Reamenajarea casei IV – colaboratori pe care îi recomand

pink envelope with a thank you card isolated on white

Reamenajarea casei a fost o adevărată provocare pentru mine, mi-a luat enorm de mult timp și energie, dar recunosc că a meritat. Am ales cu atenție echipele cu care am lucrat și îi recomand pe toți cu încredere. Atunci când începi un proiect, indiferent de natura lui, o mare parte din rezultate se datorează și oamenilor cu care lucrezi. Am avut noroc să găsesc oameni cu care m-am înțeles de minune, am rămas prieteni și ținem legătura. Apreciez răbdarea pe care au avut-o cu noi și interesul prezentat de fiecare dată, majoritatea au înțeles că îmi doresc ca totul să iasă perfect și pentru asta e nevoie de exigență.

O să-i iau pe rând, îi recomand pe toți și vă garantez că veți fi mulțumiți de ei:

  • echipa de la Premium – showroom-ul unde găsiți expuse o mare parte din eletrocasnicele necesare într-o casă, personal extrem de amabil și foarte bine pregătit, dispus la orice oră să te ajute, înainte, în timpul și chiar și după program. Cunosc foarte bine produsele pe care le comercializează, pot să-ți spună ce ar fi mai potritiv să alegi și motivează de fiecare dată cu explicații viabile;
  • echipa de constructori din Sic (județul Cluj) – interior, exterior, gresie, faianță – tot ce e nevoie la o casă, sunt extremi de conștiincioși, foarte harnici și lucrează foarte curat, nu fac pauze nejustificate și nu fac risipă de materiale;
  • echipa Mario pentru fațade și aplicarea de decorativă, sistemul de izolație și nu numai,
  • echipa de instalatori, BobInstal,
  • pentru mobilă la comandă, indiferent de model, vi-l recomand pe Sanyi, un om foarte harnic și devotat, are foarte multe idei și vă poate sfătui cum e mai bine să faceți,
  • pentru perdele și draperii, scaune tapițate și mic mobilier, magazinul Sophia Cluj,
  • scaune pentru bucătărie, birou, living, terasă, mese, fotolii –  MiideScaune,
  • obiecte sanitare, baterii, gresie, faianță – Răzvan de la Jolly,
  • pentru amenajare grădini și întreținere spații verzi, sisteme de irigații, consiliere amenajare grădină, vă recomand GrădiniCluj.

Dacă aveți nevoie de numere de telefon, date de contact, alte informații și detalii, mă puteți întreba și vă răspund în comentarii.

Dacă aveți colaboratori cu  care ați lucrat și vreți să-i promovați, o puteți face, e valabilă și reciprocă, dacă cineva v-a  dezamăgit și e bine să ne ferim de serviciilor lor, ar fi foarte bine să fim preveniți.

Mergeți mai mult pe recomandări, după ce ați reușit să vedeți si câteva lucrări ale echipei, aveți încredere în sfaturile celor care lucrează în domeniu, documentați-vă și nu vă fie rușine să întrebați atunci când ceva nu vă este clar.

Spor la construit, amenajat, decorat!

 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.