Mașina de vacanță, recomandări pentru alegerea ideală

Ne place să mergem în vacanțe cu mașina din mai multe motive. Poți să-ți schimbi planul de vacanță de la o zi la alta. Un mare plus îl reprezintă că nu avem limită la bagaje. Un detaliu important pentru mine pentru că îmi place să fac cumpărături din vacanțe. La drum lung, este nevoie de confort așa că mașina de vacanță trebuie aleasă după câteva criterii.

Contează cât de multe drumuri faci cu mașina și cât de des. Siguranța și confortul înainte de toate, aș zice eu. Spațiul pentru șofer și pasageri, dar și spațiul destinat bagajelor este esențial.

Cum să alegem mașina de vacanță ideală?

Dacă ești tânăr, vei opta pentru o mașină decapotabilă, în două uși, o mașină chic. Așa visam și eu o mașină pentru vacanță până am avut-o pe Kira, ciobănescul nostru german. Și ne-am dat seama că în vacanțele în care dorim să o luăm cu noi, e nevoie de spațiu pentru cușca ei de siguranță. Varianta ideală o reprezintă Mercedes-Benz Vito. Sunt fan Mercedes-Benz de când eram copil. Visul meu a fost întotdeauna să-mi cumpăr o mașină de la Mercedes-Benz și visul meu a devenit realitate.

Dacă înainte, îmi plăcea această marcă de mașini, acum am ajuns să o iubesc și să îi înțeleg valoarea. Modelele noi de Mercedes-Benz Vito sunt extrem de confortabile, spațioase, sigure, și extrem de trendy. Pentru noi, reprezintă mașina ideală de vacanță când o luăm pe Kira, când avem bagaje mai multe sau dorim să facem multe cumpărături. Dar reprezintă și mașina de vacanță ideală dacă e să mergem toată familia într-o vacanță. Ce îmi place cel mai mult la acest tip de mașină sunt scaunele, care de fapt sunt niște fotolii extrem de confortabile.

** ești fan confort și lux, alege clasa E de la Mercedes-Benz

Înainte să cumperi orice tip de mașină, îți recomand un drive test. Doar văzând mașina și conducând, îți poți face o părere reală despre ea. Dacă eu sunt fan SUV, soțul meu preferă Mercedes-Benz clasa E. Este totuși vorba de o limuzină business cu multe caracteristici inovatoare, o mașină extrem de spațioasă ce o face ideală și pentru mașină de vacanță.

La drum lung, e nevoie să te simți confortabil, scaunele să fie comode pentru a nu resimți oboseala. Toate opționalele din mașină sunt gândite pentru ca noi să avem confortul maxim la fiecare drum cu mașina.

mașina de vacanță

**mașina decapotabilă este ideală pentru croaziere

Dacă vacanța mea înseamnă minim de bagaje și plimbări pe croazieră, atunci optez pentru o mașină decapotabilă. Cred că nimic nu se compară cu senzația de plimbare, libertate decât într-o astfel de mașină.

mașina de vacanță

Prefer vacanța cu mașina pentru că ne place să explorăm diverse zone unde se ajunge doar cu mașina. Putem schimba planurile de vacanță cu ușurință. Și putem scurta sau prelungi vacanța cât ne dorim pentru că nu depindem de mijlocul de transport.

Da, poți ajunge mai repede la destinație cu avionul, însă uneori la câte întârzieri sunt, bagaje rătăcite, nu riști să ajungi în vacanță cu nervi. Vacanța cu mașina implică cheltuieli, timp, energie, dar nouă ni se potrivește de minune.

Cititori dragi ai acestui blog de lifestyle, preferați vacanța cu mașina sau cu avionul? Cei care optați pentru mașină, care variantă vi se pare ideală pentru voi? Cum arată pentru voi mașina de vacanță?

5 thoughts on “Mașina de vacanță, recomandări pentru alegerea ideală”

  1. Mercedes e un brand de încredere iar mașinile sunt deosebite. O mașină încăpătoare, care oferă confort și siguranță e perfectă pentru călătorii.

    Reply
  2. Vacanta cu masina este preferata noastra pentru ca ne ofera libertate si flexibilitate. Putem merge in orice destinatie ne dorim si putem schimba planurile in orice moment. Un alt avantaj este ca putem lua cu noi cat de multe bagaje dorim, ceea ce e important pentru mine, deoarece imi place sa fac cumparaturi in vacante. Atunci cand calatorim pe distante mai lungi, confortul este esential, asa ca alegem o masina de vacanta care sa ne ofere tot ce avem nevoie.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.