Top 5 parfumuri florale preferate

Iubim primăvara pentru că vine cu un alai de flori și arome. Simțim că prindem viață, avem mai multă energie. Primăvara înseamnă schimbări de ținute, optăm pentru alte culori la machiaj. Alegem să purtăm parfumuri florale pentru a ne bucura mai intens de primăvară.

În zilele de iarnă, când mi se face dor de primăvară, recunosc, folosesc parfumuri de primăvară, cu arome florale. Așa simt că îmi aduc primăvara mai aproape și am mai multă energie. Acest anotimp este tare așteptat și prețuit pentru că simți că totul renaște. Pentru că iubesc primăvara, am în curte multe flori parfumate. Mereu mi-am dorit un parfum cu arome florale de primăvară, așa că am testat parfumuri variate și am găsit câteva mai deosebite.

Top 5 parfumuri florale de primăvară

Fiecare anotimp are specificitatea lui când vine vorba de texturi, arome și culori. Așa cum schimbăm ținutele, așa schimbăm și parfumurile pentru a se potrivi mai bine. Dacă vara port parfumuri dulci, intense, potrivite de iarnă, fiind atipică, primăvara ador câteva parfumuri florale de care nu mă pot sătura.

** My Way Armani

Este parfumul meu preferat care mă duce cu gândul la primăvară, zile senine. De câte ori îl folosesc, mă simt mai plină de energie, de optimism. My Way este printre puținele parfumuri pe care le-am recumpărat. Mi-am plăcut atât de mult încât am cumpărat de pe Notino, rezerva cu care îmi umplu sticluța mea. Mi se pare un deal bun, preț, calitate, utilitate.

** Le Parfum Elie Saab

Acesta este un parfum pentru zile de primăvară mai speciale. Are o aromă intensă, te cucerește de la prima aplicare și te învăluie întreaga zi. Îmi place că persistă tare bine, iar după câteva ore de la aplicare e la fel de intens. Pe mine, m-a atras și ambalajul, atât de elegant.

parfumuri florale
parfumuri florale

** La Vie Est Belle Intensément Lancome

Mi-a plăcut prima variantă La Vie Est Belle, însă La Vie Est Belle Intensément are ceva special. Un parfum potrivit de primăvară, și reprezintă o bună idee de cadou pentru o femeie specială. Este acel parfum care îți aduce zâmbetul pe buze și îți umplet sufletul cu bucurii.

** Donna Trussardi

Donna de la Trussardi este un parfum pe care l-am primit cadou de ziua mea. Este acel parfum potrivit tuturor, potrivit de zi cu zi, și de care nu te poți sătura. Are o aromă plăcută, discretă și persistă întreaga zi. Este un parfum fresh pentru care optez în zilele frumoase de primăvară.

** Love Story Chloe

Pe mine, m-a atras ambalajul acestui parfum și mi-am dorit să văd și cum miroase. Este un parfum floral senzual, care te duce cu gândul la Paris. Eu m-am îndrăgostit de el și mă bucur că l-am descoperit.

Acestea sunt cele 5 recomandări de parfumuri florale potrivite de primăvară. Ele pot fi oferite cadou fără teama de a da greș și cu garanția că vei face o surpriză plăcută.

Notino are o mulțime de parfumuri, îmi place că le găsesc disponibile în variante diferite. Urmăresc cu interes promoțiile lor și astfel îmi achiziționez parfumurile preferate la un preț mai bun.

4 thoughts on “Top 5 parfumuri florale preferate”

  1. Ooo, abia aștept să-mi iau și eu unul. Măcar, unul. My Way mi-a făcut cu ochiul de cum l-am văzut. Le-am notat și pe celelalte recomandate de tine și le voi testa.
    Mulțumesc!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.