Oferă cadouri potrivite în funcție de pasiunile fiecăruia

Vine perioada minunată a anului, ceea ce implică și alegerea de cadouri potrivite pentru cei dragi. Pentru mine, este o adevărată bucurie să cumpăr cadouri. Întotdeauna i-am sfătuit pe cei apropiați să aleagă fiecare cadou cu gândul la persoana care îl va primi. Cel mai simplu este să ne gândim ce pasiuni are fiecare, ce anume îi place în mod deosebit.

Putem oferi cadouri simbolice, cu tematică de sărbătoare. Eu consider că trebuie să ofer ceva de suflet, dar ceva ce poate fi folosit mult timp. Sunt adepta lucrurilor de calitate și ofer doar ceea ce știu că va aduce bucurie în sufletul celuilalt.

Cum alegem cadouri potrivite pentru cei dragi?

Sfatul meu este să faceți o listă de posibile cadouri potrivite. Urmăriți eventuale reduceri sau promoții dacă este ceva mai scump. Cadourile cumpărate din timp vă vor scuti de nervi și stres în plus. Nu lăsa niciodată achiziția de cadouri pe ultima sută de metri. Vei alege ceva nepotrivit de care nu vei fi încântat și poți produce dezamăgire.

*pasionații de sport

Spre marea noastră bucurie și ușurare, există multe magazine de specialitate. Vom găsi produse potrivite pentru a fi oferite cadou tuturor pasionaților de sport. Anul trecut, unui prieten drag, pasionat de vânătoare, îi făcusem cadou o centură din piele. Ea era prevăzută cu multiple compartimente pentru muniție și accesorii. S-a bucurat nespus, nici nu știa că există așa ceva.

Pentru un pescar înfocat, poți alege un cadou necesar care va impresiona. Există numeroase variante de senzori pescuit cu stație, de care sigur are nevoie. Poți să oferi cadou echipament de pescuit. Dacă ești mai priceput, poți achiziționa o variantă potrivită de lansete spinning shimano, în funcție de buget și de caracteristici.

Pasionații de sport vor fi încântați să primească echipament de calitate, accesorii pentru sportul practicat. Se vor bucura și dacă primesc vouchere cadou în magazine de specialitate. Așa pot alege exact ce își doresc.

cadouri potrivite

*pasionații de lectură

Nu pot decât să mă bucur când realizez că există tot mai mulți pasionați de lectură. Aceștia pot fi impresionați cu cărți sau vouchere în diverse librării. Însă le poți oferi cadou mici lămpi speciale pentru cărți. Există atât de multe variante și modele încât ai de unde alege. Poți să oferi cadou chiar și un suport pentru a citi mai ușor, dar și semne de carte deosebite. Un alt cadou potrivit ar fi un abonament online pentru a avea acces la numeroase ebook-uri.

*pasionații de îngrijire

Este o categorie de oameni, atât bărbați, cât și femei, care sunt pasionați de îngrijire. Iubesc produsele cosmetice, sunt mereu în căutare de produse noi, și cei care încearcă diverse proceduri și tratamente pentru îmbunătățirea aspectului fizic. Aceștia pot fi surprinși cu produse noi de la brandurile preferate. Vor fi mereu impresionați să testeze produse noi, branduri noi. Un voucher la o clinică de estetică sau un cabinet de cosmetică va fi o adevărată bucurie.

*pasionații de gătit

Am remarcat că tot mai multe persoane sunt pasionate de gătit. Se bucură de orice ustensilă nouă, ingrediente greu de găsit, sau condimente din țări exotice. A oferi cadouri potrivite pasionaților de gătit nu este chiar atât de complicat. Ei se vor bucura de o tigaie nouă, dar de marcă, vase de ceramică de calitate, accesorii și mici ustensile atât de necesare în procesul de gătit. Poți oferi chiar și șorțuri de bucătărie personalizate, vor fi apreciate.

*veșnicii nemulțumiți sau cei cărora nu știm ce să le oferim cadou

Mult timp m-am confruntat cu această dilemă. Ce cadouri potrivite și de impact poți să oferi unor persoane veșnic nemulțumite sau care au de toate? Și atunci am început să mă analizez pe mine. Am ajuns la concluzia că un cadou potrivit, cu care nu poți da greș este oferirea de servicii de relaxare. Fie oferi cadou ședințe de masaj, fie e acces la piscină, saună, centru spa.

Ce am remarcat că impresionează bărbații sunt sticle de băutură de colecție. Poți găsi chiar băuturi produse în anul nașterii acelei persoane. Crede-mă pe cuvânt, va fi un cadou tare apreciat.

Străduiește-te să oferi cadouri potrivite

Mulți vor spune că e complicat să alegi un cadou bun, potrivit. Vreau să vă contrazic și să vă dau câteva sfaturi. Analizați din timp dorințele și pasiunile acelei persoane. Căutați din timp cadoul potrivit și comandați-l din timp pentru a vă asigura că va ajunge. Nu comandați în grabă doar pentru a avea ceva de oferit, alocați-vă timp pentru analiza caracteristicilor.

Fiecăruia ne place să primim cadouri potrivite, necesare, alese cu atenție. Așa că oferă și tu cadouri cât mai potrivite celor dragi pentru a te asigura că vei aduce bucurie cu cadoul oferit!

5 thoughts on “Oferă cadouri potrivite în funcție de pasiunile fiecăruia”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.