Alege portofele din piele practice

Portofele din piele – rezistente și elegante

Când spunem portofele din piele, ne gândim la portofele rezistente. Bunicii noștri spuneau mereu să ne alegem produse de marochinărie din piele. Strâmbam din nas pentru că tot ce era din piele înseamna modele și culori bătrânești. Însă lucrurile s-au mai schimbat. Așa că acum putem opta pentru produse din piele naturală minunate.

Mă bucur nespus când găsesc poșete și portofele din piele naturală, colorate. Cum lumea pune accentul pe calitate și durabilitate, și modelele s-au adaptat vremurilor. Vom găsi portofole din piele colorată chiar și pentru bărbați. Dacă bărbatul din viața ta, este un tip îndrăzneș, surprinde-l cu un portofel roșu. Sau galben sau verde! Cu siguranță, va inspira și alți bărbați.

Cum alegem portofele din piele practice?

Dincolo de a fi aspectuos și rezistent, portofelul trebuie să fie practic. Am avut de-a lungul anilor, diferite modele. Mi-am găsit un model perfect la care nu aș renunța.

 • Buzunare separate

Idea ar fi să aibă compartimente multe. Sunt persoane care preferă să țină separat bancnotele. Sau care au cu ei lei și valută. Iar ca să nu se încurce, îi pun în buzunare diferite. Buzunarele trebuie să fie suficient de adânci și de late ca să încapă bancnotele noastre. Să nu se rupă la margini. Să nu rămână înafară să arate inestetic.

 • Buzunar pentru monede

Un buzunar cu fermoar pentru monede este necesar. De multe ori primim rest mărunțiș și nu avem unde să-l punem. Uneori avem nevoie de monede, la parcare sau la cărucioare și trebuie să avem monede la îndemână. De exemplu, eu păstrez acolo o baterie de la cântar sau ceas, ca să știu ce să iau. Sau uneori o cheie sau mici obiecte care dorim să nu se piardă.

 • Suport pentru carduri

Cine nu are în ziua de azi carduri? Carduri bancare, carduri medicale, carduri de fidelitate? Cu siguranță, avem o mulțime și e bine să le avem în portofel.

 • Suport pentru acte

Ne place sau nu, actele trebuie să le avem tot timpul cu noi. Buletinul și permisul de conducere, poate chiar și talonul mașinii. E bine să le păstrăm în portofel într-un suport unde să stea fixe.

Ce portofele din piele preferă bărbații?

Bărbații pun mult accentul pe calitate. Așa că vor opta pentru portofel de piele. Ei nu sunt fani schimbări. Nu le prea place să își mute toate actele și cardurile dintr-un portofel în altul. Unii bărbați preferă doar un suport pentru carduri. Actele sunt ținute în haine sau în mașină.

Mă bucur că existe multe modele de portofele din piele colorată. O pată de culoare nu strică niciodată, nici la femei, nici la bărbați.

Tu ce fel de portofel preferi? Ești fan portofele din piele rezistente sau optezi pentru cele vesele, cu modele?

Foto

11 thoughts on “Alege portofele din piele practice”

 1. Portofelul meu seamana cu un clutch micut, colorat si cu cateva modele. Am o gramada de carduri, marunti, carti de vizita, bonuri, ambele buletine si permise, bani si …. avize pentru posta.
  Nu mi-ar fi bun unul mic. Sotul meu prefera unul minuscul. Tocmai de aia am eu la mine buletinul si permisul lui 🙂

  Reply
 2. ai bifat toate elementele pe care le caut si eu la un portofel. In primul rand trebuie sa fie din piele, sa nu fie prea mare, dar sa aiba compartimentele bine gandite pentru a putea pune in ele tot ce se pune in portofel: carduri, acte, bancnote si monede.

  Reply
 3. Pfffui, ce m-ai nimerit! De ceva vreme mă tot uit după ceva care să fie cu buzunare, locașuri, exact cum spui în articol și din piele dar până acum nu am găsit nimic pe plac.
  Poate reușesc de pe site-ul acesta.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.