Gerovital H3 Derma+ – noutăți de toamnă de la Farmec

gerovital

 

Ne plac noutățile cu atât mai mult când e vorba de gama preferată de produse cosmetice. Toamna ne aduce o nouă gamă de creme de la Gerovital pe care de abia aștept să le încerc.

Noua gamă Gerovital H3 Derma+ aduce atât produse pentru ten, cât și pentru corp și piele, destinate atât adulților cât și copiilor. Produsele dermatocosmetice de înaltă performanță au fost special create și adaptate pentru toate tipurile de sensibiliăți și probleme ale părului și pielii. Dincolo de rolul cosmetic, aceste produse au fost îmbunătățite cu ingrediente care au rol de calmare și/sau accelerare a procesului de vindecare a diverselor afecțiuni.

Ca toate produsele de la Farmec, și noua gamă Gerovital H3 Derma+ sunt hipoalergenice, fără parabeni sau alte substanțe sensibilizante și sunt testate sub control dermatologic. Trebuie să știți că această gamă este desttinată în exclusivitatea farmaciilor!

Indiferent de problemele cu care te confrunți, nu contează că e vorba de piele, păr, ten, noua gamă a creat un produs special pentru problema ta, iată ce produse cuprinde această gamă:

 • Fluid de curățare și demachiere față și ochi, apă micelară, cremă activ hidratantă, cremă-mască calmantă și regererantă  pentru ten deshidratat, iritat,
 • Cremă deremareparatoare, cremă pentru piele cu roșeață și scuame pentru piele iritata, lezată,
 • Cremă emolientă super hidratantă pentru piele atopică,
 • Cremă anticuperozică hidratantă pentru piele cuperozică,
 • Gel spumant purifiant, emulsie hidratantă matifiantă, cremă antiacneică pentru ten gras, acneic,
 • Crema antirid și fermitate pentru ten ridat, lipsit de fermitate,
 • Cremă antirid contur ochi pentru piele sensibilă contur ochi,
 • Șampon anticădere,  tratament anticădere, șampon antimătreață, șampon pentru scalp sensibil pentru toate tipurile de păr,
 • Șampon sebocorector pentru păr gras,
 • Șampon nutrireparator pentru păr uscat, deteriorat,
 • Gel duș cremă concentrată, cremă corp pentru piele uscată  pentru piele uscată, sensibilă.

Fiecare produs a fost creat analizând cu atenție problemele cu care se confruntă fiecare dintre noi.

Eu abia aștept să încerc Apa micelară, care curăță, împrospătează și demachiază, și are un ph apropiat de cel natural al lacrimii și ajută la mentinerea echilibrului natural al pielii.

Picture1

 

Trebuie să recunosc că mi-a atras atenția și Gelul de duș cremă concentrată pentru piele uscată, sensibilă, are o formulă concentrată, concepută pe bază de substanțe blânde, potrivit oricărui tip de piele. Ingredientele cheie – ceramidyl omega compensează deficitul de lipide, îmbunătățește hidratarea, eleasticitatea, rezistența și senzația de confort a pielii, iar uleiul de migdale dulci are un efect emolient și degresant excelent.

Picture2

Pentru mămici cu pitici, vă recomand să încercați noua Cremă copii, recomandată pentru funduleț roșu și iritat, are rolul de a preveni iritația, calmează, izolează și repară pielea sensibilă din zona scutecului. Este o cremă destinată protecției pielii sensibile, din zona scutecului. Structura de emulsie inversă, de tip apă în ulei, asigură formarea unui strat protector, impermeabil, constituindu-se ca o barieră fizică între piele și scutec.

Picture3

Spuneti-mi care produs vă tentează să-l încercați din noua gamă de la Farmec, Gerovital H3 Derma+ ? 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.