Ciclu de conferințe Parenting responsabil by Round Hill Club Alimentația copiilor

10

Ciclu de conferințe Parenting responsabil by Round Hill

Alimentația copiilor este Responsabilitatea părinților

Conferințele de parenting sunt menite să vină în ajutorul părinților. Informațiile primite sunt oferite de specialiști, adică de încredere. Întotdeauna este bine să ascultăm informațiile venit din surse sigure. Participarea la astfel de conferințe ajută părinții să înțeleagă mai bine nevoile copiilor.

Când spunem educația copilului ne gândim și la alimentație. Învățând de mic să mănânce sănătos, ca adult, va avea un stil de viață sănătos. Cu alimentația potrivită, copilul va avea asigurat necesarul de vitamine. Va fi sănătos și energic.

Alimentaţia copiilor – Responsabilitatea părinţilor

Alimentația corectă din perioada copilăriei este un factor important care determină creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor. Ajută și la îmbunătăţirea capacității cognitive (gândirea, memoria, atenția, concentrarea) şi o rezistență crescută la efort.

Obiceiurile alimentare deprinse în această perioadă conturează alegerile făcute în viitor și se reflectă asupra stării de sănătate. De aceea, părinții au un rol esențial în educarea copiilor în scopul adoptării unei alimentații potrivite.

Invitat:
dr. Mădălina Indrie – Centru medical Synobis
medic primar în diabet, nutriţie şi boli metabolice, specialist în obezitate

Tema întâlnirilor:
Alimentaţia copilului între parenting şi hrană sănătoasă

Desfăşurătorul programului Campaniei de Parenting Responsabil:
————————————-
Grădiniţa cu PP Parfum de Tei
Str. Horea nr. 23
luni, 18 martie de la orele 16:00
consilier şcolar Trif Delia
Consilierea preşcolarilor. Consilierea părinţilor.
—————————————
Grădiniţa cu PP Parfum de Tei
Str. Decebal nr. 49-51
marţi, 19 martie de la orele 16:00
consilier şcolar Stan Lidia
Consilierea preşcolarilor. Consilierea părinţilor.

——————————————-
Grădiniţa cu PP Universul Copiilor
str. Al. Moldoveanu nr. 5-7
miercuri, 27 martie de la orele 16:30

——————————————–
Sediul NTT DATA România
str. Constanţa nr. 19-21, sala Platon
joi, 28 martie de la orele 17:00

Campania de Parenting Responsabil desfăşoara întâlniri educative de parenting în zilele de 18, 19 şi 27, 28 martie 2019 în cadrul a 3 grădiniţe şi în sala Platon, NTT Data.

Înscrieri prin sms la 0753 466 632 sau pe e-mail: info@roundhillclub.ro menţionând ziua, locaţia şi numărul de persoane.
Sunt asteptaţi toţi părinţii interesaţi de modalităţi de implementare a unor obiceiuri alimentare sănătoase.

INTRAREA ESTE LIBERĂ

Mulţumim Partenerilor:
Dinoland.ro
bigstep.ro
Zebra Catering Cluj
Tabere copii “Camps 4U”
Synobis Medical

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

10 Comments

  1. Ma bucur sa vad ca au loc tot mai multe astfel de campanii de informare despre un stil de viata si o alimentatie sanatoasa pentru ca vad foarte multe exemple de asa nu, in jurul meu.

  2. Interesantă campanie. E bine să organizeze cât mai multe evenimente prin școli. Copiii au nevoie de astfel de lecții!
    Am să încerc să-i invit și la clasa mea, mulțumesc de prezentare și sugestii!

  3. Sper sa participe cat mai multi parinti, mai ales ca intrarea este libera, fata de taxele de sute de lei cerute de X si Y care citesc o carte si vin sa pozeze in specialisti la un seminar sau un workshop. Este important ca parintii sa primeasca informatii corecte, de la medici.

  4. Am auzit ca sunt foarte apreciate conferintele de acest gen. Imi doresc si eu sa particip la o astfel de intalnire. Sunt convinsa ca am numai de invatat

  5. Eu sunt convinsa ca de la orice astfel de conferinta ai ceva de invatat. Mi-ar placea sa se organizeze si in orasul meu conferinte de acets gen

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Durere de Zeruya Shalev
Durere de Zeruya Shalev recomandare de carte

Durere de Zeruya Shalev - o lectură tulburătoare Durere de Zeruya Shalev este o carte pe care o aveam în...

Close