Cum să economisești folosind o platformă de cashback

19

Cum să economisești folosind o platformă de cashback

Fiecare dintre noi a achizitionat deja cel puțin odată on-line, așa că poate te interesează cum faci să primești bani înapoi la achizițiile tale. Ideea platformei de cashback este simplă – instalezi o extensie de browser sau aplicație de mobil și faci cumpărături on-line așa cum faci în mod obișnuit când cumperi electrocasnice, haine, cărți, mobilier pentru casă, cadouri, chiar și piese auto și primești între 1% și 30% cashback. Astfel că anul acesta de Black Friday poți să pui și bani deoparte dacă găsești ceva de care ai cu adevărat nevoie.

Deci cum ar fi dacă magazinele te-ar plăti să cumperi de la ele din bugetul lor de marketing în loc să plătească pentru publicitate?

Este foarte simplu! Din toate metodele de economisire, cea mai la îndemână mi se pare folosirea unei platforme de cashback, unde primești bani înapoi la fiecare achiziție.

Căutând ce opțiuni există pe piață să economisești astfel, am căutat platformele de cashback disponibile în România și am realizat că platforma www.Cashclub.ro nu este doar o platformă de cashback, ci poate aduce o valoare mult mai mare utilizatorilor. Ei au câteva functionalități în plus care fac diferența când vine vorba de economisire. În primul rând, ai peste 800 de magazine partenere din RO și din afara țării (vezi secțiunea “Magazine”) pe platforma Cashclub.ro. În plus, ai:

Comparator de prețuri integrat în platformă

Extensie de browser pentru Chrome – aceasta

Extensia va deveni propria ta asistentă, care îți va aduce aminte că poți primi cashback de fiecare dată când vrei să cumperi ceva

Aplicație mobil iOS și Android

Cel mai nou program de referral din România

Mai departe poți fi tu cel care își invită prietenii și câștigă 30 lei pentru fiecare cont activat (adică să aibă minim o comandă validă). Intra în “Contul meu” și preia linkul tău personalizat dând click pe “Invită-ți prietenii” și ai 30 de lei pentru fiecare prieten care își va crea cont de pe linkul tău și va plasa minim o comandă, iar prietenii tăi vor primi și ei de asemenea 30 de lei.

➡În pagina de “Promoții” puteți vedea produsele cu cea mai mare reducere

Ce nu este o platformă de cashback? NU este un MLM, schemă piramidală. Însă este o platformă care se bazează pe marketing afiliat.

Printre magazinele partenere de unde poți încasa cashback: Booking.com, Decathlon, Noriel, Answear, AboutYou, Vivre, Flanco, FashionDays, Aliexpress, Orange, Cărturești, Libris, Hervis și multe altele.

Astfel că eu mi-am făcut lista de cumpărături pentru Black Friday sau pentru perioada următoare, că tot vine luna cadourilor:

– O carte de dezvoltare personală de la Cărturești

– Câteva cadouri pentru decembrie de la Noriel

– Rezervarea unei vacante pe Booking.

Spune-mi de unde comanzi online cel mai des! Sunt curioasă ce a cuprins ultima ta comandă online. În ce măsură te interesează să faci cumpărături printr-o platformă de CASHBACK?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

19 Comments

  1. Folosesc si eu o astfel de platforma dar uit de ea mai mereu. Comand de pe diverse site-uri: Sinsay, reserved, elefant, notino

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
becuri Led
Iluminarea casei cu becuri Led de la Led Concept

Iluminatul adecvat al locuinței O locuință este important să fie bine iluminată. Beneficiem prea puțin de lumina naturală. Accentul trebuie...

Close