Review produse de îngrijire pe care le recomand

e2a7ca7a2967a91f4a7e4dbdc42a5d57

Produsele cosmetice fac parte din viața noastră și trebuie să recunoaștem că niciodată nu avem destule. Mereu ne dorim să încercăm o cremă nouă,  mereu ne lipsește o nuanță de ruj, mereu vrem  să avem încă o ojă. Nici nu mai contează că de unele uităm câteodată cu desăvârșire în rafturile măsuței de machiaj, cumpărăm tot timpul ceva nou. Am încercat de-a lungul timpului produse cosmetice de la diferite branduri până am găsit produsele potrivite tenului/corpului/părului meu. După o perioadă de testare cu rezultate favorabile și unele vizibile, am decis să împărtășesc cu voi, poate aveți nevoie de un imbold de a testa produse noi.

  • Pentru ten – am încercat diverse produse, diverse branduri, tot căutând produsul ideal pentru tenul meu. iar într-un final am zis să încerc produse dermato-cosmetice. Acum în topul preferatelor mele pentru ten, se regăsesc La Roche Posay și Vichy. Vă recomand apa micelară și spray-ul cu apă termală, crema de față, dar și BB Cream-ul și fondurile de ten, care nu vă vor dezamăgi în nicio situație. Apa micelară a fost o adevărată descoperire,  deși la început am fost destul de sceptică, acum nu aș mai folosi alt produs pentru demachiere. Crema de la Vichy de noapte acționează ca o mască, dimineața după demachiere tenul rămâne curat și îl simt mult mai sănătos. Dintre fondurile de ten, cel mai bine m-am împăcat cu BB-Creamul, își face foarte bine treaba și îl voi recumpăra.

vichy

12189770_1248233651869630_2211253261492611675_n

 

  •  Pentru păr – am descoperit câteva produse foarte bune și sunt tare mulțumită de rezultate. Mi-am dorit mereu să am părul lung și am înțeles că el are nevoie de îngrijire specială pentru a arăta bine. Nu e ușor și îți ia ceva timp întreținerea lui, dar face parte din rutina noastră, a femeilor. Am primit câteva mostre de la Joico și pentru că mi-au plăcut tare mult, am cumpărat câteva produse de la ei, șamponul Joico Color Endure, șampon și balsam pentru păr vopsit – Joico K-Pak Color Therapy și o mască foarte bună Joico K-Pak Revitaluxe. După spălare, părul este extrem de curat și mătăsos, culoarea persistă mai mult, și da, produsele profesionale de îngrijire chiar își merită banii și laudele.

joico

 

12115622_1248233175203011_2245965165967213159_n

  • Pentru mâini – deși am cumpărat cam toate cremele din comerț, scumpe, ieftine, recomandate și lăudate, a durat destul de mult până am găsit crema de mâini perfectă. Nu știu cum ar fi arătat mâinile mele după zilele lungi de curățenie și folosirea atâtor produse de curățenie extrem de nocive pentru piele. Am decoperit crema de mâini Alessandro, prima și singura cremă de mâini care se absoarbe foarte repede, iar mâinile rămân catifelate și moi timp îndelungat.

12193387_1248235071869488_7927590067812529689_n

  • Pentru corp – aici depinde de pielea fiecăruia și dacă preferă gel de duș, săpun solid, exfoliante mai dure sau mai finuțe, iar loțiunile de corp sunt acum atât de variate încât e imposibil să nu găsești ceva care să-ți placă. Mie îmi place să am mai multe geluri de duș desfăcute, folosesc un tip anume în funcție de starea de spirit. Printre preferate se numără produsele de la Sabon, Sephora, dar ador loțiunile de corp de la diferite parfumuri. Pentru mine, este foarte important ca loțiunea de corp să se absoarbă repede și să aibă un miros discret, nu foarte puternic. Îmi plac produsele cu pompiță, dozajul este mai precis, prevenind risipa.

sabon

gel dus

crema corp

 

 

Ce produse de îngrijire folosiți și care merită recomandate? Ați avut produse care v-au dezamăgit și pe care nu le veți mai recumpăra?

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.