Recomandări de activități pentru seri reci de toamnă

Seri reci de toamnă – momente de relaxare

Toamna ne aduce seri mai reci, dar mai lungi. Pentru că se înserează mai repede, tindem să petrecem mai mult timp, în casă. Se impun momente de relaxare, dar și acitivăți relaxante. Toate filmele pierdute în vară, avem toamna timp să le vizionăm.

Dacă serile de vară sunt despre relaxare pe o terasă, cele de toamnă vin cu o dorință de a avea activități. Clipele de leneveală de pe canapea sunt asezonate cu pilote de iarnă pentru mai mult confort. Nu uităm cana cu ceai, o carte bună. Dar o seară plină de activități alături de prieteni, te încarcă cu energie.

Recomandări de activități

Oboseala adunată de-a lungul zilei se poate risipi prin activitățile tale preferate. A doua zi te vei simți mult mai odihnit și vei fi mai inspirat.

Vizionează filme și seriale recomandate

Principala activitate pentru serile de toamnă reci, este vizionarea de filme. Serialul tău preferat sigur a scos sezoane noi pe care nu ai reușit să le vezi. Alege filme din categoria preferată. Sau optează pentru top filme horror că tot se apropie sezonul de Halloween.

Documentarele pe diverse teme sunt o bună alegere, dar și o sursă de încredere de informații.

Jocuri de societate

Există atât de multe jocuri de societate încât e imposibil să nu găsești câteva pe placul tău. Pornește de la clasicele șah, tablă, remi, moară și descoperă Catan, Activity, Alias. Cu partenerul sau cu gașca de prieteni, poți organiza seri de jocuri. Se va lăsa cu distracție, dar îți vei putea face o părere mai exactă despre partenerii de joacă și despre adversari.

Jocurile de societate sunt menite să ne relaxeze și să ne deconecteze. Dar și să ne dezvolte imaginația, abilitățile de negociere și gândirea strategică. Fiecare joc în parte are farmecul lui. Trebuie doar să le joci pentru a vedea care ți se potrivește.

Relaxare cu un puzzle

Nu te-ai gândit niciodată cât de multe te poate relaxa un joc de puzzle. Vei spune că nu ai răbdare, dar încearcă. Ai fi surprins cât de multe te poate ajuta să uiți de toate. Te vei concentra doar pe joc și vei avea o mare satisfacție la final.

Pornește de la puzzle-uri mai simple, cu piese puține. Apoi treci la imagini mult mai complezxe, cu multe nuanțe de culori și câte 5000 de piese.

Relaxare prin culoare

Coloratul, pictatul, ne ajută mai mult decât am putea crede. Putem opta pentru cărți de colorat pentru adulți, pictatul pe numere. Alegem cu atenție creioane colorate cu multe nuanțe și acuarele bune și trecem la treabă.

Lectură și un ceai fierbinte

O carte bună este exact ce ai nevoie într-o seară rece de toamnă. Au fost lansate o mulțime de cărți bune, care chiar merită citite. Vrei să vizitezi o țară nouă, un oraș nou? Citește despre ele, informează-te ce poți vizita și face acolo. Ai o pasiune nouă? Documentează-te, adună informații.

Ceaiul fierbinte are o aromă aparte în seri reci de toamnă. Și lectura cu ceaiul se împacă de minune.

Gătește pentru a te relaxa

Vara optăm pentru preparate rapide și ușoare. Toamna este pentru preparate culinare mai consistente. Nu ne mai ferim să pornim cuptorul pentru a coace ceva delicios. E momentul să încercăm rețete noi pe care le-am tot evitat. Iar dacă tot gătești, invită și prietenii la masă.

Unele seri reci de toamnă sunt pentru relaxare în căminul nostru. Dar să profităm de serile de toamnă mai calde și să ieșim la plimbări prin oraș. Mișcarea ne face bine, ajută corpul, dar și mintea.

Care sunt activitățile tale preferate pentru seri reci de toamnă? Ce alte propuneri ai, le aștept cu drag în comentarii!

9 thoughts on “Recomandări de activități pentru seri reci de toamnă”

  1. Mie imi place sa citesc iarna la sunet de ploaie si o lumanare parfumata…apoi in familie facem Puzzle uri des pe vreme urata,,,,si baile lungi in spuma ma relaxeaza toamna…si cine ar putea sa refuze un ceai bun? 🙂

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
carte Trendhim
52 moduri în care îți poți împături batista de buzunar – recomandare carte Trendhim

Carte Trendhim - îndemn la eleganță și stil Trendhim este un magazin online de accesorii pentru bărbați. Sunt de părere...

Close