Pune sănătatea pe primul loc

Viața de zi cu zi implică multe activități și o fugă continuă. Nici măcar la primele semne de oboseală, nu facem o pauză. De multe ori, corpul ne atenționează că e prea mult. Ignorăm semnele și ne tot forțăm corpul. Avem nevoie de pauze, suplimentele și mineralele sunt esențiale. Odihna ar trebui să fie respectată cu strictețe.

De prea multe ori s-a dovedit că banii nu pot cumpăra sănătatea. Așa că trebuuie să învățăm să punem sănătatea pe primul loc. Suntem atât de prinși cu munca, ne implicăm în multe proiecte. Cariera este primul nostru gând, deși sănătatea ar trebui să fie.

Cum să avem mai multă grijă de noi?

Este bine să ne ascultăm corpul. Vă recomand și informarea din surse sigure. Putem apela cu încredere și la specialiști pentru a primi răspuns la întrebările noastre. Tot mai mulți medici sunt deschiși și extrem de pasionați. Vor face tot posibilul pentru a vă răspunde la întrebări.

Viitoare mămică? Ai mare grijă de tine în această perioadă frumoasă!

A fi însărcinată este minunat, însă corpul trece prin multe schimbări și e bine să ne îngrijim în mod deosebit. Folosește un calculator sarcină pentru o mai bună monitorizare a sarcinii. Astfel poți să știi vârsta exactă a sarcinii și vei ști la ce să aștepți în fiecare etapă de dezvoltare. Nu ezita să ceri informații de la medicul care supraveghează sarcina. Adresează toate întrebările pe care le ai. Nu uita să te bucuri la maxim de această perioadă frumoasă și unică!

Tânără și frumoasă mai mult timp? Pune preț pe îngrijire din timp!

Cât timp suntem tinere, nu punem prea mult preț pe îngrijire. Ritualul de îngrijire este respectat și nu prea. Când apar primele linii fine, riduri și semne de îmbătrânire a pielii, căutăm soluții magice. Iată de ce e bine să ne îngrijim tot timpul, crema cu SPF să nu ne lipsească. Ritualul de îngrijire dimineața și seara să fie respectat cu strictețe și adaptat în funcție de vârstă și nevoile pielii.

Trebuie să știm despre colagen că este cea mai abundentă proteină din corp. Cu cât ne informăm mai bine despre colagen și despre rolul lui în corp, ne putem menține mai tineri și mai sănătoși. Soluții există însă despre fiecare în parte e bine să ne informăm.

Contează alimentația, hidratarea și mișcarea zilnică

Trebuie să avem mai multă grijă la alimentație. Chiar și atunci când suntem la dietă, trebuie să ne asigurăm că ne hrănim corect. Legumele și fructele nu trebuie să ne lipsească. Când e vorba de proteine, să fie de calitate și din sursă sigură. Apa este esențială pentru sănătate și frumusețe. Te înțeleg dacă îmi vei spune că nu îți place să bei apă. Așa eram și eu cu ceva timp în urmă. Dar am apelat la câteva trucuri și acum reușesc să ating cantitatea necesară.

Mișcarea este foarte importantă și cred că mulți dintre noi recunoaștem că suntem prea sedentari. Am reușit să nu mai invoc scuza că nu am timp. Mi-am propus să mă organizez mai bine astfel încât să fac zilnic mișcare. Dacă stăm bine să ne gândim, putem reduce semnificativ timpul petrecut pe rețelele de socializare. Vremea bună ne poate determina să ieșim mai des la plimbări lungi, ajută mult.

Sfatul meu este să pui sănătatea pe primul loc. Pe cât posibil să fii un bun exemplu și pentru cei din jur! Sunt curioasă ce faci tu pentru sănătatea ta!

5 thoughts on “Pune sănătatea pe primul loc”

 1. Mai am un pic de lucru la acest capitol… Încă mă recuperez după câteva episoade crunte de burn-out. La fix a venit articolul tău, ca încă un semnal de alarmă pentru mine. 🙂

  Reply
 2. La inceputul sarcinii verificam constant aplicatiile dedicate care calculeaza varsta sarcinii, dar acum avand in vedere ca merg asa des la doctor nici nu mai este nevoie 😁

  Reply
 3. Sănătatea trebuie pusă pe primul loc, dar înainte de asta este necesar să conștientizăm asta. Să nu trecem peste aceste recomandări pe care le-ai dat (și altele) ci să acționăm, să trecem la fapte. Din păcate, mulți ignorăm esențialul și ne trezim prea târziu.

  Reply
 4. In sarcina mi-am facut cele mai multe analize. Asta si pentru ca eram sub stricta supraveghere a unui medic si nu ieseam din cuvantul lui. Dupa acea perioada tot am amanat analizele din diverse motive si asta se intampla si azi

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.