Ce găsim în magazinul Jumbo?

feriga

Atrasă de toate lucrușoarele drăguțe utile sau decorative pentru casă, am decis într-un weekend să mergem până la Oradea, să vedem de ce toată lumea laudă magazinul Jumbo. Produse grecești, varietate mare, prețuri bune – așa zicea lumea, așa că am profitat de un weekend liber și am dat o fugă până acolo.

Încă de la intrare, m-am lovit de un panou mare pe care erau specificate zilele de returnare ale produselor defecte sau cu defecțiuni și specificația că se primește un bon valoric, și nu se returnează banii, ceea ce mi s-a părut ciudat, iar un domn foarte supărat se certa cu un angajat. Am trecut peste, am zis că probabil, se mai întâmplă.

Magazinul Jumbo este foarte mare, are o mare gamă de produse de calitate slabă și medie, prețurile oarecum normale comparativ cu alte magazine, totuși iată ce găsim aici, dacă sunteți interesați:

  • fel de fel de decorațiuni pentru petreceri pentru copii, jucării,
  • rechizite pentru școlari,
  • decorațiuni de Crăciun,
  • ghivece decorative din ceramică sau tablă pictată, ustensile de grădinărit,
  • diverse obiecte pentru baie, dar nu foarte multe și păreau destul de slăbuțe calitativ,
  • la raionul de produse pentru bucătărie, am găsit cele mai multe lucruri, de la ustensile, boluri, pahare, șervețele, hârtii de copt pentru brioșe până la tăvi, tigăi, oale,
  • haine pentru copii de la bebeluși până la școlari,
  • pantofi de casă, eșarfe, fulare, căciuli, umerașe,
  • bijuterii și fel de fel de accesorii pentru păr, cutii organizatoare,
  • și multe altele!

accesorii copii

party

ghiveci

cupcakes

party 1

rujuri

cordelute

Aceasta a fost prima și ultima mea experiență la Jumbo. Mi-am luat niște pahare colorate pe care le-am spălat în mașina de spălat vase și s-au distrus, de fapt nu sunt pahare din sticlă colorată, ci pahare albe, transparente pe care este trasă o folie colorată. O să-mi spuneți că nu trebuie să cataloghez toate produsele unui magazin după un singur produs defect, dar e opțiunea fiecăruia. Eu dacă am fost dezamăgită, nimic nu mă mai convinge să mă întorc, în plus politica lor de returnare e absurdă și nu mi se pare corect față de client să aibă doar anumite zile de returnare.

pahar

pahare

Pentru decorațiuni de casă și, de fapt, tot ce e nevoie la o casă, recomand din suflet Ikea. Eu rămân mare fan Ikea, produsele lor sunt de calitate, prețurile sunt decente, iar varietatea este mult mai mare, personalul amabil și calificat.  Așa că, dacă puteți alege între Ikea și Jumbo, de Ikea vă spun sigur că nu veți fi dezamăgiți.

Ați cumpărat produse de la Jumbo, ați avut ceva probleme cu produsele de la ei?

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.