Omagiu floral pentru artista Tamara Buciuceanu-Botez

36

Artiștii noștri merită un ultim omagiu floral

Bunicul meu avea o vorbă, ”venim pe rând și plecăm pe sărite”. Nu știm când este ultima noastră zi. Din acest motiv trebuie să ne bucurăm de viață, dar și de prezența celor dragi din viața noastră. Din păcate, uităm să-i prețuim la adevărata lor valoare. Și abia când nu mai sunt printre noi, ne dăm seama ce am pierdut.

Așa se întâmplă și cu artiștii noștri. Oameni de scenă cu roluri memorabile părăsesc scena vieții. Probabil, Dumnezeu are nevoie de ei pentru un o piesă de teatru în ceruri. Cred că ar fi meritat mai mult respect din partea noastră, mai multă apreciere. Așa a fost și cu îndrăgita actriță, Tamara Buciuceanu-Botez.

Omagiu floral pentru artista Tamara Buciuceanu-Botez

Am urmărit cu drag toate filmele acestei artiste. Nu aveai cum să nu o îndrăgești. Așa se face că vestea morții dânsei m-a luat prin surprindere. Deși avea o vârstă înaintată, pierderea dânsei este regretabilă.

Discutam cu prietenii apropiați, fani ai actriței, despre dânsa. Ne gândeam că ar fi fost frumos să îi putem aduce un ultim omagiu mergând la înmormântare. Dar e departe capitala și am fi pierdut mult timp pe drum. Totuși, trebuia să facem pentru marea noastră artistă.

Omagiu floral trimis direct la capelă

O coroană bogată în flori merita actrița noastră simpatică. Ne-am tot gândit cum putem trimite o coroană de flori. Dacă se pot livra flori pentru evenimente fericite, trebuie să se poată trimite și la evenimente mai puțin fericite.

Așa am ajuns să apelăm la Coroane funerare și nevoia noastră să fie pe deplin înțeleasă. Le-am explicat dorința noastră și situația noastră, neputința de a depune coroana personal. Împărtășind durerea noastră, ni s-a comunicat că există posibilitatea ca coroana aleasă de noi să fie depusă la capelă  de curier. Nu ne-a venit să credem. Inițial, doream să rugăm un prieten din capitală să ridice coroana și să o depună. Dar iată că cei de la Coroane funerare s-au gândit la toate aspectele.

omagiu floral

De ce am ales serviciile companiei Coroane funerare?

Am fost impresionată de varietatea de:

 • jerbe și coroane funerare,
 • inimi-cruci de flori,
 • coșuri și buchete funerare.

Toate acestea sunt realizate din flori naturale potrivite pentru diverse buzunare. Poți alege garoafe și crizanteme pentru un buget limitat. Iar dacă dorești să oferi ceva de lux poți opta pentru coroană funerară din trandafiri, crini și orhidee.

Livrarea în București este gratuită, iar pentru Ilfov se percepe o taxă modică. Pot executa și livra și în regim de urgență, maxim 3 ore de la ora comenzii.

Curierul se ocupă de depunerea jerbei de flori la capelă sau la domiciliu, dacă persoana în cauză nu poate ajunge, cum a fost și cazul nostru.

Pentru persoanele mai în vârstă sau foarte ocupate, mi se pare un serviciu foarte comod. Comanzi telefonic sau online, coroana funerară. Alegi un model din marea varietate expusă pe site. Curierul ți-o predă direct la capelă și te scutește o mare greutate. Da, o coroană funerară poate fi chiar grea și voluminoasă. În plus, de prea puține ori ai acces cu mașina până la capelă. Deci da, este un mare plus acest serviciu.

Deși am fost triști de trecerea în neființă a îndrăgitei noastre actrițe, ne-am bucurat că am putut oferi un ultim omagiu floral din Cluj. 

 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

36 Comments

 1. Un gest foarte frumos pentru o legenda a teatrului si filmului romanesc. Isoscel vegheaza acum din ceruri. Nu m-am gandit pana acum sa comand o coroana online. Atunci cand pierzi pe cineva drag si nu il poti conduce pe ultimul drum, macar atat.

 2. Foarte frumos gestul si eu am apelat la o astfel de metoda. Am trimis o jerbera la o mormantare din Mureș, eu fiind la vatra dornei. Cei de acolo s-au ocupat de tot, eu doar am platit

 3. Si eu am apleta o dat ala un astfel de serviciu. o JERBERA a ajuns la mormantare tocmai la Mures eu fiind la v,Dornei, Ei s-au ocupat de tot eu doar am platiti

 4. E un gest foarte frumos pe care marea actrita l-ar fi apreciat cu siguranta fiindca iubea oamenii si stia sa se faca iubita de ei. Ne mor actorii rand pe rand…:(

 5. Foarte frumos gestul in sine cat si publicarea articolului in memoria talentatei artiste. Este păcat, adevăratele valori nu primesc atenția pe care o merita. Felicitări inca odata!

 6. Isoscel… ☹️ Artiștii nu mor niciodată. Ei o sa rămână mult timp printre noi prin intermediul muncii lor care a fost, este și va fi prețuita.
  Util acest serviciu în situații de acest gen.

 7. n-am plans dupa multi artisti la viata mea, dar doamna Tamara este printre cei care mi-as fi dorit sa mai stea pe aici. Asta e viata. Ne raman atatea filme si piese frumoase de-ale dumneaei. Frumos gestul si inedit serviciul descoperit. Nu m-as fi gandit ca pot comanda coroana sa ajunga direct la capela.

 8. Gabriela Alexandra Andrei on

  Foarte util acest serviciu, bine de știut! Cat despre doamna Tamara, mi-a fost tare draga, o femeie de o valoare extraordinara.

 9. Felicitări pentru gest și felicitări pentru florăria online care a făcut ca lucrurile să se întâmple!
  Mi-au plăcut vorbele “venim pe rând și plecăm pe sărite”!
  Și, nu în ultimul rând, să rămână o stea la fel de strălucitoare și acolo, sus, Tamara Buciuceanu!

 10. Nu stiam ca exista servicii de acest tip, si chiar le consider foarte utile! Frumos omagiul pentru Tamara Buciuceanu. Din pacate, tot mai mult artisti dispar!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
combina frigorifică
Alege cu atenție combina frigorifică potrivită

Combina frigorifică - un electrocasnic de ales cu grijă Combina frigorifică nu poate să ne lipsească din bucătărie. De multe...

Close