Recomandare filme: Rush şi Last Vegas

rush_ver8_xlg

Rush – 2013 – acțiune, biografie, dramă

Filmul se bazează pe povestea adevarată, rivalitatea dintre doi piloți de Formula 1, frumosul englez, James Hunt, și adversarul său, genialul pilot austriac, Niki Lauda.  Filmul prezintă realizările pe toate planurile ale celor doi piloți în paralel, până în anul 1976 când amândoi sunt dispuși să riște tot, chiar și viața lor, pentru a deveni campion mondial.

Rivalitatea dintre ei este jucată fără cusur.  Secvențele de curse sunt realizate impecabil trimițându-ne înapoi în anii 70, perioada de glorie a acestui sport minunat. Chiar și în acest film putem oberva caracterul nemților, seriozitatea lor când vine vorba de pasiune, muncă.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=s43KIRThDDc]

last-vegas-movie-2013-poster-2

Last Vegas – 2013 – comedie, acțiune

O comedie cu 4 actori de excepție, Billy (Michael Douglas), Paddy (Robert De Niro), Archie (Morgan Freeman) și Sam (Kevin Kline), deși scenariul este unul slăbuț, actorii fac tot filmul. Billy, Paddy, Archie și Sam au fost cei mai buni prieteni încă din copilărie. Când Billy decide să se căsătorească, prietenii lui îi organizează petrecerea burlacilor în Las Vegas. Se distrează și se ceartă, se împacă și se bucură de reîntâlnirea lor, și îi organizează cea mai frumoasă petrecere, iar la sfârșit chiar are loc o nuntă.

Last Vegas a fost unul din filmele la care chiar am râs mult, i-am revăzut cu drag pe toți cei 4 mari actori, și l-aș mai revedea oricând cu drag.

[youtube=http://www.youtube.com/results?search_query=last+vegas+2013+trailer&sm=1]

Ce comedii frumoase ați mai văzut în ultimul timp?

2 thoughts on “Recomandare filme: Rush şi Last Vegas”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.