Octombrie este luna mea

Iubesc vara, dar iubesc și luna octombrie pentru că vine ziua mea. Aproape întotdeauna de ziua mea, a fost cald și soare, tocmai ca să mă bucur mai mult.

Ziua de 1 octombrie a fost mai specială anul acesta. Am schimbat prefixul și a fost momentul pentru o petrecere mai mare. Am adunat în jurul meu, oameni dragi, prieteni speciali, familia. Petrecerea a fost organizată cu ceva timp înainte pentru a mă asigura că totul va fi cum îmi doresc.

octombrie

Fotograf si poze pentru amintiri prețioase

Prima dată am rezervat locația, iar apoi fotograful. Mie îmi place să fac poze și să fiu pozată. Răsfoiesc adesea albumele cu poze și mă uit la pozele din telefon. Așa că mi-am dorit ca de ziua mea, să fac multe poze alături de prietenii mei.

Și dacă tot am avut fotograf, am făcut și câteva poze înainte de sosirea invitaților. Mi-am luat câteva baloane și împreună cu buchetul minunat de trandafiri de la soț, am avut recuzita ideală.

Am încercat să fac poze cu fiecare invitat în parte. Buchetele de flori primite au fost de poveste și era păcat să nu le imortalizez.

octombrie

Bucuria de a fi împreună

Îmi place să îmi serbez ziua de naștere și să am alături oamenii dragi. Am petrecut câteva ore împreună, într-o locație dragă sufletului meu, Trovantland. Preparatele culinare au fost delicioase, view-ul de poveste, iar la miezul nopții, am aprins steluțe. Mi s-a cântat ”La mulți ani!” și am suflat în lumânări punându-mi o dorință.

La final de petrecere, am fost îmbrățișată de fiecare în parte și m-am bucurat de toate urările de bine. Încărcată cu flori colorate și parfumate și cu multă energie bună, am început o nouă etapă.

Schimbarea de prefix nu a adus depresie

Este un subiect tare controversat. Fiecare an care trece peste mine, aduce gânduri noi și experiențe multe. Mi-ar fi plăcut să fac 30 de ani și să am toate aceste posibilități și idei de acum, dar nu se poate, Trebuie să le accept pe toate așa cum sunt și să le valorific la maxim acum.

Nu mai irosesc energie gândindu-mă de ce nu a putut fi totul așa bine în urmă cu 10 ani. Pentru că a fost nevoie de niște ani buni ca să învăț tot ce trebuie. Am învățat mai mult ca niciodată să prețuiesc fiecare om, fiecare experiență, fiecare informație. Mai înțeleaptă, merg mai departe!

octombrie

Și da, contează cum te simți, și nu neapărat cifra

În mare parte, asa e. E important să ne simțim bine, tineri, plini de energie. Însă să nu ne uităm vârsta când vine vorba de sănătate, rezistență și mai multă atenție la noi.

Mă simt tânără și plină de energie pentru multe proiecte noi care urmează să ne demarez. Aleg piesele vestimentare și optez pentru un machiaj care să mă întinerească și să mă facă să mă simt bine. Dar nu uit că 40 de ani, înseamnă atenție la sănătate, mai multe controale medicale, odihnă. Adun în jurul meu oameni de valoare, cu energie bună, cei care sunt mereu un sprijin pentru mine.

Octombrie este luna mea!

Zilele de toamnă în octombrie sunt mai blânde, culorile naturii calde. Toate ne îndeamnă la gânduri bune, liniște, momente de respiro.

5 thoughts on “Octombrie este luna mea”

 1. La multi ani! Pare ca ai avut o petrecere minunata! Anul viitor schimb si eu prefixul si ma gandesc daca sa fac o petrecere mai mare sau una restransa.

  Reply
 2. La mulți ani și aici!
  Da, vârsta e doar un număr. Important este cum te simți iar tu ai demonstrat c te simți extraordinar! Să fii mereu așa, muuulți ani de acum înainte! Be happy!

  Reply
 3. La multi ani!!! Iti doresc sa fii la fel de tonica si mereu cu zambetul pe buze. Nu in ultimul rand, iti doresc sa fii fericita si sa fii inconjurata numai de prieteni

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.