Rujul roşu – must have!

ruj rosu

Ani la rând, am admirat fetele care îndrăzneau să folosească rujuri în culori tari. Rujul roşu m-a tentat mereu, dar nu am îndrăznit să-l folosesc, nici măcar să-l încerc. Însă anul acesta, mi-am luat inima în dinţi şi mi-am comandat de la Oriflame un ruj roşu, Hollywood Red by Demi Moore.

Folosesc de mult timp produsele de la Oriflame pentru îngrijirea corpului şi makeup, dar nu mai folosisem de la ei rujuri în culori tari. Am avut emoţii când l-am comandat pentru că uneori culoarea de pe hârtie diferă de realitate. De data aceasta am avut o surpriză plăcută, culoarea este exact ca şi în catalog şi rezistă pe buze până la 6 ore, chiar dacă mănânci şi bei. Eu am fost foarte mulţumită de calitatea rujului în raport cu preţul, şi îl folosesc ori de câte ori am ocazia. Vă recomand să folosiţi contur de buze de culoare roşie şi apoi să folosiţi rujul. E mai simplu să ai un contur bine definit şi apoi să umpli buzele.

ruj

creion contur

Pentru îngrijirea buzelor,mai ales în sezonul rece,  folosesc balsamul de buze de la Oriflame şi untul de buze de la Nivea, pe care l-am găsit tare greu, se găseşte doar în Auchan (mulţumesc, Alexandra).

balsam

 

ruj rosu 1

ruj rosu 2

ruj rosu 3

Mulţumesc pentru coafură, Tomi de la Ego-Studio , pentru poze lui Ciprian Rusu, apropo, el are un concurs foarte interesant dacă vei fi mireasă în anul 2014.

Îndrăzniţi! Folosiţi culoare în machiaj! Nu ieşiţi din casă nearanjate, puţin rimel, un ruj, nu durează mai mult de 5 minute, efectul este minunat, iar voi vă veţi simţi deosebite toată ziua!

4 thoughts on “Rujul roşu – must have!”

  1. Tu esti minunata tot timpul si rujul rosu te prinde de minune! Nu am mai vazut intr-adevar nicaieri unt de buze de la Nivea. Cat costa? 🙂

    Reply
  2. Oana – mulțumesc pentru cuvintele frumoase! Untul de buze se găsește doar în Auchan și costă cam 10,11 lei, și se găsește în 3 variante: simplu, cu zmeură și vanilie și nuci de Macadamia.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.