Mierea Apidava pentru imunitatea copilului tău

22

Mierea Apidava – de nelipsit din casă

Mierea Apidava nu ar trebui să ne lipsească din casă. În fiecare sezon, are multiple întrebuințări. Așa că în loc să căutăm alternative în magazine, farmacii, trebuie să ne îndreptăm atenția spre miere. Bunicul meu avea un pahar cu miere lângă pat. Lua o linguriță dimineața și seara. Nu răcea niciodată.

Savuram mierea la micul dejun, copil fiind. Și acum am păstrat acest obicei sănătos și gustos. Mierea nu ne lipsește din casă. Iar produsele cu miere, încep să le descopăr pe rând. Îndreptați-vă atenția spre produse naturale care pot fi de real ajutor.

Cum ne ajută mierea Apidava să ne menținem sănătoși?

A venit toamna și imunitatea scăzută ne poate crea probleme. Copiii intră în colectivitate și preiau viruși. Așa că imunitatea ridicată ne poate scuti de afecțiuni. Apelăm la vitamine diverse. Poate ar trebui să punem accentul pe miere. Un consum constant de miere de calitate ne poate ajuta să avem o imunitate ridicată.

Un corp sănătos va lupta ușor cu bolile. Vom suferi de forme mai ușoare și ne vom recupera rapid. Mierea, polenul nu trebuie să ne lipsească din casă. Pentru a te asigura că copilul tău va fi sănătos oferă-i miere și produse cu miere constant. Micuțul tău nu va accepta mierea zi de zi ca atare. Așa că ea se poate ”ascunde” în diverse preparate.

Micul dejun cu miere

Îi poți servi micul dejun cu miere. Pornește de la pâinea prăjită cu unt și miere. Adaugă miere în laptele de dimineață sau în bolul cu cereale cu lapte. Poți adăuga miere pe grișul în lapte. Sau servește-i un shake/smoothie cu miere.

Mierea de salcâm în recipientul Ursulețul Martinică este tare gustoasă. Recipientul vesel este atrăgător pentru copii. Dar ne și ajută să dozăm ușor mierea. Copilul va dori dimineața miere dacă este servită dintr-un recipient zâmbitor.

mierea Apidava

Gustări cu miere

Suntem obișnuiți să le dăm copiilor mici gustări. De ce nu am opta pentru gustări cu miere sănătoase? În loc de bomboane, oferă-i caramele cu polen. Moi și aromate, cu miere și polen, reprezintă o gustare sănătoasă pe placul copiilor.

mierea Apidava

Putem încerca diverse deserturi cu miere. Înlocuiți fără frică zahărul cu miere în prăjituri. Astfel copilul tău se va bucura de un desert sănătos, gustos.

Mierea Apidava pentru sănătatea noastră!

Toamna și iarna, mierea este minunată în ceaiuri fierbinți și în lapte. Vara înlocuiește cu succes zahărul din limonada răcoritoare. Dulciurile cu miere au ajuns rapid preferatele noastre. Sunt suficient de dulci pentru a astâmpăra pofta de dulce. Caramelele cu miere îmi aduc aminte de copilărie. Au acel gust dulce, aromat discret.

mierea Apidava

Voi oferiți copiilor miere de salcâm și caramele cu polen? Mierea Apidava de salcâm în recipientul Ursulețul Martinică va deveni rapid prietena copiilor voștri! Consumați miere ca ajutor pentru creșterea imunității?

 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

22 Comments

  1. Pentru cine nu a înțeles, încă, rolul produselor apicole în sănătatea organismului, articolul tău ar trebui să convingă.
    Natura ne oferă cu generozitate exact ce avem nevoie, trebuie doar să fim receptivi.

  2. Nici la mine nu lipseste mierea din casa! Am sa incerc si eu mierea lui Martinica de la Apidava. Multumesc pentru sugestie! O toamna plina de energie si savoare!

  3. Consum miere, dar nu având ca scop imunitatea neapărat, ci pentru că îmi place. Chiar acum am o cană de ceai cu miere lângă mine. Miere tot de la Apidava- foarte bună!

  4. eu tot incerc sa ii spun verisoarei mele ca fetita ei de un an si jumatate ar putea incepe sa primeasca din cand in miere si nu vrea… Pacat pentru ca mai tarziu va fi greu sa o obisnuiasca cu gustul. Mierea are multe beneficii pentru sanatatea copiilor.

  5. Intr-adevar. Ursuletul a ajutat-o pe fetita mea sa manance cu drag miere. Caramelele nu au atras-o la fel de mult chiar daca sunt dulci si bune. Pe acestea le consum doar eu

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
stil de viață sănătos
Cum rezistăm provocărilor zilnice?

 Cum rezistăm provocărilor zilnice? De câte ori ați intrat într-un magazin de produse naturiste? Unii dintre voi, probabil de multe...

Close