Mai mult confort în casa ta

Casa noastră este locul la care visăm după întemeierea unei familii. Gândim și creem un loc după bunul nostru plac. Locuința noastră trebuie să întrunească mai mult condiții pentru a fi ideală. Ne dorim confort sporit în casa noastră. Ea trebuie să fie primitoare și să fie locul unde ne dorim să ajungem și după cea mai frumoasă vacanță.

Pentru fiecare dintre noi, confort în casa noastră înseamnă lucruri diferite. De la spațiu organizat bine și mobilier ergonomic până la lumină naturală multă și confortul asigurat de tehnologie.

Cum putem obține mai mult confort

în casa noastră?

Pentru mine, confort înseamnă tot ce mă ajută să îmi fac traiul mai bun. Acasă este locul unde pot decide ce am nevoie pentru a mă simți cel mai bine. Tehnologia este de partea noastră, să o folosim eficient.

**căldură și apă caldă în orice moment

Pentru cei care au prins epoca ceaușistă, a avea căldură și apă caldă tot timpul este un vis împlinit. În acea vreme, totul era limitat, curent electric, apă, căldură. Acum avem luxul de a beneficia de acestea în orice moment.

Ne instalăm o centrală performantă, cu durată lungă de viață, trebuie aleasă cu grijă. Cu ajutorul unui termostat pentru centrală, ne putem seta temperatura dorită. Acesta este esențial pentru eficiența energetică a locuinței. Într-un cuvânt ne ajută să facem economii. Pentru un plus de confort, noi am optat pentru un termostat wireless pe care îl mutăm în funcție de camera în care stăm. Astfel vom avea temperatura dorită în încăperea dorită.

confort

**încălzirea în pardoseală

Dacă și tu ești friguros, detești covoarele, și mereu ți-ai dorit să calci pe o podea caldă, sigur te-ai bucurat nespus că există încălzirea în pardoseală. Scapi de caloriferele din casă, ai un confort sporit când căldura vine de jos în sus.

**mai multă lumină naturală

Pentru mine, confort înseamnă lumină naturală. Îmi place la nebunie soarele, dar și ploaia. Ador să văd fulgii de nea care cad fără întrerupere. Lumina naturală îmi dă o stare de bine, mă energizează. Așa că am optat pentru geamuri mari și ferestre de mansardă.

Lumina naturală ne ajută ochii să nu obosească atât de repede. Știm cu toții cât de obositoare și de nocivă poate fi lumina artificială. În plus, geamurile mari dau o notă aparte locuinței.

Confort pentru a te întoarce cu drag, acasă

Suntem datori să ne gândim și să ne facem o casă în care să ne simțim confortabil. Iată de ce nu e bine să facem lucrurile pe grabă. Luați-vă cât timp este necesar pentru a gândi locuința în cele mai mici detalii.

Confortul trebuie să fie pe primul plan. Nu renunța la nimic din ceea ce ai visat mereu să faci la casa ta. Gândește practic, dar și estetic și pe termen lung. Solicită sfaturi de la un specialist în domeniu și întreabă tot ce ai nevoie să știi.

Pe cât posibil, profită de tot ce e nou și performant. Tehnologia există pentru a ne face viața mai frumoasă și mai ușoară, ea ne aduce confortul pe care ni-l dorim și pe care îl merităm.

Pentru tine, ce înseamnă confort în casa ta? Ce ți-ai dori să poți îmbunătăți?

12 thoughts on “Mai mult confort în casa ta”

 1. Buna! Ai dat o descriere destul de buna a confortului acasa. Nu stiu cu ce as completa, poate sa ai toate lucrurile necesare la locul potrivit in casa, sa fie ordine si curatenie, sa miroasa frumos in casa, a curat sau a parfum…
  Numai bine!

  Reply
 2. Pentru mine căldură și apă caldă subt sfinte…fără ele chiar nu mă pot descurca, având și ceva probleme de sănătate. 🙁

  Reply
 3. Toate cele punctate de tine sunt esențiale și pentru mine, pentru a ma simți bine acasă. Mi as dori, ca retuș niște perdele și covoare colorate.

  Reply
 4. Mi a plăcut sa citesc articolul tău. Eu locuiesc la tara, condițiile le avem ca la bloc exceptând încălzirea, încă ne folosim de sobele de teracota în fiecare camera. Dar asta nu e o problema pentru noi. Doar în baie avem o alta sursa de încălzire.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.