Rețetă minciunele Dieta Montignac

 

Minciunele dieta Montignac – desert cu 2 ingrediente

Minciunelele au fost și vor rămâne preferatele mele. Dar când am găsit rețeta pe net, am știut că e momentul să încerc să o adaptez pentru dieta Montignac. Și ce fac în weekend, când am puțin timp liber? Gătesc preparate de dietă delicioase. Am la îndemână ciocolată, premix de patiserie, ouă, îndulcitor. Dacă găsesc o rețetă interesantă, o încerc. Dacă mi-e poftă de ceva dulce, trebuie să am de toate în casă.

Ingrediente necesare minciunele dieta Montignac:

  • 200 ml smântână pentru frișcă,
  • 150 grame făină premix pentru patiserie,
  • ulei pentru prăjit,
  • îndulcitor pudră pentru pudrat.

Mod de preparare minciunele dieta Montignac:

Etapa 1

Am mixat bine cele două ingrediente până am obținut un aluat elastic. Am întins o foaie cât de cât egală și subțire. Am tăiat fâșii lungi cu cuțitul zimțat și apoi în forme diferite.

Etapa 2

Am pus uleiul într-o oală și am lăsat să se încingă bine. Am pus rând pe rând minciunelele. Ele se coc repede, trebuie întoarse pe ambele părți să se rumenească frumos. Le scoatem pe șervețele ca să absoarbă uleiul și le pudrăm cu îndulcitor pudră.

De ce să încercați desertul minciunele dieta Montignac?

Un desert rapid de făcut, pufos și, unde mai pui, că e extrem de gustos și de sănătos! Uneori ducem dorul de minciunele. Nu sunt sănătoase. Făină albă, prăjeală, zahăr! Dar putem găsi întotdeauna varianta de compromis. Orice preparat care ne place poate deveni conform. Trebuie doar să ne dăm puțin silința.

Vouă vă plac minciunelele? Ce rețetă aveți? O aștept în comentarii!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.