Rețetă video – Biscuiți cu Nutella și vișine

A spus cineva Nutella, biscuiți și vișine?

Am revenit cu forțe proaspete din mini-vacanță și vă prezentăm a doua noastră rețetă video. De data aceasta, am ales să gătesc împreună cu Diana, niște biscuiți delicioși și fragezi, din doar trei ingrediente, care se fac rapid.

De cele mai multe ori, gospodinele se plâng că timpul nu le ajunge pentru a bucătări după pofta inimii, au nevoie de ingrediente numeroase,  etapele sunt multe și durează prea mult până e gata.

Pe cât de mult îmi place să gătesc, pe atât de mult timp crede lumea că petrec în bucătărie și nu e deloc așa. De cele mai multe ori, aleg rețete simple, rapide, dar de efect.

Biscuiții aceștia cu Nutella au nevoie doar de nutella, ou și făină, opțional fructe din dulceață. Vă invit să urmăriți rețeta video și să încercați această rețetă cât de repede!

Ce spuneți după ce ați văzut rețetă? Nu e chiar așa complicat cum pare, nu? Așteptăm să ne spuneți în comentarii, cum v-au ieșit biscuiții, dacă aveți nelămuriri, nu ezitați să mă întrebați!

Foto Flavius Fulea

11 thoughts on “Rețetă video – Biscuiți cu Nutella și vișine”

  1. Doamne, ma faci sa-mi doresc si mai mult sa te vizitez. :)) Prietenul meu, mare impatimit de orice are legatura cu ciocolata, cred ca ar uita de mine o zi intreaga, si-ar canaliza atentia doar spre bunataturile tale. :)) Te pup!

    Reply
  2. Cred ca esti convinsa de faptul ca ne-ai atatat paplele gustative. Ador Nutella si dulceata de visine, deci o combnatie mai buna de asa nici ca puteai sa alegi. Ai o silueta de invidiat, si esti o draguta, asta in alta ordine de idei.

    Reply
  3. N-am rabdare sa ma uit la retete video, prefer de o mie de ori varianta scrisa pe care o “fotografiez” in cateva zeci de secunde. Dar trebuie sa fie niste biscuiti foarte buni, atat cat pot sa-mi dau seama!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.