Despre pasiunea pentru pantofi

Femeile adoră pantofii și asta deja o știe toată lumea. Fiecare eveniment din viața noastră reprezintă un pretext pentru o nouă pereche de pantofi. De ceva vreme, bărbații au încercat să înțeleagă pasiunea noastră pentru pantofi. Dat fiind numărul tot mai mare de bărbați care cumpără pantofi, cred că au înțeles ideea. Pasionații de pantofi vor găsi mereu motive bune pentru a cumpăra încă o pereche de pantofi.

Cum se manifestă un pasionat de pantofi!

 • Știe să profite de reduceri și astfel cumpără încălțăminte ieftinăOricât de mult iubim pantofii, nu întotdeauna suntem dispuși să cheltuim o avere pe ei. Așa că așteptăm reducerile și promoțiile și profităm din plin.
 • Pune accentul pe calitate – pasionatul de pantofi nu face rabat de la calitate. Pentru a te bucura de  o pereche de pantofi, ei trebuie să fie din materiale de calitate, comozi și practici. Am ales mereu pantofi din piele moale. Interiorul trebuie să fie tot din piele și branț detașabil pentru a putea fi spălat și uscat. Talpa trebuie să fie moale, nu rigidă pentru că obosește repede piciorul.
 • Are câteva perechi de pantofi pentru fiecare sezon. Știm cu toții că nu e bine să purtăm zile la rând aceeași pereche de pantofi. E nevoie ca ei să se aerisească după fiecare purtare.
 • Alege încălțăminte care poate fi purtată cu mai multe ținute, deci nu este risipitor. Tot mai des, bărbații optează pentru mocasini deoarece sunt comozi. Pot fi ușor asortați, fiind vorba de un pantof casual. Se potrivesc de minune în zilele ploioase și răcoroase de vară. Femeile au descoperit balerinii și bărbații mocasini pentru o vară ploioasă!
 • Are încălțămintea îngrijită – cei care iubesc pantofii, au mare grijă de ei. Produsele de întreținere special create pentru pantofi au rolul de a întreține materialul și de a prelungi durata de viață a pantofului. Mi s-a explicat că așa cum pielea noastră are nevoie de curățare și hidratare, exact la fel se pune problema și cu pantofii.
 • Păstrează cu grijă pantofii – ca să ne putem bucura cât mai mult de o pereche de pantofi, trebuie avut grijă cum sunt păstrați peste an. Eu am ales să-i țin în cutii, iar ca să-și păstreze forma, în interior introduc hârtii pentru a ține vârful tare. Mai nou, pantofii se vând cu diferite sisteme de păstrare. Eu le păstrez și după fiecare purtare, le atașez în interior. Astfel mă pot bucura mai mult timp de o pereche de pantofi.

Pantofii spun multe despre persoana care îi poartă.

În funcție de model și culoare, putem afla câteva detalii despre persoana care îi poartă. O persoană cu pantofi îngrijiți ne dă de înțeles că pune accentul pe curățenie și îngrijire. Dacă purtăm pantofi colorați înseamnă că ne suntem veseli, că ne place să ne bucurăm de viață.

Tu cum îți alegi pantofii? Ce crezi că spun pantofii tăi despre tine?

Foto

13 thoughts on “Despre pasiunea pentru pantofi”

 1. Eu aleg doua tipuri de panfofi, eleganti si sport. Merg foarte mult zilnic si de aceea aleg sa port ceva lejer dar totodata frumos. Ador sa cumpar pantofi si pe LaScarpa am gasit ceva ce imi lipseste.

  Reply
 2. Sunt o mare iubitoare de incaltaminte. Tot timpul ma simt atrasa de magazinele de incaltaminte. Sunt genul de persoana care are 15 perechi de pantofi si schimba dintre ele periodic. Noroc ca le mai dau cate o zi de respiro

  Reply
 3. Si eu urmaresc mereu pantofii care sunt la reducere! In sezonul rece e bine sa iti cumperi pantofi de vara si invers. Chiar zilele trecute am gasit o pereche foarte faina de pantofi decupati, perfecti pentru la vara 🙂

  Reply
 4. „Dă-i unei fete pantofii potriviti și va putea cuceri lumea”, spunea Marilyn Monroe. Pantofii sunt, într-adevăr, unul dintre cele mai de preț accesorii ale unei femei. Cu milioane de modele disponibile pe piață, este greu (dar distractiv!) să găsim perechea perfectă, însă în momentul în care o încalți te simți ca o adevărată regină.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.