Eucerin Sun pentru o vară perfectă!

11

A venit vara și toată lumea este deja cu gândul la vacanță, la mare, la plajă. An de an, soarele devine tot mai nociv pentru pielea noastră și e bine să nu ne neglijăm pielea și să folosim creme cu protecție solară cu factor de protecție cât mai mare. Mereu mi-a plăcut să am pielea frumos bronzată, dar am observat că soarele parcă “arde” tot mai tare, uneori mă confrunt, pe perioade scurte, și cu alergii de la soare, așa că am decis ca anul acesta să am mai mare grijă de pielea mea.

Tot căutând crema ideală pentru pielea mea, am dat peste gama Eucerin Sun și recunosc că sunt tare curioasă să le încerc. Și pentru că am folosit recent cremele de față și de ochi de la Eucerin și am fost tare încântată, am decis ca vara aceasta să îmi protejez pielea cu Eucerin Sun. Am ales 3 produse și am să vă spun care și de ce!

1
Pentru a preveni posibile alergii provocate de soare, am ales Allergy Protection Sun Creme – Gel 25 UVA/UVB. Sunt o norocoasă, pielea mea măslinie nu prea se arde, așa că SPF 25 e potrivită pentru pielea mea, se absoarbe rapid în pielea și e rezistantă la apă.
2
Sun Spray 50 UVA/UBV este un spray transparent cu protecție solară ridicată, este recomandat chiar și pentru pielea cu tendințe acneice. Fiind spray, este ușor de aplicat de fiecare dată când e necesar. Se absoarbe rapid, nu pătează, nu lasă luciu inestetic și e rezistent la apă.
1
Sun Allergy Protection After Sun Creme – Gel – la cât de mult îmi place să folosesc creme și loțiuni de corp, sigur acesta va deveni produsul meu preferat de vară. Este ideal pentru pielea sensibilă și predispusă la alergii, nu ajută în caz de arsuri, dar calmează  senzația de disconfort cauzată de arsuri și se recomandă a se folosi după fiecare  zi la plajă.  Nu are parfum, intră rapid în piele, iar efectul răcoritor  de după aplicare este extrem de relaxant.
Abia aștept vacanța, să plec departe și să am timp pentru mine, pentru relaxare! Voi unde mergeți în vacanță anul acesta? Ce produse de îngrijire folosiți la plajă?

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.