Must have 5 genți din piele Elida Radu

18

Alege genți din piele Elida Radu

În garderoba unei femei, trebuie să se regăsească modele de bază de genți. Geanta este un accesoriu important pentru noi, femeile. Punem accentul pe genți și ni se pare că nu avem niciodată suficiente. Ne dorim multe genți și achiziționăm tot ce ne place. Cu timpul, alegem mai cumpătat și punem accentul pe calitate și modele de bază.

Alegerea nu este ușoară când varietatea e atât de mare. Însă diversitatea ne dă posibilitatea de a face alegeri bune. Ești în căutare de genți din piele naturală, la preț bun? Sigur te poți inspira din varietatea de genți din piele Elida Radu. Optează pentru o geantă din piele naturală. Va avea întotdeauna o ținută bună și va arăta bine în timp.

Must have 5 genți din piele Elida Radu

M-am întrebat întotdeauna. De câte poșete are nevoie o femeie pentru a fi fericită? Iar acum pot să dau și un răspuns. Dacă ai gențile potrivite în dressing, nu e nevoie de mai mult de 5 piese. Și cel mai bine este să optăm pentru genți din piele naturală damă.

  • geanta clasică de birou

Aceasta este geanta încăpătoare, mare și bine compartimentată. Ar fi de preferat să optăm pentru varianta din piele. Găsim la Elida Radu, genți din piele naturală ieftine, deci pentru bugetul tuturor. Pe pagina de Facebook, găsim modele pentru a ne putea inspira. Marea majoritate optează pentru negru, fiind mai ușor de asortat. Dar poți merge și pe gri, bej cald sau albastru.

genți din piele Elida Radu

  • geanta de umăr cu baretă din lanț

Iată un tip de geantă care nu se demodează niciodată. Alegând varianta din piele naturală, te asiguri că geanta se va păstra bine, în timp. Ideală pentru ieșiri de seară sau de weekend, potrivită și pentru evenimente. Bareta din lanț metalic va fi detaliul care va atrage atenția asupra poșetei și o va scoate în evidență.

genți din piele Elida Radu

genți din piele Elida Radu

De preferat ar fi să optezi pentru o culoare mai interesantă. Fie un argintiu elegant, fie un roz pudrat. Se vor asorta ușor cu ținuta ta! Fii la curent cu noutățile și urmărește postările cu genți noi de pe pagina de Instagram.

  • rucsacul spațios

Având în vedere că tindem să luăm tot mai multe lucruri cu noi, un rucsac spațios este esențial. Vremea este înșelătoare, avem nevoie și de ochelari de soare, și de umbrelă, chiar și de o eșarfă. Pandemia ne-a învățat că trebuie să avem la noi măști, șervețele umede, gel dezinfectant. Ni se recomandă să facem mai mulți pași pe zi. Rucsacul în spate este o idee mult mai bună decât o geantă pe umăr în unele situații. Rucsacul este ideal de luat la o plimbare lungă prin parc. Este perfect dacă ai copii și trebuie să fii mereu cu mâinile libere.

genți din piele Elida Radu

  • plicul de ocazie

Pentru evenimente unde se impune o ținută elegantă, este necesar să avem un plic potrivit. Mic și discret, într-o culoare de petrecere, el trebuie să complete ținuta noastra de seară. Poți opta pentru unul de lac, negru, sau din piele pe auriu sau argintiu.

genți de damă Elida Radu

  • o geantă fancy

Primele 4 tipuri de genți le consider esențiale pentru o femeie. Dar cred că merităm o geantă fancy. Acea geantă care e în culoarea preferată, oricât de veselă ar fi. Poșeta pe care am luat-o în timpul unei vacanțe. Sau poșeta pe care am primit-o de la cineva drag, cu o ocazie specială.

Poate fi vorba de o geantă cu o formă atipică, diverse accesorii. Poșeta din piele întoarsă sau din piele cu diverse imprimeuri. Sau așa cum îmi place mie să o numesc, geanta de suflet pe care o luăm într-o zi foarte bună sau într-o zi foarte proastă. Geanta care ne poartă noroc și geanta care ne înveselește ziua!

Recunosc, sunt o mare iubitoare de poșete din piele naturală

Am trecut prin etapa de a cumpăra orice geantă care îmi atrăgea privirea. Nu conta brandul, calitatea, prețul, ci doar să-mi pice cu tronc. Cu timpul, am început să fiu mai selectivă. Geanta pe care decideam să o achiziționez trebuie să îndeplinească toate condițiile. Stăteam și analizam momente bune dacă acea geantă poate fi asortată cu ținutele mele. Calitatea pielii și modelul au foarte elemente decisive întotdeauna.

Drept dovadă, poșetele mele arată impecabil și după timp îndelungat de la achiziționarea lor. Iată de ce vă recomand să optați pentru genți din piele Elida Radu. Veți găsi geanta mult dorită și necesară în garderoba voastră. Eu consider că acestea 5 reprezintă un must have! 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

18 Comments

  1. Am din fiecare. Bareta din lant nu mi-a placut niciodata. Nu rezonam. Ba imi strica hainele, ba imi rup unghiile. Nu ma intreba cum reusesc 😀
    Dar gentile din piele sunt minunate. Am una facuta pe comanda din toamna trecuta. Imi vine sa o pun in vitrina 🙂

  2. Mie modelul acela roz mi-a rămas in minte, de câțiva ani ma gândesc la o geanta în acesta nuanta, poate e momentul! 😅

  3. Sunt foarte faine modelele propuse de tine! Chiar mi-au atras atenția câteva și intenționez să mi le comand, pe rând, ca să le adaug colecției mele de genți.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
vizitează Bucovina
Vizitează Bucovina în vacanța de iarnă

Vizitează Bucovina și redescoperă frumoasa țară Vizitează Bucovina a fost îndemnul meu dintotdeauna. Când cineva mă întreba unde să meargă...

Close