De ce am decis să investesc în haine de brand?

Atracția pentru haine de brand a existat mereu. Vedeam în reviste haine cu un design aparte și mă tentau. În vacanțe, vizitând diferite capitale, remarcam în vitrinele magazinelor, niște haine deosebite. Recunoșteam anumite branduri atunci când vedeam oameni purtând diferite piese vestimentare. Există anumite haine de brand pe care le poți recunoaște dintr-o mie și acelea îmi plac și mie.

Sunt iubitoare de piese vestimentare de brand, îmi place mereu să cumpăr haine noi. Însă pentru mine o achiziție înseamnă o investiție și fac o analiză înainte de a cumpăra. Nu sunt adepta hainelor în trend, nu cumpăr ca să port un sezon. Aleg acele piese care mă reprezintă și pe care știu că le pot combina cu ce am deja, și știu că le voi purta mai mult de un sezon.

Haine de brand, investiție în calitate

De prea multe ori am auzit că hainele de brand sunt prea scumpe și că nu se justifică prețul lor. Eu de fiecare am dată am venit cu argumente de ce eu prefer să investesc în haine de brand. De cele mai multe ori, oamenii mi-au dat dreptate, alții au avut nevoie să se convingă. Iar după ceva timp, mi-au dat dreptate în tot ce am spus legat de hainele de brand.

**modele unice, piese vestimentare care nu se demodează

Nu am fost adepta fast fashion-ului niciodată. Fiecare ban pe care l-am plătit pentru haine, a trebuit să merite pe deplin. Și să se justifice în timp. Atunci când vine vorba de pantaloni sau blugi, cu atât mai mult simt nevoia să fie de brand. De ce? Pentru că lumea nu le prea acordă importanță. Majoritatea pun accentul pe bluze, cămăși, partea de sus. Eu sunt exact invers, prefer ca partea de jos, fusta, pantalonii, să fie mai deosebite. Iată și motivul pentru care îndrăgesc și recomand brandul Dolce & Gabbana. Am fost atât de încântată de modele și design unic încât și soțul meu alege să poarte blugi Dolce & Gabbana pentru unicitate.

Fiecare brand dorește să se facă remarcat și încearcă să vină cu modele, design aparte. Este important ca lumea să le poarte piesele vestimentare cu încredere. Astfel își fac reclama cea mai bună.

**calitatea își spune cuvântul în timp

Hainele de brand își spun cuvântul în timp. De fiecare dată când le porți, vei simți calitatea, vei observa atenția la detalii. O haină de calitate va arăta bine și după multe purtări. Eu am observat că pantalonii la bărbați tind să se deterioreze mai repede. Motiv pentru care am decis cu soțul meu că trebuie să investească într-un brand de calitate. Sătul să renunțe la blugii preferați pentru că nu se păstrau în stare bună, în timp, a cedat. Singur a ajuns la concluzia că mai bine investește în piese vestimentare de la branduri de încredere. Așa a ajuns să descopere un nou brand și să fie mai mult decât încântat de fiecare pereche de pantaloni Phillip Plein.

Îi plac tare mult și pentru faptul că au un croi aparte, și rapid au devenit preferații lui. De multe ori, își găsește perechi interesante când există reduceri și profită la maxim de promoții.

**produsele de brand nu își pierd valoarea

Există anumite branduri de top care nu își pierd valoarea cu trecerea timpului. Din contră, anumitor piese le crește valoarea. Haine de brand poți să vinzi ușor și rapid, dacă nu ți se mai potrivește ca stil sau mărime. Există o mulțime de colecționari care le cumpără cu drag sau persoane care doresc o piesă anume.

Tocmai pentru că hainele de brand își păstrează calitatea în timp, ele își păstrează și valoarea. Pot fi oricând valorificate, ceea ce spune multe spre brand.

Recomandarea mea!

Hainele de brand sunt realizate din materiale mai sensibile, cu variate accesorii. Sfatul meu este să le îngrijiți, să le spălați cu atenție. Chiar dacă pe ele scrie că pot fi spălate în mașina de spălat haine și uscate în uscător, mare atenție. Eu optez fie să le spăl de mână, fie aleg cu mare grijă programul pe care să le spăl. Unele care sunt pretențioase prefer să le duc la curățătorie profesională. Uscătorul meu de haine are o mulțime de programe, unul chiar pentru haine sensibile, din mătase, cu accesorii, pietre, paiete. De puține ori și doar la nevoie, le-am uscat în uscător.

Spuneam că țin mult la lucrurile mele și chiar dacă îmi cumpăr piese vestimentare mai scumpe, le îngrijiesc cu atenție. Pantofii și poșetele sunt în cutii sau sacii care le protejează de praf, lumină, umezeală. Hainele mai sensibile sunt așezate pe umeraș, și nu împăturate pe raft. Unele haine le păstrez în husă de la o purtare la alta, cum ar fi rochiile de seară, hainele de piele sau blană. Cu timpul, mi s-a dovedit că e bine ce fac, lucrurile mele arată ca noi chiar dacă le-am achiziționat cu ani în urmă.

Mi-ar plăcea să-mi spuneți care credeți voi că sunt avantajele cumpărării de haine de brand? Le vedeți ca pe o investiție în timp?

3 thoughts on “De ce am decis să investesc în haine de brand?”

  1. Când investim o sumă mai mare în produse de calitate, ne putem bucura mai mult timp de ele. Și materialele sunt mai faine dacă știm ce branduri să alegem.

    Reply
  2. Sunt de acord cu tine. Eu prefer mai mult accesoriile de brand, pentru ca le pot purta mai des, dar si hainelor dau o atentie deosebita.

    Reply
  3. Un timp nu am acordat mare importanță brandurilor, dar mergeam pe principiul calității superioare. Sunt prea sărac să-mi permit să cumpăr lucruri proaste mi-a fost cel mai bun ghid. Apoi, când am descoperit brandurile care mi se potriveau, m-am împrietenit cu ele și le caut. cu alte cuvinte, da, investesc în haine care aparțin brandurilor care nu m-au dezamăgit. De ce să cumpăr haine pe care le port o dată, de 2 ori sau chiar deloc când pot cumpăra ceva care durează. A, și bineînțeles, profit de toate reducerile, de memru, de oferte personalizate sau nu etc.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.