Bad Romance de Heather Demetrios recomandare lectură

12

Bad Romance de Heather Demetrios – lectură de toamnă

Bad Romance de Heather Demetrios este prim carte din această toamnă. Aleasă după copertă, povestea nu m-a dezamăgit. Știam că va fi o lectură diferită. Simțeam că mă va cuceri rapid. Și așa a și fost. Este genul de carte unde presupui finalul, dar tot îți dorești să citești. Cartea se poate comanda de la Editura Herg Benet.

Consider că este o bună lectură pentru părinții cu copii adolescenți. Însă e o bună lectură și pentru adolescenții rebeli. Cartea reprezintă o adevărată lecție de viață. La cât mai multe astfel de cărți. Poate așa adolescentele vor privi altfel băieții și vor putea înțelege comportamentul lor.

Ce poveste ascunde Bad Romance de Heather Demetrios?

Bad Romance de Heather Demetrios

Coperta ne prezintă o fustă de tull și niște bocanci roz. Această imagine vă va urmări întreaga lectură.

Grace este o fată care provine dintr-o familie atipică. Tatăl natural este departe de ea și nu își ține niciodată promisiunile. Mama ei s-a recăsătorit cu Matahala și are un copil cu el. Grace a rămas cumva fata în casă. Ea trebuie să îndeplinească numeroase sarcini în casă. Nu are voie să întârzie acasă. Iar la un moment dat, i se va cere chiar să cotizeze la cheltuielile casei.

Ea este pasionată de teatru și este regizor de scenă la școală. Așa se face că ea se îndrăgostește de starul liceului care este și actor și cântăreț. Gavin provine dintr-o familie bună și are o iubită frumoasă. Toată lumea îi invidiază, dar lumea se împarte în două când Gavin încearcă să se sinucidă. Unii spun că din prea multă iubire pentru iubita lui. Alții spun că din frustrarea de a fi părăsit. Însă nimeni nu știe adevărul. Doar Gavin și părinții lui!

Grace îi trimite un mesaj de încurajare. Nu știe că este un gest pe care îl regreta un an mai târziu. Între cei doi se înfiripă o relație frumoasă. Totul pare perfect până la un punct. Gavin va face nenumărate scene de gelozie. Grace le va accepta și le va vedea ca dovezi de iubire. Până la un moment dat…

Bad Romance de Heather Demetrios

Bad Romance de Heather Demetrios – o poveste de dragoste, așa NU

Grace este genul de fată ușor de cucerit. Își dorește să fie iubită și apreciată. Vrea să audă cuvinte frumoase și să aibă liniște. Adică tot ce nu are acasă, își dorește de la relația ei. Acceptă prea multe din dorința de a fi bine. Speră că e doar o fază.

De multe ori, îți va veni să strigi de frustrare. De multe ori, vei simți că nu au logică reacțiile ei. Însă îți vei aminti că atunci când iubești, ești obișnuit să cauți și să găsești scuze pentru comportamentul partenerului.

Însă va avea curaj să spună STOP unei relații care îi face rău? Cât timp îi va lua până își va da seama că Gavin are probleme serioase?

 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

12 Comments

  1. Sa stii ca imi este mila de copiii care traiesc drama despartirii parintilor. Acel copil va avea mereu constinta incarcata si o dorinta arzatoare de a avea fqamilia perfecta pe care n-a avut-o niciodata. Foarte draguta povestea

  2. Cartile de Herg Benet mi s-au parut intotdeauna mai indraznete, cu subiecte pe care nu multa lume le digera asa usor. Pentru ca nu toate lucurile sunt colorate si sclipicioase 🙂 Pare o carte faina, iar recenzia clar te face sa vrei sa afli mai multe. Am in vizor si cartea asta! ^_^

  3. deja sunt oarecum revoltata ca o fata care a avut nesansa de a nu beneficia de dragostea parentala mai este nevoita sa cunoasca si gustul unei relatii toxice. Eu sper ca pana la urma va renunta la ceea ce ii face rau si isi va gasi drumul in viata.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
pandișpan pufos cu căpșuni
Pandișpan pufos cu căpșuni – rețetă împrumutată

Pandișpan pufos cu căpșuni - un deliciu Îmi plac mult deserturile cu căpșuni. Anul acesta am avut o recoltă bogată...

Close