Obține sprâncene perfecte cu produsele potrivite

Accentul se pune pe sprâncene perfecte

Tendința în machiaj este de look cât mai natural, dar îngrijit. Nu neglijăm rutina de îngrijire, nu uităm de produsele de machiaj potrivite. Alocăm timp pentru a ne machia pentru că ne face să ne simțim atât de bine. Pentru mine este important să mă machiez potrivit de fiecare dată. Prin urmare, am și urmat un curs de automachiaj unde am primit informații pentru un machiaj corect, natural, potrivit mie.

Îmi place să am sprâncene perfecte, e o mică obsesie de a mea, și am cerut mai multe informații. Dincolo de a învăța cum să le dau forma corectă, am înțeles cât de important este să folosesc și produsele potrivite. Pentru că pe lângă practică, am primit și recomandări de produse pentru a obține sprâncene perfecte.

⭐️  Sprâncenele perfecte se obțin cu produsele potrivite

A contura sprâncenele perfect poate fi cu adevărat copleșitor. Iată de ce exercițiul repetat este recomandat, iar folosirea produselor potrivite, pot simplifica procesul. Încearcă să te abții din a le pensa constant. Doar lasă-le să crească natural și îndepărtează ceea ce e înafara formei.

⭐️ Periază cu răbdare sprâncenele

O perie pentru sprâncene trebuie să am la îndemână. Cu ajutorul ei, periez firele în sus și identific locurile goale pe care trebuie să le umplu. Firele greu de disciplinat cu peria, nu le pensez, ci le voi fixa.

⭐️ Umple golurile cu un creion cu vârf moale

Vă spuneam că e important să folosim produsele potrivite. În cadrul cursului, eu am avut posibilitatea de a testa câteva produse și a remarca cu care mă descurc mai ușor. Eu am ales un creion sprâncene care are vârful moale, mina subțire. Cu ajutorul lui, pot desene fire subțiri, cât mai naturale, pentru a umple golurille din sprâncene și pentru a face un contur subtil.

sprâncene perfecte

Alegerea mea a fost creionul pentru sprâncene, Brow Ultra Slim de la Maybelline. La un capăt are o periuță, ceea ce mă ajută să am un produs 2 în 1, ușor și de luat în bagajul de vacanță. Mina este moale, mă descurc tare bine, chiar dacă sunt la început. Disponibil în mai multe nuanțe și are un preț tare bun.

⭐️ Folosește produse pentru fixarea sprâncenelor

Pentru a ne asigura că sprâncele noastre rămân perfecte întreaga zi, se recomandă să fie fixate cu gel sprâncene sau rimel. Aici cred că ține de dexteritatea și preferința fiecăruia. Eu am ales Diorshow Pump’n’Brow – mascara pentru sprâncene rezistent la apă. Tenul meu este mixt, cu tendință de îngrășare. Această variantă mi s-a părut cea mai potrivită și după câteva folosiri, pot să spun că a fost alegerea perfectă.

sprâncene perfecte

O mascara pentru sprâncene cu periuță scurtă, produs care fixează perfect și colorează discret sprâncenele pentru întreaga zi. Este extrem de ușor de lucrat cu el. Apăs recipientul pentru a dispune produs pe periuță. Încep să periez sprâncenele de la jumătate spre coadă, iar apoi revin pe capătul principal și periez cu răbdare și atenție. Fixarea se face aproape instant, ceea ce îmi place la nebunie.

Am avut și o mascara pentru sprâncene de la NYX Professional MakeupTinted Brow Mascara. Periuța este mai lungă și mi-a fost mai greu să mă descurc cu ea. Așa că prefer o mascara cu vârf mai scurt. Pentru mine, este mai potrivită varianta DIOR.

Atenție la conturarea sprâncenelor!

⚡️Tindem să ne axăm mult pe umplerea golurilor și fixarea firelor în forma dorită. Dar nu uita să fii atentă la codiță. Nu o prelungi mai mult decât e natural pentru că vei părea tristă, obosită. Mare atenție și la arcul de la mijlocul sprâncenelor. Cu cât va fi mai ascuțit, vei părea mereu surprinsă, mirată, într-un mod total nenatural.

⚡️Folosește corector cu o nuanță mai deschisă decât nuanța pielii tale pentru a lumina zona sprâncenelor. Nu se recomandă conturarea sprâncenelor cu iluminator deoarece înseamnă prea multă lumină pe arcade, ceea ce nu ne dorim.

⚡️Evită să aplici creme, loțiuni, fond de ten, protecție solară, seruri, uleiuri pe sprâncene. Toate acestea sufocă foliculul de păr și firele vor pica și riscă să devină mai deschise la culoare. Folosești produse pentru regenerarea sprâncenelor? Aplică produsul din belșug, constant și fără pauze, pentru a avea rezultate. Nu uita! E nevoie de la 6 luni până la 1 an pentru a crește firele.

A avea sprâncene perfecte implică răbdare, atenție la detalii și dexteritate. E nevoie să exersăm până obținem forma dorită și potrivită chipului nostru. Produsele potrivite nouă și cu care putem lucra mai ușor, vor face, în timp, conturarea sprâncenelor o joacă de câteva minute!

Tu cât accent pui pe conturarea sprâncenelor tale? Care sunt produsele cu care reușești să obții, sprâncene perfecte?

10 thoughts on “Obține sprâncene perfecte cu produsele potrivite”

 1. Am si eu cateva produse pentru sprancene din diferite categorii. Incerc sa imi mentin sprancenele cat mai naturale, sa nu exagerez si sa nu imi desenez ceva nike-uri :))

  Reply
 2. Pff am o mare problema cu asta. Sprancenele mele sunt blonde si daca nu intervin asupra lor….nu se vad absolut deloc. Multumesc pentru pont.

  Reply
 3. Chiar am nevoie de un ritual de îngrijire pentru sprâncene. Mă gândeam chiar la un procedeu mai sofisticat, dar am decis să mai aștept.
  Mulțumesc pentru recomandări, voi ține cont de ele.

  Reply
 4. Foarte faine alegerile mele. Si eu incerc sa imi conturez des sprancenele: fard sau creion pentru sprancene si mascara special. Se vede ca aceste produse fac o mare diferenta!

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.