Ghid pentru a alege inele de logodnă

17

Ești în căutare de inele de logodnă? Felicitări!

Dacă ești în căutare de inele de logodnă, trebuie să te felicităm. Sau să te încurajăm. Te felicităm dacă ai cerut-o deja și ea a acceptat. Te încurajăm dacă încă nu ai pus marea întrebare. În oricare din situații ai fi, noi suntem alături de tine.

Știm cât de greu e să faci alegeri. Cu atât mai mult când e vorba de un inel de logodnă. El trebuie să fie perfect și să surprindă plăcut logodnica. Venim în ajutorul tău cu un scurt ghid. El te va ajuta să faci cea mai bună alegere.

Scurt ghid pentru a alege inele de logodnă frumoase

Pentru a alege corect, trebuie să ținem cont de câteva criterii.

 • Bugetul

Când vorbim de inele de logodnă, nimic nu este prea mult pentru iubita voastră. Și aveți mare dreptate. Însă inelul ales trebuie să se încadreze într-un buget. Având un buget bine stabilit, vom putea ști spre ce să ne orientăm. E decizia ta să pui la bătaie toate economiile sau chiar să iei un împrumut. Însă e bine de știut ce sumă ai disponibilă. În funcție de bugetul tău, poți alege un inel cu diamant mare sau câteva mai mici. Dacă bugetul tău este redus, poți opta pentru un inel de logodnă cu pietre semi-prețioase.

 • Modelul dorit

Modelul dorit de ea sau de tine, mă vei întreba? Ideal ar fi o combinație între ce vă doriți amândoi. Dar având în vedere că ea îl va purta, trebuie să îi placă ei. Dar fiind ales de tine, i se va părea minunat.

Poți opta pentru modele clasice, moderne, vintage sau mai sofisticate. Inele de logodnă cu o piatră mare, pietricele mai mici, sau combinate. Pietrele pot fi albe sau colorate. Așa că ai grijă ce ponturi îți dă iubita ta. Te poți inspira din bijuteriile pe care le are deja. Sau din modelele pe care le admiră în bijuterii sau la prietene.

 • Alege metal prețios

Ideal ar fi ca inelul de logodnă să fie din aur. Indiferent că e aur alb, galben sau rose. Având în vedere că e o bijuterie care va fi purtată tot timpul, trebuie să reziste. Aurul mi se pare foarte rezistent, indiferent de culoarea lui. Poți opta pentru un model puțin mai gros pentru a rezistat mai bine.

 • Grijă la mărimea inelului

Inelul de logodnă, dacă are un model aparte, nu poate fi modificat. Așa că trebuie să știi mărimea exactă. Fie ”furi” un inel de-al ei și mergi cu el la bijutier. Fie îi dezvălui pe jumătate surpriza și mergi cu ea la bijuterier pentru a lua mărimea corectă.

Oferă inelul de logodnă într-un cadru romantic

Ai găsit inelul ideal și ești pregătit să o ceri de soție. Eu zic că trebuie să pregătești un moment frumos, memorabil. Iubita ta își va aminti mereu acest moment. Trebuie să fie deosebit pentru a putea fi povestit ani la rând și a produce emoții.

Tu cum ai ales inelul de logodnă pentru logodnica ta? Ce fel de inele de logodnă vi se par cele mai potrivite, cele mai frumoase?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

17 Comments

 1. Cristina Dragomir on

  Eu nu as vrea sa fiu in pielea unui barbat care se apuca sa caute inel de logodna pentru femeia iubita, sincer. Cu siguranta este foarte greu fiecare pas de la alegerea metalului, a modelului, a masurii, a marimii si formei pietrei pana la atmosfera in care il vei oferi.

 2. Ca sa afli exact cam ceea ce isi doreste, e nevoie de multa tactica, pentru ca surpriza sa fie perfecta ca si momentul. Eu zic ca trebuie sa te documentezi foarte bine inainte de a-l cumpara, gusturi, model, marime…

 3. Eu mi-am ales deja inelul de logodna doar ca nu mi-l cumpara nimeni asa ca mai astept un an, doi si mi-l cumpar singura, 🙂 Ca sa cumperi inelul de logodna potrivit trebuie sa-ti cunosti bine logodnica, sa-i cunosti gusturile.

 4. Eu nu am un inel de logodna, dar as putea sa spun cum mi-as dori unul. Sa fie un diamant si as prefera unul de marime medie. Nu-mi plac lucrurile minuscule. Decat sa-mi dea unul mic, mai bine mai strange banuti 😛
  P.S. sunt casatorita doar ca a uitat de inel. Probabil ca inca strange bani 🙂

 5. Cele mai frumoase inele de logodna mi se par cele cat mai simple, cu o pietricica frumoasa. Imi place aurul alb. Si sfatuiesc baietii sa nu le faca alesei o surpriza, sa cumpere impreuna. Nu e frumos, dar nu e riscant.

 6. Ce-i drept nu prea port inele. Cu toate astea, daca as primi unul de la iubitul meu l-as purta cu drag chiar daca acesta ar fi singurul. Imi plac modelele finute si delicate mie

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
cumpărături alimentare online
Avantajele de a face cumpărături alimentare online

Cumpărături alimentare online - de mare ajutor Încep să prefer tot mai mult să fac cumpărături alimentare online. Îmi fac...

Close