Sadie de Courtney Summers – recomandare lectură

15

Sadie de Courtney Summers bestseller New York Times

Sadie de Courtney Summers este cartea care mi-a ținut companie în ultimele nopți. Îmi place mult să citesc cărți. Pe cele mai multe, reușesc să le citesc doar noaptea. Sadie este o carte care trebuie citită în liniște, cu răbdare. Poate părea greu de înțeles, la început. Însă poftă vine mâncând, așa e și povestea aceasta. Fiecare pagină nouă, aduce detalii noi în poveste.

Cartea poate fi comandată de pe site-ul Editura Corint. Este o lectură bună. O carte de avut în bibliotecă. Dar și o bună alegere pentru a fi oferită cadou.

Sadie de Courtney Summmers – un thriller captivant

”Dacă va muri, va îngropa și adevărul odată cu ea.” Iată de ce am fost atrasă de această poveste.

Mattie și Sadie sunt surori. Mama lor este prea preocupată de droguri. Așa că Sadie are grijă de Mattie, surioara mai mică. Deși este sora mai mare, ea o adoră de Mattie. Are grijă de ea așa cum mama ar trebui să aibă grijă de ele. Dar ce faci când mama e în căutare de droguri, nu de job pentru a avea ce pune masă? Preiei tu, ca soră mai mare, toate atribuțiile. Cele două fete sunt supravegheate și de o bunică adoptivă.

Tragedia care va schimba viața lui Sadie!

Mattie este găsită moartă. Ea a fost ucisă, iar Sadie este devastată. Vrea cu orice preț să găsească criminalul. Nu așteaptă investigația poliției, care se mișcă prea încet.

Decide că e momentul să facă ea dreptate. Mama le-a abandonat. Cu școala nu merge prea bine. Fiind bâlbâită, ea este ținta glumelor colegilor. Sora ei iubită a murit. Nu mai are nimic de pierdut. Trebuie doar să facă dreptate. Dreptate cu orice preț!

Sadie de Courtney Summers

Sadie de Courtney Summers – între gândurile lui Sadie și ce spun cei din exterior

Cartea este interesant structurată. Avem capitole cu gândurile lui Sadie. Avem capitole cu oameni care discută moartea lui Mattie, dar și dispariția lui Sadie. Se realizează un serial la radio cu cazul celor două surori. Diverse persoane care le-au cunoscut pe fete, intră în direct și aduc detalii.

O nouă poveste, o nouă lecție de viață. Ca părinte, trebuie să te ocupi de copii. Binele lor trebuie să fie pe primul plan. Plăcerile tale trebuie să treacă pe locul doi sau trei. Soarta celor două fete este pecetluită de viciul greu al mamei.

Va reuși Sadie să facă dreptate? Va afla ea cine este criminalul surorii ei înaintea poliției? 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

15 Comments

  1. Doamne cat imi doresc aceasta carte. O stiu de cand a aparut in state si m-am bucurat sa aflu ca Leda o va traduce. In ultimul timp abia fac fata noutatilor editoriale. Sunt prea multe si prea bune.

  2. Am terminat-o si eu de citit ieri si mi s-a parut asa si asa povestea. Sigur ca lectia pe care o invatam este importanta, asta nu voi nega. Mie mi s-a parut totusi ca are destule clisee si un stil care m-a facut sa ma intreb daca nu cumva autoarea este adolescenta sau super tanara. Se pare ca nu este.

  3. Eu sper sa afle cine e criminalul ca sa-si gaseasca linistea, pentru ca oricum a avut o viata pe care nici un copil nu ar trebui sa o aiba pentru ca, ca părinte, trebuie să te ocupi de copii. Binele lor trebuie să fie pe primul plan. Plăcerile tale trebuie să treacă pe locul doi sau trei.

  4. Din pacate, persoanele pe care se sprijina Sadie cel mai mult au parasit-o atunci cand ea avea nevoie de ele. Sora a murit si mama a parasit-o … Chiar m-a prins subiectul cartii

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
vin roșu
Consumi vin roșu? Cunoști și beneficiile consumului de vin?

Îți place să consumi un pahar de vin roșu? În ultimul timp, tot mai mulți prieteni, au devenit iubitori de...

Close