu cred ca as mai avea neaparat „nevoie”. Dar stii cum e, un cadou nu se refuza niciodata :D. Orice e minunat.

  Reply
 2. Ma bucur mult ca ai venit cu aceste idei si acum sunt mai optimista in a sti ce e frumos sa oferi in aceasta perioada!

  Reply
 3. un parfum mi-am facut si eu cadou, pe Si. Evident ca tot de la Notino. Am avut si reducere 10%, deci cu atat mai bine. Lui Mr. nu stiu ce ii iau. Ma gandeam la un set pentru ingrijirea barbii…

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.