Cumpărături inedite de Black Friday Notino

Ești pregătit de Black Friday Notino 2020?

Toamna ne aduce o perioadă mult așteptată, vinerea neagră a cumpărăturilor. De multe reduceri avem parte, trebuie doar să fim pregătiți. Eram tare curioasă ce ne-a pregătit Notino în acest an. Așa că iată, Black Friday Notino 2020 ne aduce zile pline de reduceri, în perioada 9 – 29 noiembrie 2020.

Surpriza este că fiecare nouă săptămână vine cu alte promoții ce nu pot fi refuzate! Din 9 până în 15 noiembrie, Notino ne-a pregătit reduceri de până la 70%. Acum este momentul potrivit pentru shopping. Reducerile pentru următoarele două săptămâni vi le vom comunica la momentul potrivit. Pot doar să vă spun că e vorba de multe surprize! Și da, trebuie să profitați de ofertele din fiecare perioadă! Sunt diferite și gândite pentru fiecare dintre noi!

Cumpărături inedite de Black Friday Notino 2020

E bine să profităm de reduceri și să ne luăm produsele mult dorite la prețuri bune. Cum se apropie sărbătorile de iarnă, e un bun prilej să luăm și o parte de cadouri. Niciodată nu poți da greș cu un parfum bun, produse de machiaj sau produse de îngrijire. Alegerea este mai ușoară când ai cadourile bine structurate, pe categorii. E bine să-ți faci o listă cu numele persoanei și cadoul pe care vrei să-l oferi. Va fi mai simplu când faci comanda și, astfel, nu vei uita pe nimeni.

Oferă celor dragi, de Crăciun, cadouri care să-i bucure. Notino te ajută și cu câteva sugestii de cadouri. Astfel, ei au creat o pagină cu idei de cadouri de Crăciun. Tu trebuie doar să alegi și să le oferi cu mult drag.

Black Friday Notino

Ce cumpărături fac eu de pe Notino

Coșul meu de pe Notino este mereu plin. Cuprinde produse noi, produse de bază, pe care le folosesc mereu, și cadouri pentru cei dragi. Mereu este ziua de naștere a unei prietene sau membru al familiei. Îmi face mare plăcere să ofer cadouri și prefer să le achiziționez din timp, de pe site-uri de încredere.

Black Friday înseamnă și oportunitatea de a cumpăra parfumuri noi, parfumuri bune la prețuri excelente. Dar ai și posibilitatea de a cumpăra cosmetice uzuale beneficiind de promoții. Îmi place ca fiecare comandă să includă și produse pentru soțul meu. Găsesc cosmetice potrivite nevoilor sale. O mică surpriză pentru el înseamnă foarte mult. Însă de data aceasta, voi profita de reducerea de Black Friday și îl voi surprinde cu un parfum nou. Îi place la nebunie Armani Acqua di Giò Absolu și îl va primi cadou de Moș Nicolae.

Black Friday Notino

Sunt tare curioasă ce doriți să vă comandați de Black Friday Notino 2020? Oferta de până la 70% reducere este tentată, eu știu sigur că nu voi rezista! Nu garantez nici că va fi o singură comandă! 

17 thoughts on “Cumpărături inedite de Black Friday Notino”

 1. Armani Acqua di Giò Absolu este un cadou minunat pe care ti-l poti face in semn de rasfat. Si eu am folosit multa vreme acest parfum si l-am iubit total.
  Frumoase alegeri. Inseamna ca vine Mosul cu tolba plina anul acesta!

  Reply
 2. Armani Acqua di Giò este parfumul meu preferat pentru barbati, dar aceasta varianta Armani Acqua di Giò Absolu inca n-am vazut-o si deci nu stiu ce aroma are, dar banuiesc ca este macar la fel de seducatoare ca a celuilalt.

  Reply
 3. La sfarsitul lunii noiembrie e ziua tatalui meu. Cu ocazia acestor reduceri prelungite voi incerca sa gasesc un cadou unic pentru el. De Craciun prefer sa merg pe ceva mai personal, poate handmade, asa ca las Notino pentru cadourile onomastice

  Reply
 4. Eu am vreo doi ani de când urmăresc un parfum pe Notino: Houbigant – Quelques Fleurs Royales. Sper să îl găsesc la un preț bun ca să pun mâna pe el, în sfârșit! Și dacă ar fi și livrarea gratuită la orice comandă, ar fi… parfum! 🙂

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.