Top produse achiziționate online

Shopping online, mai sigur, mai rapid

Cumpărăturile online au fost în top în perioada de pandemie. Atunci majoritatea oamenilor optau pentru produse achiziționate online. Eu am plăcerea de a merge prin magazine și a alege produsul dorit. Însă uneori e mai comod, mai practic, să comand online.

Există unele produse care sunt voluminoase sau grele. Atunci varianta online este cea mai atractivă. În plus, online am remarcat eu, există mai multe promoții. Așa că profităm de ele avându-le mereu în față.

Top produse achiziționate online

De menționat, că bărbații preferă cumpărăturile online. Cu siguranță, ai încercat de mai multe ori să mergi la mall cu partenerul. Însă acesta nu este fan plimbat prin magazine, deși e conștient că are nevoie de unele lucruri. Soluția ideală este de a comanda online. Are nevoie de o pereche de ochelari de soare noi? Îi poți arăta mai multe perechi potrivite lui de ochelari de soare pentru bărbați și poate alege modelul preferat din confortul casei.

🟥 Produse cosmetice de îngrijire

Fiecare dintre noi are produse cosmetice de îngrijire preferate. Cele pe care le folosim constant pentru că ni se potrivesc. Online avem promoții de care e bine să profităm. E bine să ne facem stoc de produse cosmetice pe care știm că le folosim constant și se termină destul de repede.

Aici e vorba despre șamponul preferat, un balsam de păr nelipsit din rutina de îngrijire a părului, vopseaua potrivită. Dar și restul cosmeticelor necesare în rutina zilnică de îngrijire, de la gel de duș, loțiune de corp, până la pastă de dinți și apă de gură. Produse uzuale pe care e mai comod să le comandăm online, la un preț mult mai bun de fiecare dată, și să fie livrate direct acasă. Astfel reducem mult lista de shopping, dar și timpul petrecut în magazin sau la casa de marcat.

🟥 Produse de machiaj

Unele produse de machiaj se consumă mai repede decât altele. Când observăm că se termină, ar trebui să comandăm unul nou. Produsele de machiaj se află printre cele mai comandate produse online.

Eu am sesizat că online există disponibilitate mult mai mare de nuanțe și culori. Unele produse comandate vin însoțite de mici cadouri, un mare plus. Prețul este întotdeauna mult mai bun. De cele mai multe ori, găsim online produse care în magazinul fizic nu mai sunt disponibile.

🟥 Cărți

O mare parte din cărțile achiziționate în ultimii ani, le-am comandat online. Da, am profitat mereu de promoții și am pus comandă împreună cu sora mea sau o prietenă. Există atât de multe titluri faine, tentante. Cele mai multe comenzi le pun seara, când îmi termin treabă și mă relaxez căutând niște cărți deosebite.

De ce online? Pentru că pot să aleg cu ușurință categoria de cărți dorită. Am posibilitatea de a vedea toate cărțile unui autor preferat. Selectez doar noutățile, pot să aleg în funcție de preț sau alte criterii utile pentru mine. În plus, de multe ori comand multe cărți, și este convenabil pentru mine să vină coletul acasă. Dar e si o metodă simplă de a trimite un cadou alcătuit din cărți unei persoane dragi.

🟥 Piese vestimentare și încălțăminte

Eu sunt uimită cât de multă lume comandă haine și pantofi online. Cu timpul, am prins și eu curaj și am pus câteva comenzi. Chiar și cele din alte țări, au venit la timp și impecabil ambalate.

Pentru mine, e mai comod să comand de la brandurile de la care cumpăr constant. Așa știu exact ce mărime mi se potrivește. Dar având în vedere condițiile de retur extrem de simple, nici acest aspect nu mai e un impediment. Sunt mulți cărora le place să probeze haine acasă, în confortul căminului, sau poate chiar să vadă dacă se potrivește cu ce au deja. Încearcă diverse combinații, și dacă e ok, rămâne, dacă nu, returul este soluția.

În plus, magazinele online de haine oferă detalii suplimentare legate de dimensiuni, mărimi. Astfel alegerea mărimii e mult mai simplă.

🟥 Jocuri și jucării

Jocuri de societate sunt necesare în fiecare casă. Jucăriile sunt iubite de copii și primite cu diverse ocazii. Online se comandă extrem de multe jocuri de societate și jucării pentru copii mici și mari. Fiecare are prezentate mai multe detalii pentru a putea decide dacă e potrivit sau nu. De multe ori, primești și recomandări, ceea ce e util.

În pandemie, s-au comandat o mulțime de jocuri de societate, puzzle-uri. Tot ceea ce antrena mintea, dar te și relaxa, și aducea familia împreună. După pandemie, a rămas atracția pentru jocuri de societate, iar acum se organizează seri de joacă și competiția este tot mai atractivă.

Pandemia a avut un efect pozitiv

Mi-a plăcut că în pandemie s-a pus la punct partea de comenzi online. Fiecare magazin online și-a dat interesul de a dezvolta mai mult acest aspect. Sistemul de comandă a fost simplificat, asistența nu lipsea, comanda era procesată rapid și expediată în cel mai mult scurt timp.

Cunosc mulți apropiați, care și acum comandă online pentru că au descoperit cât de simplu și comod e așa. Beneficiile shoppingului online sunt nenumărate și e păcat să nu profităm de oportunități.

Care sunt acele produse achiziționate online cel mai des? Ce nu comandai online înainte de pandemie și comanzi acum constant? Ți se pare benefic să faci cumpărături online sau le preferi pe cele clasice?

6 thoughts on “Top produse achiziționate online”

 1. Eu de cand am descoperit cumparaturile online, acum 10 ani le prefer celor fizice. Comand de toate de la cosmetice la mancare, de la electrocasnice la incaltaminte.

  Reply
 2. De mult comand online, chiar inainte de pandemie. Haine, incaltaminte, cosmetice, carti. E mult mai simplu si gasesc mereu articole si produse deosebite.

  Reply
 3. Comand destul de mult online, dar cele mai dese sunt produsele farmaceutice și cărțile. Urmează cafeaua și produsele de curățenie.
  Este mult mai ușor, mai sigur – de obicei plătesc ramburs- și câștig timp.

  Reply
 4. Si eu comand mai mult online de ceva ani.. Alegerile variaza… Fie comand haine, fie electronice sau electrocasnice, fie carti noi sau vechi din anticariate. Nu ai limite in online si poti economisi bani daca sti de unde alegi!

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.