5 idei de cadouri pentru soacra ta

Fire organizată, îmi place să îmi notez totul în agendă, de la zile de naștere până la programări, adrese și numere de telefon. De fiecare dată când e ziua cuiva apropiat, soțul mă întreabă cum reușesc să țin totul minte. I-am explicat că încerc să fac legături, să asociez oamenii cu o anumită lună din an, fac corelații. De exemplu, știu că mama-soacra și bunica mea sunt născute în aceeași zi. Nașul, finul și tata în luna aprilie, finele în decembrie, în ajun de sărbători, așa că nu prea am cum să uit.

Cadourile pentru zilele de naștere le aleg mereu cu grijă, din timp, pentru că urăsc să fug prin magazine în ultimul moment, să nu am timp suficient pentru a putea analiza toate ofertele și a alege ceva în grabă. Încerc să fiu atentă la ce își dorește fiecare și cunoscând destul de bine pasiunile și preferințele fiecăruia, aleg de fiecare dată cadoul potrivit. Da, e nevoie de timp și inspirație pentru a alege un cadou frumos pentru cei dragi.

Dacă pentru cei tineri și pentru copii, alegerea unui cadou este extrem de simplă, altfel se pune problema când trebuie să alegem un cadou pentru părinți, bunici, socrii. Nu sunt adepta oferitului de bani drept cadou, oricât aș fi de ocupată, încerc să mă organizez și să cumpăr un cadou din timp, știu că va aduce multă bucurie. Nu de puține ori, prietenii mă întreabă de unde și ce cadouri să mai cumpere pentru cei dragi. Încerc de fiecare dată, să ofer soluții simple și rapide, potrivite persoanei care urmează să-l primească.

Dar ce cadouri sunt potrivite pentru soacre? Ele care sunt mereu greu de mulțumit, care nu așteaptă nimic, dar se bucură de fiecare dată când primesc un cadou. An de an, când se apropie ziua de naștere a soacrei mele, încerc să aflu ce și-ar dori să primească cadou și sunt atentă de fiecare dată când vorbim și îmi spune ce a mai văzut la prietenele ei. Știu că la vârsta ei, își dorește obiecte practice pentru casă, dar eu sunt adepta cadourilor personale.

Sugestii de cadouri potrivite soacrelor!

 • o poșetă mare și neagră, să fie potrivită pentru mers la biserică sau când merge în vizite la prietene, dar suficient de încăpătoare pentru tot ce are nevoie;
 • produse cosmetice – la orice vârstă, femeile nu trebuie să uite să se îngrijească, crema de zi și de noapte anti-rid nu trebuie să le lipsească, crema de mâini este tot mai necesară, dar să nu uităm cât de mult se bucură de un parfum floral sau de un ruj;
 • eu i-am făcut cadou într-un an soacrei mele un fier de călcat cu aburi ca și cel de aici – s-a bucurat extrem de mult că are un nou ajutor de nădejde în treburile casnice, deoarece vârsta începe să-și spună cuvântul și e de preferat să nu se obosească mai mult decât e necesar, iar după câteva zile, m-a și sunat să-mi laude noul fier de călcat;
 • rame foto și albume cu poze de la diferite evenimente, zile de naștere, sărbători, vacanțe – unul dintre cadourile cu care nu poți da greș niciodată;
 • mașină de făcut pâine/cafetieră/mixer –  după ce a terminat cu renovarea bucătăriei, și-a dorit să-și înlocuiască electrocasnicele din bucătărie, așa că i-am recomandat să facă o listă cu cele necesare în funcție de prioritate.  Fiind preocupată de sănătatea ei, soacra mea preferă să-și facă pâinea în casă, însă odată cu vârsta, efortul frământării aluatului a devenit prea mare, așa că prima opțiune pe listă a fost mașina de pâine de pe acest site. Acum tot ce are de făcut este să pună ingredientele în aparat, iar în câteva ore se poate bucura de o pâine proaspătă, și nu vă mai spun cât de bine miroase în casă.
 • eșarfe și broșe – mie îmi place că soacra mea este cochetă și îi plac tare mult broșele pentru a da un suflu tineresc și elegant ținutei. Indiferent de anotimp, poartă mereu o eșarfă în culori vesele, parcă o mai întinerește.

Indiferent de cadoul ales, nu uitați să oferiți și un buchet frumos de flori, un tort gustos, încercați să petreceți mai mult timp cu ei și să le acordați puțină atenție, dincolo de cadourile materiale, cel mai frumos cadou este vizita copiilor și familiei!

Foto

9 thoughts on “5 idei de cadouri pentru soacra ta”

 1. Sa oferi cadouri nu este usor. Pentru o soacra produsele pe care le-ai enumerat tu sunt perfecte, iar cu parfumul, crema anti rid si de mâini nu poti da gres. Buchetul de flori nu trebuie sa lipsească nici el.

  Reply
 2. Recunosc, nu am mai văzut un articol ca acesta al tău.
  Felicitări!
  Deși nu-mi place cum sună acest cuvânt, un cadou și pentru soacre este binevenit. Chiar dacă există cazuri în care relațiile nu sunt tocmai ”roz”, nici nu-și imaginează ce bine pot face relației, jumătății și nu în ultimul rând soacrei.
  Bine de notat ideile.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.