Lumina iubirii de Jay Asher recomandare lectură

14

Lumina iubirii de Jay Asher – lectură de vacanță

Lumina iubirii este cea mai potrivită lectură în această perioadă. Când am ales această carte, nu am știut la ce să mă aștept. Coperta anunța magia iernii. Acum, după ce am parcurs-o, pot spune că a fost o alegere bună.

Am citit cartea, în liniște, după Crăciun. Am avut câteva zile mai lejere. Mi-am dorit o lectură ușoară. Mi-am dorit o poveste care să mă captiveze, dar să fie ușor de parcurs. Mulțumesc Editura Corint pentru această carte. Carte de adăugat în bibliotecă. Carte de oferit cadou de sărbători.

Lumina iubirii

Lumina iubirii – poveste de iarnă

Cartea ne spune povestea unei familii care comercializează brazi de Crăciun. De aproape 30 de ani, ei cresc și vând brazi. După Ziua Recunoștinței, se mută într-o rulotă, instalează cortul. Așează brazii de vânzare frumos, pe categorii și așteaptă clienții. Iar zi de zi, se aduc brazi proaspăt tăiați din pepinieră.

Sierra, fiica familiei, revine acasă pentru o lună pentru a-i ajuta. Deși are doar 15 ani, este un mare ajutor pentru părinți. Școala nu poate fi neglijată. Așa că ea transmite temele online profesorilor. Iar după masa, ajută clienții să aleagă cel mai frumos brad. Din păcate, acesta poate fi ultimul an când familia mai vinde brazi de Crăciun. Industrializarea își spune cuvântul în acest orășel din California.

Lumina iubirii ascunde o poveste de dragoste cu puțină magie

Sierra întâlnește un băiat simpatic, Caleb. Este atrasă imediat de ochii blânzi și de nenumăratele bancnote de un dolar cu care el plătește bradul. Caleb vine de mai multe ori să cumpere brazi. Apoi Sierra îl surprinde cumpărând brazi și din altă parte. Deși ea este tot mai atrasă de el, toți din jur o sfătuiesc să aibă grijă. Caleb ascunde două taine. Una frumoasă și una mai tristă.

Cum va reacționa Sierra când va afla secretele lui? Îl va ajuta, îl va înțelege? Veți descoperi în carte. Această carte merită citită. E ideală pentru relaxare. E o carte ușoară, dar totuși fascinantă.

Citind cartea, am avut senzația că simt miros de brad, că văd luminițele aprinse în oraș, dar și sclipirea din ochii celor doi tineri!

Lumina iubirii

Ați citit cartea ”Lumina iubirii”? Vi se pare o carte interesantă? Ce altă carte asemănătoare îmi puteți recomanda?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

14 Comments

  1. Mi-a placea sa o citesc daca as avea ocazia, si chiar as avea nevoie de o astfel de carte, usoara si relaxanta, desi teancul celor care sunt in asteptare , e cam maricel. Acum, citesc ” Necredincioasa” – Ayaan Hirsi Ali, o carte care ma bulverseaza.

  2. :)))
    nu mai stiu ce-am vrut sa zic :)))
    multumim de recenzie si sper sa ajung sa citesc si eu ce am pe noptiera, imi plac cartile de genul celei prezentate de tine mult mult…asta sa fi fost? 🙂
    Un nou an cu multe bucurii!

  3. A trecut ceva timp de cand am citit o lectura despre iubire! In ultima vreme m-am axat pe cele de la facultate si cele ce dezbat dezvoltarea personala. O voi adauga pe aceasta in wishlist 🙂

  4. n-am citit-o inca, desi sa stii ca si pe mine m-a atras combinatia de titlu si coperta, cand am vazut-o pe site-ul editurii Corint. Banuiesc ca se lasa cu emotii cand Sierra va descoperi secretele.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
lapte animal sau vegetal
Lapte animal sau vegetal? Alege cu argumente!

 Lapte animal sau vegetal? Alege cu argumente! Odată cu apariția alternativelor vegetale ale lactatelor clasice, au apărut și întrebările referitoare...

Close