Părere: O nouă experiență cu dispozitivul IQOS

Părerea mea după experiența dispozitivul IQOS

Cine nu a văzut reclamele cu IQOS? Cine nu a fost invitat să încerce o nouă experiență? Am tot văzut acest dispozitiv nou la prietenii noștri. Fiecare dezvăluind câte un avantaj pentru el. Soțul meu este fumător de mulți ani. Dar este și o fire tare curioasă. Așa se face că prima dată a încercat de la un prieten. Apoi a decis că trebuie să aibă un dispozitiv mai mult timp pentru a-și forma o părere. Pentru el a contat mult să audă câteva păreri despre IQOS.

Ce este IQOS?

Eu sunt persoana delegată cu informarea. Îmi place să mă documentez. Consider că e important să știu mai multe detalii despre un produs, să aflu cât mai multe păreri. Vedeam în jurul meu, persoane folosind acest dispozitiv, dar nu înțelegeam ce e. Și cum funcționează. Trebuie să recunosc că părerile despre IQOS m-au ajutat să-mi fac o imagine de ansamblu.

Dispozitivul IQOS este un sistem revoluționar dezvoltat de Philip Morris care încălzește tutunul în loc să îl ardă. Acest dispozitiv se folosește împreună cu HEETS. HEETS sunt produse din tutun exact ca în țigările convenționale. Dispozitivul IQOS încălzește tutunul din HEETS la 350°C  rezultând un aerosol cu conținut de nicotină. Astfel fumătorii adulți se pot bucura de aroma autentică a tutunului. Avantaje? Fără fum, fără scrum, fără miros neplăcut. 

păreri despre IQOS

Avem pachetul nostru IQOS, învățăm să-l folosim

Fiecare lucru nou este o nouă aventură. Nouă până descoperim cum să-l utilizăm. Cât timp eu citeam ghidul de utilizare, deja soțul pusese încărcătorul portabil în priză. A așteptat cuminte până s-a încărcat dispozitivul și a introdus rezerva din tutun. Cele 20 de secunde până s-a încălzit tutunul au trecut tare greu. Eram tare curioasă de părerea soțului. După primul puf, citeam pe fața lui că noutatea l-a suprins.

L-am lăsat să savureze în liniște primul HEETS. Adică 6 minute sau 14 pufuri. Apoi a dorit să încerce și altă aromă, adică Amber Label. Și au urmat concluziile:

păreri despre IQOS

Părerea LUI?

Primul HEETS e de acomodare. Înveți să apeși butonul pentru a arde tutunul. Abia apoi te poți bucura de aromă. E interesant că te avertizează la utimele pufuri. E ca un clopoțel care te anunță că pauza a luat sfârșit. Cel mai important e să nu uiți să pui la încărcat dispozitivul după fiecare HEETS. Fiind fumător de mulți ani, soțul s-a bucurat de gustul de tutun adevărat. A avut senzația savurării unei țigări clasice, dar cu mai mult confort. Un mare avantaj este indiferența față de condițiile meteo. Ploaia și frigul nu îl mai împiedică să aibă plăcerea fumatului.

Părerea MEA?

În unele momente, mă deranjează că fumează. Mirosul de tutun greu rămânea mereu în urma lui. Cu IQOS, deși el se bucură de experiența tutunului adevărat, eu nu mai sunt deranjată de miros sau fum. Putem petrece mai mult timp împreună, el nemaifiind nevoit să iasă afară pentru plăcerea lui. Ne putem savura cafeaua de dimineață împreună. El cu bucuria lui, pe mine nu mă mai deranjează fumul, mirosul, scrumul.

Dispozitivul IQOS te învață să fii mai organizat

În primul rând, vei învăța să-ți pui dispozitivul la încărcat după fiecare HEETS. Altfel la pauza următoare, vei fi nefumător. Dacă mergi la un eveniment, nu e sigur că vei găsi o priză disponibilă, așa că încărcătorul trebuie să fie mereu încărcat.

În al doilea rând, poți experimenta diverse arome, în funcție de preferințe. Folosiți doar HEETS împreună cu acest dispozitiv.

În al treilea rând, e important să nu uităm de curățarea dispozitivului cu ajutorul periuței prevăzute în pachet.

Cu IQOS, nu mai pierzi firul discuției pentru nevoia de a ieși la o țigară. Vaporul dispare rapid, iar mirosul este subtil, nu va deranja pe nimeni. Dispozitivul IQOS poate fi folosit în interior, dar e frumos să-i întrebi pe cei din jur dacă nu sunt deranjați.

Dispozitivul IQOS împacă pe toată lumea. Cei care îl folosesc, nu vor mai deranja cu plăcerea lor pe cei in jur. Nu se vor mai simți vinovați din cauza mirosului sau al fumului. Fără miros, fără fum, fără mizerie, se pot bucura de plăcerea lor vinovată!

Voi ați încercat dispozitivul IQOS? Ce părere aveți despre această nouă experiență? V-ar tenta să încercați IQOS, de ce anume?

Foto

13 thoughts on “Părere: O nouă experiență cu dispozitivul IQOS”

 1. Ma bucur ca exista variante mai sanatoase la clasicele tigari. Sunt multi cei care nu pot renunta definitiv la bucuria si placerea fumatului si atunci e bine si pentru ei, dar si pentru noi, cei din jur, ca exista dispozitive de genul lui IQOS.

  Reply
 2. Nu stiu cum e Iqos, nu cred ca as vrea sa incerc, mai ales ca abia am scamao de cativa ani de mania tigarilor. Stiu ca nu e la fel insa cel mai greu am scapat de ticul pe care il aveam cand fumam 🙂 Pentru cei pasionati care nu vor sa renunte decat la miros nu si la fum cred ca e o varianta optima 🙂

  Reply
 3. Eu folosesc IQOS de prin martie. Nu m-aș mai întoarce la țigările clasice, deși mai iau și o clasica dar foarte, foarte rar și numai una. Nu am ales IQOS pentru că sunt mai sănătoase,tot nocive sunt, ci pentru miros. Nu mai suportam mirosul care se impregna in tot:par, haine, casa… De fumat…tot afara le fumez și acasă și la birou și daca ies în oraș.

  Reply
 4. A incercat si sotul meu si sa stii ca si eu sunt mai multumita pentru ca nu mai mirosea a fum. Din pacate mai revine la vechiul obicei uneori si nu prea il pot convinge nicicum

  Reply
 5. Eu il folosesc si sunt incantat de tot ceea ce imi ofera iqos. Adio fum de tigara, miros superb si placerea de a fuma este la un al nivel!

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.