Păzitoarea tainei de Kate Morton recomandare lectură

21

Păzitoarea tainei de Kate Morton – o lectură de excepție

Păzitoarea tainei de Kate Morton este o carte tipic autoarei. M-am îndrăgostit de stilul ei, de la prima carte. Temele alese au fost mereu pe placul meu. Subiectul ales m-a ținut în suspans toată cartea. Secretele m-au făcut să-mi doresc să descopăr finalul cărții cât mai repede.

Târgul cărții îmi oferă mereu cărți deosebite. Vreau să le mulțumesc că mi-au dat posibilitatea să citesc cărți minunate.

Cuvântul care definește cel mai bine cărțile lui Kate, este secret! Taine, secrete, suspans, această carte are din toate. Reușește să te țină în suspans cu fiecare pagină. Crezi că ai aflat un detaliu. Pe când colo, te afunzi mai tare în secret. Acesta este marele farmec al cărții.

Păzitoarea tainei

Păzitoarea tainei de Kate Morton – un roman cu multe secrete

Păzitoarea tainei este despre secrete. Secrete din trecutul mamei. Secrete din copilărie. Secrete bine ascunse, dar care ies la iveală. Timpul trece și unele lucruri par de multe uitate. Însă e nevoie de o banală imagine sau amintire.

Povestea începe cu o scenă cutremurătoare. Dorothy, mamă a cinci copii, ucide un bărbat în curtea casei. Fără ezitare, ea își înfinge cuțitul în musafirul nepoftit. Însă ce ciudat! Acest musafir nepoftit, o cunoștea. Îi spusese pe nume.

Laurel, fiica mai mare, a văzut toată scena din căsuța din copac. Deși văzuse totul clar, ea ține partea mamei. Declară poliției că a omul acela a încercat să-l răpească pe frățiorul mai mic. Timpul trece, scena este uitată. Sau așa spera toată lumea.

După mulți ani, cei cinci copii se adună la spital unde este internată Dorothy. Urmează ziua ei de naștere, Probabil ultima. Copiii decid să se reunească și să fie împreună cu mama. Însă Laurel găsește o poză veche cu mama ei. Mama ei alături de o prietenă bună, Vivien.

Laurel devine curioasă. Își dorește să-și fi cunoscut mai bine mama. Își dă seama cât de puține știe despre ea. Secretul mamei este bine ascuns. Însă Laurel va afla lucruri noi despre mama ei.

De ce să citești Păzitoarea tainei?

Este încă o carte minunată oferită de Kate Morton. Ne ține în suspans. Este ideal de citit în această perioadă de vacanță! În ciuda numărului mare de pagini, este o lectură ușor de parcurs. Secretul ascuns în fiecare poveste este dezvăluit la final cu multă măiestrie.

Vouă vă plac cărțile lui Kate Morton? Ați citit una dintre cărțile ei? 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

21 Comments

  1. N-am citit niciuna din cartile ei, dar desi sunt apropae de un nou inceput de an lista cartilor ce vreau sa le citesc ajunge cred pana in 2020. Poate printre picaturi voi avea timp sa aflu si secretele din aceasta carte.

  2. Sunt o cititoare pasionată, dar încă nu am apucat să citesc nimic de la Kate Morton. Această carte este cu siguranță pe lista mea! Sunt foarte interesant, plină de atâtea secrete! Sper să o pot citi pe viitor și să mă captiveze și pe mine.

  3. Alice Traveler on

    Nu am citit nici o Carte de a ei pana acum, dar orice ma tine in suspans imi place. Ms de recomandare. LA multi ani!

  4. Ti-am mai spus cat de mult imi place sa fiu tinuta in suspans si sa imi fac eu propriile mele scenarii care as vrea sa se potriveasca cu continuarea? Aceasta carte pare sa fie genul care sa imi permita atat de mult acest lucru.

  5. Oh, de cand vreau sa citesc carti de la aceasta autoare. Din pacate nu am inca nici una in biblioteca. Dar imi propun sa schimb acest lucru imediat.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
lapte animal sau vegetal
Lapte animal sau vegetal? Alege cu argumente!

 Lapte animal sau vegetal? Alege cu argumente! Odată cu apariția alternativelor vegetale ale lactatelor clasice, au apărut și întrebările referitoare...

Close