52 moduri în care îți poți împături batista de buzunar – recomandare carte Trendhim

Carte Trendhim – îndemn la eleganță și stil

Trendhim este un magazin online de accesorii pentru bărbați. Sunt de părere că și bărbații trebuie să pună preț pe accesorii. Mi-e mai mare dragul să văd un bărbat stilat, bine asortat. Trendhim are colecții variate de accesorii pentru bărbați, pentru diferite ocazii. M-am bucurat să văd că oferă și cărți, acele minunate, coffee table book.

52 ways to fold your pocket square este cartea pe care fiecare bărbat ar trebui să o dețină. Și să o citească cu atenție. Bărbații chiar apreciază accesoriile și am remarcat că apelează la ele, tot mai des. Ficare ținută încearcă să o accesorizeze cât mai potrivit. Ceasul, cureaua, cravata sunt accesorii de bază. Dar pentru o ținută elegantă, care să emane stil, e nevoie de batista de buzunar. Batista a fost o necesitate, era un accesoriu practic. Azi, ea este semn de eleganță. Spune despre persoana care o poartă, că este atentă la detalii.

Învață moduri de a împătura batista de buzunar

Costumul în două piese cere o batistă de buzunar. Ea nu trebuie să iasă prea tare în evidență, dar nici să nu fie vizibilă. Sacourile pentru bărbați au fost create cu un buzunar la piept. Acolo este locul pentru batista de buzunar. Ea trebuie aleasă în funcție de momentul zilei sau eveniment. A o împătura în mod diferit, ține de stilul tău și de îndemânare. Pentru petreceri, alege o batistă cât mai colorată, veselă. Pentru evenimente aparte, optează pentru o batistă într-o culoare neutră, dintr-un material de calitate.

carte Trendhim

Cartea, lectură de relaxare și de învățare

Ni se atrage atenția, la începutul cărții, să nu folosim același material și culoare, pentru cravată/papion și batistă. Va fi prea simplu. Îndrăznește să combini culori, modele, texturi.

Cartea ne prezintă 52 de moduri în care putem împătura batista. 52 de moduri prezentate pas cu pas, bine explicate și ilustrate pentru a fi mai ușor de realizat. Se prezintă gradul de dificultate. Fiecare mod de împăturare este însoțit de o scurtă descriere. La unele modele, ai și poză pentru a înțelege la ce fel de sacou se potrivește mai bine. Îți poți face mai ușor o părere despre rezultatul final.

E nevoie de puțină imaginație și dexteritate.

Exersează în timpul liber, și nu înainte de eveniment cu 10 minute. În grabă, sigur nu îți va ieși cum îți dorești. Vei șifona batista, te vei enerva și îți va veni să renunți.

E mai bine să exersezi din timp, câteva modele care ți se par mai simple, dar care îți plac. Cu timpul, te vei descurca tot mai bine și vei opta pentru modele tot mai complexe.

carte Trendhim

Carte Trendhim – bună idee de cadou

Această carte mi se pare o bună idee de cadou. Prietenul tău poartă des cravată de buzunar, e pasionat de accesorii? Oferă-i cadou această carte, și câteva batiste de buzunar. Cartea este cu coperți cartonate, 77 de pagini din hârtie lucioasă de calitate. Sunt exemplificate modele simple și complexe. La final, există câteva pagini goale pentru a scrie notițe.

Ți se pare utilă această carte Trendhim? Cum ar fi să poți avea cartea, 52 ways to fold your pocket square? O poți câștiga la concursul de pe pagina de Facebook!

10 thoughts on “52 moduri în care îți poți împături batista de buzunar – recomandare carte Trendhim”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
să respecți alegerile altora
Învață să respecți alegerile altora

Fii o persoană empatică și altruistă Dintotdeauna a fost greu să respecți alegerile altora. Ni s-a părut că alegerile lor...

Close