Rețetă video – Lava cake

Lava cake – acum și rețeta video!

Îmi place să gătesc, deși nu am mereu foarte mult timp la dispoziție. Așa că sunt adepta preparatelor culinare rapide, dar gustoase și aspectuoase. Pentru a treia rețetă video, am ales să pregătesc împreună cu Diana, lava cake. Acest desert de care toată lumea se sperie pentru că pare complicat, dar e extrem de simplu, singurul secret fiind să le scoți la timp din cuptor.

Cum am descoperit lava cake?

În timpul dietei Montignac, căutam rețete ușoare de desert. Niciun moment nu m-am gândit că pot face lava cake dietetic. Adică cel desert minunat, gustos, aromat, de dietă? Conform unui stil de viață sănătos? Ei bine, uite că se poate. Și ca să înțelegeți mai bine pașii, am decis să fac și rețeta video. Poate așa veți avea mai mult curaj să o încercați.

Lava cake – cel mai des desert făcut pentru musafiri

Lava cake este desertul preferat al musafirilor. Nu mă mai stresez că nu am desert când se anunță musafirii târziu. Încep doar să pregătesc aluatul, le pun în forme și pornesc cuptorul. Până să se facă comozi, desertul este gata de savurat.

Pentru deserturi, vă recomand să folosiți ingrediente de calitate, cum ar fi ciocolata, cacaua, aromele, ele dau adevărată aromă a desertului și te ajută să iasă perfect.

Emoțiile au dispărut de acum, rămâne entuziasmul și bucuria de a vă împărtăși secretele rețetelor mele și încercarea mea de a vă încuraja să gătiți mai mult și mai rapid!

Vreau doar să vă spun că în spatele acestor rețete video de 20 de minute, stă multă răbdare, ore întregi de filmat, duble trase, dar și multă distracție, scene amuzante, iar la final savurarea în echipă a desertului.

echipa video

Așteptăm părerile voastre, comentariile și da, încurajările pentru că muncim foarte mult pentru un astfel de material și avem nevoie de vorbele voastre de bine!

Mulțumim Flavius Fulea pentru răbdare, filmat și montaj! Te recompensăm pe măsură cu ceea ce filmezi.

25 thoughts on “Rețetă video – Lava cake”

  1. Imi amintesc ca atunci cand eram mai mica făceam astfel de prăjituri. Eram atât de încântată ca imi reușea compoziția din mijloc.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.