De ce sunt de acord cu proceduri de chirurgie estetică?

Aspectul fizic este extrem de important, mai ales pentru femei. Petrecem mult timp în fața oglinzii și ne analizăm fiecare detaliu. Suntem preocupate de o bună îngrijire a noastră. Investim timp, bani în diverse tratamente și produse pentru a ne menține tinere, frumoase.

Există însă unele aspecte care ne deranjează la aspectul nostru fizic. Acestea pot fi corectate doar prin proceduri de chirurgie estetică. Aveam o prietenă nemulțumită de forma nasului și visul ei era să facă intervenția de rinoplastie. S-a interesat cât costă o rinoplastie și și-a spus că merită din plin pentru a avea nasul mult visat. În plus, să nu uităm că această procedură poate corecta deviația de sept pentru o respirație mai bună. Pot să înțeleg astfel de decizii pentru că știu cât de important este aspectul fizic.

De ce sunt de acord cu proceduri

de chirurgie estetică?

Atunci când ne plângem de diferite nemulțumiri pe care le avem legate de aspectul fizic, auzim replica, fiecare e frumos în felul lui. Sunt de acord cu asta, însă cred că contează mult și părerea personală. Eu trebuie să mă simt bine în pielea mea, mie trebuie să-mi placă ce văd în oglindă.

Femeile au o putere încredibilă de a lupta mereu pentru a arăta bine. Parcă nu obosesc niciodată. Poate și pentru că societatea pune mult preț pe exterior. Iar uneori primim remarci care ne pot zgudui încrederea de sine.

”Parcă te-ai mai îngrășat, nu-i așa?”

Auzim frecvent această întrebare, această remarcă total nepotrivită. Știm cu toții că e greu să te menții la greutatea ideală. Nu reușim să facem sport cât ar trebui. Mesele sunt conforme, uneori mai călcăm strâmb. Timpul pentru odihnă este mai scurt decât se recomandă. Nici nu mai pomenesc de o sarcină sau dereglări hormonale. Așa că e normal că asimilăm kilograme în plus pe care le conștientizăm. Nu este neapărat nevoie să ni se reamintească.

”Se vede pe tine că au trecut anii”

Cred că este o replică mai dureroasă decât cea anterioară. Știm cu toții că timpul trece și nu este neapărat în favoarea noastră. Trecerea anilor se vede pe fiecare dintre noi. Luptăm cu efectele vizibile, apelăm la creme, tratamente. Iar când nu mai sunt suficiente acestea, apelăm la proceduri de chirurgie estetică. Tot mai multe femei apelează la procedura de blefaroplastie superioară. Se corectează aspectul inestetic de pleoapă căzută. Și eu voi apela la această intervenție chirurgicală la momentul potrivit.

chirurgie estetică

Spuneam că sunt de acord cu procedurile menite să îmbunătățească aspectul fizic.

Da, avem mai multă încredere în noi când arătăm bine și ne simțim bine fără a avea nevoie ca cineva din exterior să o confirme.

Aspectul fizic este extrem de important și societatea încă judecă mult acest aspect.

Sunt de acord cu orice ne poate face să ne simțim mai frumoase. Pentru că atunci când te simți frumoasă, parcă ai avea puteri nebănuite. Nimic nu îți stă în cale.

Tehnologia a evoluat atât de mult în acest domeniu al chirurgiei estetice. Consider că evoluția aceasta trebuie văzută ca un beneficiu pentru noi. De ce să nu profităm dacă e în favoarea noastră?

Sfatul meu!

Eu înțeleg dorința de a face schimbări la aspectul fizic pentru a-l îmbunătăți. Însă sfatul meu este să vă consultați cu un medic specialist. Să îi solicitați părerea și să urmați indicațiile lui. Puneți toate întrebările despre procedură, despre tratament, posibile riscuri, urmări. Luați decizia după ce aveți toate informațiile necesare. După intervenția de chirurgie estetică, aveți răbdare în etapa de vindecare, recuperare.

Aș vrea să știu dacă tu ești de acord cu proceduri diverse de chirurgie estetică? Sunt curioasă dacă tu ai apelat sau ai apela la ele?

3 thoughts on “De ce sunt de acord cu proceduri de chirurgie estetică?”

  1. Si eu sunt de acord cu ele, dar personal nu mi-as face. Cel putin nu acum. Nu se stie peste 10-20 ani, acum oricum nu este cazul.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.