Cum alegem cea mai potrivită vitrină frigorifică?

28

Vitrină frigorifică – necesară pentru promovarea produselor

O vitrină frigorifică te poate ajuta să vinzi mai ușor decât crezi. Clientul e mereu atras de ceea ce e expus. Dincolo de utilitatea practică, e cea mai bună formă de publicitate. În această perioadă, oamenii se împart în două categorii. Cei care sunt preocupați de sănătate și caută astfel de sfaturi. Și oameni în căutare de idei pentru a-și promova mai bine produsele și serviciile.

Competiția este acum mult mai mare între comercianți. Au înțeles că trebuie să vină cu ceva nou pentru clienți. Fiecare încearcă să-și atragă cât mai mulți clienți într-un mod elegant.

Cum alegem cea mai potrivită vitrină frigorifică?

Până acum, meniul ne ajuta, prin poze și descriere, să alegem un preparat. Ospătarul știa ce să ne recomande și ne tenta cu diverse produse, doar povestind despre ele. Din păcate, acum avem doar varianta to go. Chiar dacă unele localuri s-au redeschis, nu avem posibilitatea de a savura un preparat acolo. Putem doar să-l comandăm la pachet și să ne bucurăm de el, doar acasă.

Pentru a atrage mai mulți clienți, comercianții trebuie să-i tenteze cu produse deosebite. Știm cu toții că imaginea vinde. Așa că vitrina frigorifică, unde sunt expuse produsele, ne poate ajuta să vindem mai mult sau mai puțin. Iată de ce e bine să alegi cu grijă, o vitrină frigorifică.

 • capacitate și compartimentare

Dacă vei servi doar un singur fel de produse, vei opta pentru una mai mică. Însă dacă vei servi și băuturi, și alimente, e bine ca vitrina frigorifică să fie compartimentată.

Alege una cu capacitate mai mare. Produsele înghesuite nu sunt vizibile și nici nu arată bine. Cu cât sunt mai bine așezate, va fi mai ușor de atras și tentat, clientul.

 • eficiență energetică

Vitrinele frigorifice trebuie să funcționeze tot timpul. Deci trebuie să fim atenți și la consumul de energie. Verifică clasa energetică înainte de a face alegerea.

 • brand renumit

Alege electronice de la branduri renumite și de specialitate. Astfel, te asiguri că faci alegerea potrivită de la cei mai buni. E mai sigur să achiziționezi un produs de la un brand specializat pe o singură categorie.

 • service asigurat

E foarte important să avem service asigurat în cel mai scurt timp. Produsele se pot strica, ceea ce înseamnă pagubă. Alege să comanzi acolo unde service-ul este asigurat în cele mai bune condiții.

Vitrinele frigorifice te ajută să-ți promovezi mai bine, produsele! Întotdeauna, vizualul vinde mai bine decât orice descriere. Alege o vitrină frigorifică potrivită nevoilor tale și asigură-te că e cea mai bună alegere pentru afacerea ta!

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

28 Comments

 1. Pentru cei cu afaceri in domeniul alimentar cred ca este unul dintre cele mai importante aspecte, daca vor sa aiba succes si sa reziste pe piata. Ca sa vinzi produse bune ai nevoie de conditii bune de pastrare .

 2. Cereces Loredana on

  Ce fain!Nu m.am gandit niciodata la asta!Sigur ca e mult mai bine sa vezi si sa.ti alegi ce doresti!

 3. Prezentarea produselor este foarte importanta. Daca ai o prezentare frumoasa si curata, cu atat mai mult vor fi vandute produsele.
  Foarte utile informatiile din acest articol.

 4. Elena-Cristina Alexandroaia on

  Informatii foarte utile pentru cei care au mici afaceri, gen patiserii sau magazine alimentare.

 5. Expunerea este mult mai buna intr-o vitrina frigorifica. Pentru businessurile in care este nevoie clar este bine sa apelam la un astfel de accesoriu

 6. Clar ca vizualul atrage si vinde cel mai bine. Una e sa spui ca ai o prajitura ( dau exemplu ca asta as manca la ora asta :))) ) delicioasa si alta e sa o vad in vitrina. Poate sa nici nu fie, daca imi place cum arata o iau 🙂

 7. Articolul tau e super util pentru cinve crea sa isi deschida o afacere care implica vitirine frigorifice. Eu sunt de parere ca aspectul conteaza mult😊

 8. O, da! Complet de acord cu tine, pe mine una, vizualul mă atrage foarte mult, de aceea o vitrină amplasată la nivelul ochilor este foarte benefică pentru business-ul în cauză.

 9. E important sa alegem o vitrina care raceste in functie de nevoile noastre. Si consumul electric e important. Se vede la factura electrica si putem ajuta mai mult si mediul inconjurator!! 😘😘

 10. cudrag.cristina on

  Prezentarea vizuala face mult, ma bucur ca am gasit acest articol informativ.
  Am un prieten caruia i-ar folosi aceste informatii.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Între surori de Kristin Hannah
Între surori de Kristin Hannah recomandare carte

Între surori de Kristin Hannah - bestseller de vacanță Între surori de Kristin Hannah este cartea pe care mi-ar fi...

Close