Noutăți de vară de la FARMEC

oje

Dacă a venit vara, a venit și noua colecție de oje de la Farmec! Pe lângă culori noi potrivite de vară, avem și nuanțe proapete de oje ultrarezistente în culori vii, pline de viață, care mie îmi plac la nebunie. Noutatea de care o să vă bucurați cel mai mult este  Gelul TopCoat mult așteptat și care își face foarte bine treaba.

Farmec Collection este gama de culori adaptată pe sezon – primăvară-vară și toamnă-iarnă. Noile culori din această gamă sunt potrivite pentru a completa ținuta fiecărei femei indiferent de gusturi. Nuanțele calde de verde, corai, roz, mov, au denumiri bine gândite pentru a ne duce cu gândul la vacanță, mare, soare, petreceri: Green Laguma, Baked Apple, Feeling Special, Orange Sunset, Pink Flamingo, My Lavender, Yummy Peach.

Dacă stați bine la capitolul imaginație, atunci puteți obține o manichiură interesantă, unică combinând noile nuanțe între ele sau ajutându-vă de lacurile din gama DISCO.

Un produs mult așteptat care va deveni preferatul tuturor este Gelul TopCoat care împrospătează și protejează culoarea lacului de unghii. Conferă unghiei un luciu intens și un volum instant datorită efectului de gel, fără a fi nevoie de lampa UV.
Care este culoarea voastră preferată? Ați încercat noul gel topcoat?

3 thoughts on “Noutăți de vară de la FARMEC”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.