Folosește corect și cât mai des săpun Notino

22

Alege să folosești mai des săpun Notino

În această perioadă, s-a promovat mult spălatul pe mâini. M-am bucurat să văd un video cu spălatul corect al mâinilor. E un lucru pe care ar fi trebuit să-l știm de mici copii. Ar fi fost ideal să ne și fi spălat corect, de fiecare dată. Astfel am fi evitat contactarea multor boli. Să sperăm că de acum înainte ne vom spăla și mai temeinic pe mâini.

Pentru ca această activitate să nu fie o corvoadă, alege săpun Notino. Avem la dispoziție o mulțime de săpunuri. Să nu ne plictisim de miros, culoare, îl putem schimba cât de des dorim. Notino ne dă variante nenumărate.

Variante de săpunuri de pe Notino

De mai bine de doi ani, achiziționez toate produsele cosmetice de îngrijire și machiaj de pe Notino. De ce? Varietatea de produse mă cucerește. Cu ajutorul lor, am descoperit produse care au devenit preferatele mele rapid.

Igiena este importantă pentru noi. În fiecare baie, avem două tipuri de săpun. Eu îl prefer pe cel lichid, soțul pe cel solid. Așa că, avem de toate! Iată care sunt preferatele noastre:

 • săpun lichid – săpun cremă de mâini

Eu sunt mare fan săpun lichid. Mi se pare mai practic, mai igienic. M-am îndrăgostit de variantele de la Vivian Gray. Acest brand aduce mereu pe piață ambalaje colorate, exotice. Săpunurile miros tare bine. Consistența săpunului lichid te ajută să folosești mai puțin produs.

 • săpun solid

Soțul meu preferă un săpun solid pentru spălarea mâinilor. Cel mai mult, îi plac săpunurile de la Dove. Noroc că acest brand are mai multe variante, astfel că le tot alternăm. Dove cu ulei de argan miroase tare bine și nu usucă deloc mâinile. Ne place și cel cu mici particule de exfoliere. Săpunul solid nu ne lipsește niciodată din băi.

 • săpun dermatologic

Brandurile de cosmetice ne pun la dispoziție săpunuri lichide și solide dermatologice. Uneori, pielea noastră are nevoi speciale de îngrijire. Atunci folosim un săpun de la La Roche-Posay, Bioderma, Avene.

 • săpun natural

Îmi plac tare mult săpunurile naturale pentru că miros bine. Acestea sunt tare colorate și îngrijesc bine pielea. Ingredientele sunt safe pentru pielea noastră, cele mai multe sunt vegane. Un răsfăț pentru pielea ta îl oferă săpunul natural de la Nature Box cu ulei de avocado.

Spălatul pe mâini poate fi plictisitor pentru cei mici. Ei nu înțeleg încă importanța acestei activități. Cu săpunuri colorate, parfumate, cu design simpatic, le putem face spălatul pe mâini mai amuzant.

Tu ce fel de variantă de săpun preferi? Ți se pare util să poți comanda săpun Notino în nenumărate variante?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

22 Comments

 1. Ce ambalaje dragute au. Eu le prefer pe cele lichide, sotul pe cele solide. Cel mic e dupa toane. Asa ca folosim ambele variante sa fie toata lumea multumita.

 2. Madalina Marincas on

  Ce faine sunt sapunurile! Si noi folosim sapun lichid si recunosc ca as vrea sa incerc si variantele de pe notino!

 3. Notino are o gama larga de produse. Mie imi place si sapunul lichid si cel solid, mereu am de amandoua in baie.

 4. In ultimele luni chiar am facut abuz de sapun si imi plac doar variantele lichide. Am gasit unele care nu-mi usuca pielea indiferent cat de mult as folosi

 5. Cristina Dragomir on

  sapunuri lichide folosesc si eu in mare parte. Tot Dove este preferatul meu. De la Vivian Gray inca nu mi-am luat nimic, dar recunosc ca m-au atras ambalajele alea putin altfel si atat de colorate.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
cosmetice de lux
Povestea produselor cosmetice de lux Notino

Produse cosmetice de lux - visul fiecărei femei Produsele de machiaj reprezintă o adevărată tentație pentru persoanele de sex feminin,...

Close