Profită de reduceri fashion

Shopping de haine, o mare plăcere

Aș vrea să ridice mâna persoanele care nu sunt pasionate de shopping de haine. Mie îmi place să cumpăr mereu piese vestimentare. E o bucurie să pot crea ținute noi, cât mai inedite. Sunt atentă la tot ce cumpăr și pentru mine primează calitatea. Brandurile pe care le îndrăgesc vin pe piață, în fiecare sezon, cu colecții noi. Îmi place să le studiez și aleg ce mi se potrivește.

Dacă există piese care îmi pică cu tronc, le achiziționez pe loc. Dar dacă există piese care mi-ar plăcea, dar mai pot aștepta, le cumpăr în perioada de reduceri fashion. Sunt atentă la bugetul meu, știu cât pot aloca pentru fashion. În ultima perioadă, am reușit să fac shopping mult mai cumpătat. Asta și pentru că piesele în care am investit, rezistă în timp foarte bine. Din acest motiv, vă sfătuiam să cumpărați și haine scumpe.

Cum putem avea acces la haine scumpe?

Știu că aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor. Îți dorești haine scumpe, dar bugetul nu îți permite. Există soluții, trebuie să fii atent când sunt reduceri fashion pe site-urile de modă. Ideal ar fi să analizezi ofertele lor și să vezi dacă găsești ce îți place. Pune produsele în coș și așteaptă perioada de reduceri.

Recomandarea mea este să nu cumperi pe fugă. Alocă timp pentru a studia brandurile și modelele. Uită-te la brandurile cunoscute, dar dă o șansă și brandurilor pe care nu le cunoști, dar au recenzii bune. Poate e cea mai bună ocazie să descoperi branduri noi.

Avantaje de a cumpăra când sunt reduceri fashion

Îți voi da câteva idei cum poți să cumperi haine de brand la preț bun. Și îți voi dezvălui și câteva avantaje.

**La reduceri, faci economii

Când sunt reduceri mari, e bine să cumperi pentru că astfel faci economii. Profită și de diverse promoții. Fie mai multe produse achiziționate, prețul e mai bun. Fie al doilea produs cumpărat are reducere substanțială.

**Beneficii complementare reducerilor

Dacă ești fan cumpărături online, profită când este transport gratuit. Uneori trebuie să aibă comanda o anumită valoare. Atunci e momentul să faci o comandă de grup. Alteori transportul e gratuit indiferent de valoarea comenzii și e momentul ideal de shopping.

**Cupoane de reducere pentru următoarea comandă

Pentru a te răsplăti că ai cumpărat de la ei, unele magazine îți oferă vouchere sau coduri de reducere pentru următoarea comandă. E un bun motiv de a achiziționa încă un produs dorit la preț bun.

**Beneficii pentru membrii

Sfatul meu este să te abonezi la newsletter. Vei afla mereu printre primii despre reduceri. Poți avea promoții diferite fiind membru. De ziua ta de naștere, poți să primești o reducere substanțială.

Profită de promoții pentru că oferă varietate

Se recomandă să cumperi haine când sunt promoții, dacă dorești să-ți schimbi garderoba. E momentul de care profită la maxim cei care și-au schimbat măsura, de preferat cu una mai mică. Sau cei care îți schimbă stilul vestimentar, dar și viitoarele mămici. Pentru toți aceștia, e o idee bună a profita de reduceri fashion pentru a cumpăra la preț bun produse de brand.

Surprinzător în perioada de reduceri, varietatea de culori și mărimi, dar și modele, este mult mai mare. Așa că merită să profiți din plin. În perioada de reduceri, e și un bun moment pentru a cumpăra cadouri pentru cei dragi.

Ține cont de raportul cost/uzură!

Când vezi prețul unei piese vestimentare peste bugetul tău, te întrebi dacă merită. Întrebarea corectă este dacă tu îți permiți. Există persoane dispuse să plătească oricât pentru o haină, chiar dacă va fi purtată de 2, maxim 3 ori. Piesa respectivă nici nu a fost gândită pentru a fi purtată zi de zi. Ea a fost creată și cumpărată pentru ca lumea să înțeleagă statutul celui care o poartă. Consider că fiecare piesă vestimentară mai scumpă trebuie privită ca o investiție.

Raportul cost/uzură se calculează simplu. Împarte prețul produsului dorit la numărul de ori cât va fi purtat. Rezultatul final trebuie să fie cât mai mic posibil. Ține minte acest raport de fiecare dată când vrei să cumperi ceva mai scump.

Cât de atent ești la perioadă de reduceri fashion? Obișnuiești să cumperi mai multe piese vestimentare în această perioadă? Sau îți place să te răsplătești cumpărând haine când găsești ceva ce îți place?

7 thoughts on “Profită de reduceri fashion”

  1. Cumpar la reduceri doar daca imi place ceva in mod deosebit. Consider ca faci mai multe economii daca nu cumperi nimic decat daca cumperi la reducere 😁

    Reply
  2. Si eu am profitat deja de cateva reduceri, s-au potrivit cumva si cu perioada zilei mele de nastere. Ma mai uit acum sa vad ce mai prind la promotie!

    Reply
  3. M-am obisnuit sa profit de reduceri si sa ma axez doar pe aceasta perioada. Mi se intampla rar sa mi se puna pata pe cate ceva si atunci fac o exceptie

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.