Idei de cadouri cu reduceri de Iepuraș

Iepurașul vine cu cadouri

Așteptăm cu nerăbdare primăvara în fiecare an, mai ales pentru că ne aduce o sărbătoare dragă nouă. Sărbătorile Pascale sunt un motiv de recunoștință, dar și de bucurie pentru cei mici. Iepurașul vine întotdeauna cu multe cadouri, ouă de ciocolată, soare și veselie.

În copilărie, o ajutam pe mama să decoreze ouăle de Paști. Cu multă migală, pregăteam frunzele pe ou și mama le prindea în ciorap. Cât timp ouăle fierbeau prinzând culoare, Iepurașul lăsa cadouri pentru mine și sora mea. Primeam mici jucării, un joc, cărți și dulciuri. Amintiri dragi mie, pe care le prețuiesc.

Idei de cadouri cu reduceri de Iepuraș

Copii fiind ne bucuram de cadourile de Crăciun și Paști pentru că diversificau joaca. Acum varietatea de jucării de pe piață te surprinde. Orice jucărie sau joc îți dorești, el există și așteaptă să fie descoperit.

Cei mici îl așteaptă cu nerăbdare pe Iepuraș. Sunt tare curioși ce vor primi anul acesta. O listă de cadouri cu reduceri de Iepuraș, primită în avans, poate fi de mare ajutor.

🐇🎁 Iepurașul recomandă cadouri pentru fetițe

Iepurașul este tare isteț, știe foarte bine ce fel de jucării își doresc fetițele. Printre favorite, se numără:

*Bebeluși interactivi care necesită un cărucior pentru păpuși,

*Păpușa IMC Cry Babies, diferite animăluțe (pisică, rinocer, fazan, dinozaur),

*Păpușă în cutiuță cu surpriză,

*Păpușă InstaGlam Toyoption Hayley cu Set de Oje Shimmer and Sparkle,

*Set de bucătărie și set de curățenie, jucării care imită activitățile casnice,

*Jucării LEGO printre cele mai îndrăgite, indiferent de vârstă,

*Seturi diferite de construcție.

🐇🎁 Iepurașul recomandă cadouri pentru băieți

Bineînțeles că avem o listă de recomandări de cadouri deosebite și pentru băieți:

*Mașini și mașinuțe de forme și mărimi cât mai variate și o pistă ar fi ideal,

*Truse de unelte și bancuri de lucru,

*Jucării cu telecomandă, printre cele mai iubite, chiar și de tătici,

*Jucării LEGO, părintele poate fi de ajutor

*Seturi de construcții,

*Jucării de lemn, tot mai în vogă,

*Jucării interactive care fac joaca mai interesantă.

🐇🎁 Jocuri de societate pentru joaca în familie

Oricât de mult iubesc joaca cei mici, ei preferă de multe ori ca părinții să fie implicați în joacă. Jocurile de societate sunt o bună idee pentru că există jocuri pentru diverse vârste și pasiuni.

Timpul este limitat, dar încearcă să te organizezi pentru a te juca cu copilul tău. Jocurile de societate au rolul de a învăța, dar și de stimula mintea și imaginație, logica, strategia. Optează pentru jocuri mai simplu, apoi achiziționează jocuri cât mai complexe. Vei fi și tu mai determinat să găsești timp liber pentru joacă dacă e captivant. Este foarte important să petreci timp de calitate cu copilul tău. Prin joacă și jocuri, se crează o legătură aparte între copil și părinte. Sunt niște momente pe care nu le va uita niciodată.

🐇🎁 Trotinete și biciclete pentru activitate fizică

Cei mici sunt atrași de telefon și televizor. Pentru a-i determina să renunțe la ele, dar și să facă mișcare și să iasă afară, trotinetele și bicicletele sunt întotdeauna o bună idee. Își consumă energia, fac mișcare în aer liber, socializează și se bucură de o joacă frumoasă.

Plimbarea în natură poate fi mai tentantă pe bicicletă. Un bun motiv și pentru părinte să facă mișcare pentru că cei mai mulți avem o muncă sedentară. Profită de o pauză și ieși cu copilul tău la o tură cu bicicletele, trotinetele, patinele cu rotile.

🐇🎁 Căsuțe și spații de joacă

Fiecare copil își dorește o casă în copac. Dar dacă acest lucru nu e posibil și totuși vrei să-i îndeplinești dorința, poți opta pentru o căsuță colorată. Există variante nenumărate, cu uși și ferestre funcționale, cu bucătărie atașată, chiar și cu un mic tobogan.

În interiorul căsuței, poate avea câteva lucruri preferate care pot face din căsuță, locul preferat pentru joacă. Dacă aveți un animal de companie, care nu are voie în casă, aici în căsuță va fi bine primit, iar copilul își va dori mai mult să iasă afară.

🐇🎁 Tobogane și leagăne

Iată soluție ideală pentru a-și consuma energia și pentru a-i îndepărta de statul pe telefon, tabletă. Toboganele sunt de mare interes, o nesfârșită sursă de veselie și bucurie. Leagănul este pentru o senzație de zbor, bucuria de a fi la înălțime. Leagănul poate fi și locul ideal pentru a citi sau pentru somnul de prânz, afară, în aer curat.

Cadouri cu reducere de Iepuraș

Sfatul meu este să achiziționezi cadourile din timp. Există multe magazine care deja pun la dispoziție cadouri cu reducere de Iepuraș. Perioada de dinainte de sărbători este mereu cea mai aglomerată. Așa că ideal este să achiziționezi cadourile din timp. Reducerile sunt tare bune și e bine să profiți de ele și pentru a te asigura că vei găsi exact ce îți dorești. Cu cât se apropie sărbătorile, stocurile se vor epuiza.

Ce fel de cadouri obișnuiai să primești de la Iepurașul de Paști? Care sunt jucăriile pe care le oferi cadou de Iepuraș, copiilor? De care ai observat că se bucură cel mai mult? Nu uita să oferi și câteva cărți frumoase cu ilustrații și povești despre Învierea Domnului!

10 thoughts on “Idei de cadouri cu reduceri de Iepuraș”

  1. Eu nu primeam cadouri de Pasti in copilarie si nu ii dau cadouri de Pasti nici fiului meu de obicei, dar anul trecut a primit o trotineta si acum isi doreste o bicicleta.

    Reply
  2. Deseori primeam haine sau carti, dar si alte surprize. Mi-a placut cand mi-au fost cumparate role in copilarie, deci as oferi cadou role sau o bicicleta.. Sportul e important pentru un copil! Si o papusa alaturi nu ar strica!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.