Cum alegem un aparat pentru îndepărtat părul nedorit?

Fie că suntem femei sau bărbați, ne confruntăm cu disconfortul părului nedorit. Căutăm mereu o variantă prin care să scăpăm de el, pe termen cât mai lung. Un aparat pentru îndepărtat părul nedorit nu mai lipsește nimănui din casă. E interesant cum fiecare persoană a ales altă variantă.

Piața ne oferă o mulțime de variante, depinde de fiecare dintre noi ce alegem, care ne este mai confortabil.

Din punctul meu de vedere, bărbații sunt norocoși având varianta de lame One Blade. Acesta dispune de lame noi 360 care flexează în toate direcțiile adaptându-se perfect la conturul feței.

Sfaturi pentru a alege un aparat pentru îndepărtat părul nedorit

Noi, femeile, am căutat mereu soluții pentru a scăpa de părul nedorit, dar soluții eficiente și de durată. Lama de ras și crema depilatoare erau variante pe termen scurt. Ceara fierbinte era doar pentru cine o suporta, dar da, efectul era de durată. Mare a fost bucuria când a apărut un epilator, cel care a devenit soluția ideală.

**epilatorul ideal e fără fir

Aceasta ar fi prima recomandare după ce am folosit epilator peste 20 de ani. Eu am avut beneficiul de a avea prize peste tot. Când mi-am făcut casa, m-am gândit la acest aspect, dar mi-ar fi fost mai ușor dacă aveam un epilator fără fir. În plus, în caz de pană de curent, nu rămâi neepilată. Și în vacanțe, e mult mai practic să fie varianta fără fir.

**cu cât mai multe pensete, cu atât mai rapid

Este un aspect foarte important pentru că îți dorești ca procesul de epilare să se desfășoare rapid și eficient. În plus, pensetele se recomandă a fi ceramice hipoalergenice pentru un tratament delicat.

**multe accesorii

Îmi amintesc primul meu epilator, era un model revoluționar atunci și mi-a plăcut enorm. Varianta care l-a înlocuit pe primul a venit cu multe accesorii. Inițial, am zis că nu am nevoie de ele, dar cu timpul multe dintre ele au devenit indispensabile.

 • capul ce se atașează pentru a îndepărta părul din zonele mai sensibile
 • capul de tundere pentru zona inghinală
 • trimerul pentru retuș precis pe zona feței

Am fost uimită să văd că ultimul epilator de la Philips, are perie de exfoliere pentru corp și accesoriu de masaj pentru corp.

**tehnologia Opti Light

Dacă părul tău este deschis la culoare sau e foarte fin, un epilator cu tehnologia Opti Light îți este necesar. Acesta detectează și cele mai fine fire de păr.

Întotdeauna mi-a plăcut la nebunie senzația de piele fină a picioarelor după epilat. Mă bucur că acum avem o mulțime de variante, mereu îmbunătățite pentru mai mult confort, dar și pentru rezultate de lungă durată.

Sunt curioasă, întreb acum cititoarele acestui blog de lifestyle, ce aparat pentru îndepărtat părul folosiți? Care caracteristică vi se pare cea mai importantă?

6 thoughts on “Cum alegem un aparat pentru îndepărtat părul nedorit?”

 1. Eu prefer lama de ras, nu imi mai creste parul chiar asa mult acum. Iar dupa ce termin cu alaptatul o sa merg la epilare definitiva pentru mai multe zone.

  Reply
 2. Am și eu unul și îmi e de folos. Doar când nu am prea mult timp la dispoziție recurg la o metodă mai rapidă, benzile.
  Ai punctat perfect cum să alegi un aparat pentru îndepărtarea părului nedorit.

  Reply
 3. Am și eu unul și îmi e de folos. Doar când nu am prea mult timp la dispoziție recurg la o metodă mai rapidă, benzile.
  Ai punctat perfect cum să alegi un aparat pentru îndepărtarea părului nedorit.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.