Pregătiri de vacanță + Concurs Farmec

De la primele zile de vară, începem să visăm la vacanța de vară, undeva departe, la plajă și soare, mare și relaxare! După ce stabilim data și alegem destinația, zilele parcă trec tot mai greu, visăm cu ochii deschiși la vacanță, întocmim o listă cu cele necesare, de la îmbrăcăminte, încălțăminte adecvate, până la produsele cosmetice pe care trebuie să ale avem cu noi.

Cred că știm cu toții cât este de important să ne protejăm pielea, mai ales atunci când stăm timp îndelungat la plajă, în bătaia soarelui. În ultimii ani, am observat tot mai multe persoane care nu folosesc deloc cremă de plajă, iar pe  cei mai apropiați, chiar i-am și întrebat. Iată cum justifică: fie necesită prea mult timp aplicarea cremei peste tot, e greu să tot duci cu tine 1-2 flacoane cu cremă de plajă, fie nu se absorb complet în piele și nu te mai bronzezi dacă folosești loțiune de plajă. Prea puțini înțeleg că prin folosirea cât mai intensă a loțiunii de plajă, ne protejăm pielea de riscul apariției cancerului de piele, ne ferește de iritații și alergii de la soare, iar bronzul obținut mai greu, este mult mai sănătos și de durată, fără arsuri.

Farmec ne aduce an de an produse noi în categoria Produse pentru plajă, în ambalaje practice și frumos colorate, produse menite să ne protejeze de razele solare. Vă recomand să vă achiziționați din timp produsele necesare pentru plajă, dar și produse necesare după plajă. Din bagajul meu de vacanță, nu va lipsi

 • Fluid protecție solară SPF 20 – conține filtre solare și emolienți naturali care protejează și regenerează. Are o formulare lejeră, tip loțiune, ușor de aplicat, cu capacitate bună de repartizare pe piele, plăcută, rezistentă la apă.  Previne apariţia petelor şi a ridurilor.
 • Loțiune bronzantă pentru plajă – are rolul de a fixa şi intensifica bronzul.
 • Loțiune calmantă după plajă – bronzul frumos trebuie îngrijit pentru a ne putea bucura cât mai mult timp de o piele frumos bronzată. Textura este uşoară, non-grasă și pătrunde rapid în piele. Răcorește, hidratează, regenerează.
 • Gel răcoritor după plajă – îmi place să-l aplic pe tot corpul, după expunerea la soare. Gelul se absoarbe uşor şi lasă o senzaţie plăcută de hidratare şi răcorire.

Dacă te pregătești de vacanță și încă nu știi ce produse pentru protecția solară să iei cu tine, te invităm la concurs! Poți câștiga un Fluid protecție solară SPF 20 și un gel răcoritor după plajă, dacă respecți câteva reguli simple.

 1. Like la pagina de Facebook Farmec si la pagina de Facebook Deweekend !
 2.  Like si Share acestui post pe Facebook, important: share-ul trebuie să fie public.
 3. Lăsați un comentariu la acest post cu numele cu care ați dat share pe FB: puteți face asta prin click pe timpul la care ați dat share pe FB (10 minutes ago, 1 minute ago etc) și spune-ne ce produse îți place să iei cu tine la plajă!

Atenție! Voi verifica toate înscrierile, vă rog să nu încercați să trișați și să vă înscrieți cu mai multe nume de pe același IP.

Concursul este deschis până marți, 14 iunie ora 18.00, extragerea o voi face cu ajutorul random.org, iar câștigătoarea o voi anunța miercuri, 15 iunie!

Baftă tuturor!

Foto

UPDATE! Concursul s-a încheiat, vă mulțumesc că ați participat în număr atât de mare! Avem și o câștigătoare! Cristi Andreea – te rog să-mi trimiți un mail pe adresa de contact cu Numele si prenumele complet, adresa și nr de telefon! Felicitări!

1-3 3-6 6- 9-10 castigatoare Farmec

22 thoughts on “Pregătiri de vacanță + Concurs Farmec”

 1. share: Maria Cristina

  Categoric imi iau la plaja produse de protectie solara. Cel mai mult imi plac uleiurile.
  Daaar, nu uit niciodata apa, ochelarii de soare si o carte buna!

  Sa avem o vara frumoasa! 🙂

  Reply
 2. Lucian Si Nicoleta Lupua distribuit unlink.Pregătiri de vacanță + Concurs Farmecdeweekend.ro1 minut·Confidenţialitate: PublicÎmi place·Comentează·Distribuie·Tot articolul

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.