Recomandare filme: The Walk și The Revenant

walk-banner-12-9

Zilele de vacanță e bine să le petrecem făcând ceea ce ne relaxează și ne încarcă bateriile pentru perioada care urmează. Deși avem puțin timp liber la dispoziție, ne place să ne plimbăm, dar atunci când vremea nu ne permite, ne place să ne relaxăm uitându-ne la filme.

The Walk – 2015 – aventură, biografie, dramă – în anul 1974, marele artist pe sârmă, Philippe Petit, reușește să-și îndeplinească un mare vis, acela de a traversa pe sârmă distanța, la mare înălțime,  dintre turnurile World Trade Center. Alături de iubita sa, încearcă să recruteze o echipă de oameni care să-l ajute în realizarea acestui vis. Ghidat de mentorul său, Papa Rudy, și împreună cu prietenii lui pune la cale un plan minuțios pentru a pătrunde în clădire, a duce pe ascuns toate cele necesare pentru a putea traversa golul imens dintre cele două clădiri.

Vă recomand să vedeți acest film la cinema sau pe TV, văzându-l pe laptop nu veți putea aprecia filmul la adevărata valoare!

the revenant

The Revenant – 2015 – aventură, dramă, thriller – un film inspirat din fapte reale, Revenant surprinde puterea și dorința extraordinară a omului de a supraviețui. Exploratorul legendar, Hugh Glass, este atacat de un urs, iar când echipa de vânătoare îl găsește, el este mai mult mort decât viu. El este cusut și tratat atât cât se poate și încearcă să continue drumul cu el, doar că fiind foarte rănit, el trebuie cărat de ceilalți și îi încetinește prea mult. Hotărăsc de comun acord, ca el să rămână împreună cu 3 oameni, care vor fi recompensați pentru că rămân cu el până în ultimele lui clipe și să fie înmormântat cum se cuvine, iar apoi să se reunească în tabără. După câteva incidente, el este îngropat de viu și părăsit, dar reușește să supraviețuiască și pornește pe urma celor care au vrut să-l omoare. Aventurile lui, drumul lui prin apă înghețată, zăpadă, frig, aproape mort de foame și de sete, fac din The Revenant un film extraordinar pe care o să-l urmăriți cu sufletul la gură.

Vizionare plăcută!

Ce alte filme îmi recomandați?

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.