Anotimpul ploilor de Tatiana de Rosnay recomandare lectură

20

Anotimpul ploilor de Tatiana de Rosnay roman mult așteptat

Anotimpul ploilor de Tatiana de Rosnay a fost o carte mult dorită. Îmi place mult cum scrie autoarea. Poveștile ei, deși nu sunt pline de acțiune, te fascinează. Își alege cu grijă personajele, le conturează frumos. Fiecare pagină te îndeamnă să citești încă una și încă una. Nici nu îți dai seama când ai ajuns la final.

Cartea poate fi comandată de pe site-ul Cartepedia. Dacă tot faceți comandă, vă recomand să luați toate cărțile autoarei. Nu veți regreta.

Anotimpul ploilor de Tatiana de Rosnay – dragoste, secrete, Paris

Linden Malegarde este un renumit fotograf care trăiește în SUA. Este aniversarea tatălui și mama decide ca familia să se reunească la Paris. Părinții vin din Franța, Linden din SUA și sora acestuia din Londra. Se anunță o aniversare deosebită Mama a pus la punct un porgram de vizitare a orașului și a mai multor muzee. A rezervat chiar și camere la hotel și o masă de 4 persoane la un restaurant.

Când ploaia strică planurile de vacanță

Ploaia nu se mai oprește de zile bune. Parisul este încet, încet cucerit de ape. Turiștii nu ascultă sfaturile autorităților și vin să exploreze orașul și să vadă Sena cum crește. Nu înțeleg că își pun singuri viața în pericol.

Linden ajunge primul la hotel, apoi vine și sora lui. Părinții ajung destul de târziu și tatăl pare destul de obosit. Linden se întreabă dacă e așa din cauza vârstei sau doar așa e el. Deși și-ar fi dorit o relație mai bună, mai apropiată cu tatăl lui, știe că e târziu să mai facă ceva. Chiar dacă are o carieră de succes, nu e suficient pentru părinți. A fi împlinit pentru familie înseamnă să te căsătorești. Însă Linden nu vede așa lucrurile.

Ploaia strică planurile de vacanță ale familiei. Nu reușesc să viziteze ce și-ar fi dorit. Paul, tatăl lui Linden, e tot mai abătut și mai palid. Zice că se simte bine, însă când se prăbușește în timpul cinei la restaurant, începe coșmarul.

Anotimpul ploilor

Panică în oraș, dezastru în sufletul lui Linden

Sena crește tot mai mult, tot mai repede. Haosul se instalează în oraș. Linden e prins în acest oraș unde are atâtea amintiri frumoase, dar și triste. Și-ar dori să fie acasă, alături de dragostea lui. Însă problemele de sănătate ale părinților îl obligă să-și prelungească sejurul.

Ar fi trebuit să fie câteva zile minunate alături de familie. Însă secrete ies la iveală. Amintirile îi răscolesc sufletul. De ce mătușa preferată, singura care l-a înțeles și l-a susținut, a ales să dispară? De ce tatăl, care iubea fiecare copac, nu l-a înțeles și pe el? Cât de mult și-ar fi dorit ca amintirile să fie doar plăcute.

Vă invit să citiți această poveste minunată despre iubire, dar și secrete bine ascunse de-a lungul anilor. Stilul autoarei vă va cuceri și veți aștepta cu nerăbdare un nou roman.

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

20 Comments

  1. Cristina Dragomir on

    Am citit doar Vieti secrete de la Tatiana de Rosnay si, desi nu mi s-a parut un roman grozav, voi da o sansa si altor carti de-ale sale cu siguranta.

  2. Barascu Ramona on

    O carte perfecta pentru zilele ploioase de toamna! Avem nevoie de o astfel de recenzie pentru serile in care citesc pana noaptea târziu.

  3. Tare frumos e sa citesti carti al caror titlu sau subiect se potrivesc si cu vremea de afara. Imi place sa descopar carti cu secrete ascunse asa ca aceasta lectura cred ca ma va incanta si pe mine! Mersi pentru recomandarea faina! 🍂🍂😊

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
siguranță în trafic
Cum să te simți în siguranță în trafic în sezonul rece

Alege să fii în siguranță în trafic Toți trebuie să ne simțim în siguranță în trafic. Însă, de cele mai...

Close