Câte perechi de pantofi ar trebui să dețină, bărbații?

”Haina îl face pe om” este o replică pe care o auzim de când suntem copii. Poate însemna că fiind bine îmbrăcat, ești mai respectat, mai apreciat. Mie îmi place să cred că ținuta pentru care optezi, îți poate schimba atitudinea și perspectiva. Alegem să purtăm anumite haine, de anumite culori pentru că ne dau o stare de bine, suntem mult mai încrezători în forțele noastre. Considerăm că unele piese vestimentare ne pot purta noroc și optăm pentru ele în momentele cheie ale vieții noastre.

Am apreciat și am respectat mereu persoanele îngrijite și bine îmbrăcate. Cu cât o persoană pune mai mult preț pe armonia aspectului fizic, cu atât se respectă mai mult. Este cunoscut faptul că femeile pun mare preț pe ținute, însă eu am admirat mereu bărbații îngrijiți. Și da, sunt atentă câte perechi de pantofi dețin pentru a-mi forma o părere despre ei.

Și totuși, câte perechi de pantofi ar trebui să aibă un bărbat?

Probabil nu la fel de multe ca o femeie, dar nici nu ar trebui să se limiteze la două perechi. Consider că este necesar să aibă mai multe perechi de pantofi pe sezon pentru a le putea alterna. Asta va duce la o bună păstrare a pantofilor în timp nefiind purtați zi de zi.

Mi se pare esențial ca pantofii să fie de calitate, așa că eu înțeleg pe deplin valoarea acestor pantofi Santoni. Pentru bărbați, este important ca pantoful purtat să fie comod, din materiale de calitate care să ofere confort. Da, contează și designul, și modelul, dar baza este confortul. Un bărbat va refuza cu vehemență să poarte o pereche de pantofi care îl strâng, îl jenează, sunt grei sau incomozi.

Din punctul meu de vedere, cred că fiecare bărbat care pune preț pe ținutele sale, să aibă minim 3 perechi de pantofi pe sezon. În plus, ar trebui să aibă pantofi pentru diferite sporturi sau activități și pantofi pentru evenimente, adică acei pantofi care nu sunt purtați constant.

Pantofi trendy pentru bărbați cu stil

Bărbații nu au răbdare și timp să aleagă pantofii în funcție de tendințe. Este de datoria noastră să îi îndrumăm să aleagă modele în trend, și totuși care să le îndeplinească cerințele. Pentru că vine sezonul rece, mă gândeam să vă fac o recomandare de ghete deosebite pentru bărbați și să vă dau un sfat. Investiți în branduri, chiar merită, nu veți fi dezamăgiți. Bărbatul din viața voastră va aprecia o pereche de ghete Dolce Gabbana bărbați și se va simți tare bine, purtându-i.

La început, bărbații sunt reticenți când trebuie să plătească o sumă mai mare de bani pentru haine și pantofi. Începutul e greu, apoi vor conștientiza că prețul se reflectă în calitate, confort, rezistență, durabilitate, dar și în starea de bine pe care le-o conferă. Și vă mai dau un pont, verificați întotdeauna modelele și mărimile disponibile la reducere. Vă asigur că veți găsi mereu piese interesante la prețuri bune.

Un bărbat bine îmbrăcat, stilat, va avea încredere în el, dar va fi și o sursă de inspirație pentru cei din jur.

Sunt curioasă câte perechi de pantofi dețin bărbații din viața voastră? Soțul meu a înțeles de la mine relevanța mai multor pantofi pe sezon.

5 thoughts on “Câte perechi de pantofi ar trebui să dețină, bărbații?”

  1. Auch! Atât soțul cât și băieții au destul de multe perechi de pantofi.
    Mi se pare destul de normal, desigur dacă nu se exagerează. În mod normal au și ei nevoie de pantofi eleganți, de interior, de exterior, groși, subțiri etc.
    Cei din piele sunt cei mai buni, bineînțeles!

    Reply
  2. Cred ca sotul are la fel de multe perechi de incaltaminte ca si mine. Ce-i drept, sunt din categoria femeilor care nu sunt asa pasionate de pantofi, prefer gentile 😁

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.