Concluzii pentru anul 2017 – așteptări 2018

20

 Anul 2017 – sau cum a mai trecut un an!

Anul 2017 tocmai se încheie. Și se cuvine să discutăm puțin despre el. A fost anul care a trecut pe nesimțite. Ne-a adus provocări mari. A fost anul în care ne-am dat seama de limitele noastre. Am vrut sau nu, a trebui să ne depăsim limitele.

Anul 2017 a adus provocări. Nu chiar cele pe care mi le doream. Dar am trecut peste toate. Am învățat că nu există ”Nu mai pot”. Există doar ”Trebuie să lupt până la final”. Nu se termină problemele când dorim noi. Ele trebuie rezolvate. Există soluții doar trebuie găsite. 2017 doar ne-a pregătit pentru ce e mai greu. Ne-a dovedit că unele provocări reprezintă lecții de viață.

Anul 2017 și  ce a fost bun

Deși a fost un an greu, cu multe probleme, am cunoscut oameni minunați. Ne-am făcut prieteni deosebiți și pentru asta îi sunt recunoscătoare. Am ajutat când am putut. Nu regret. Voi face la fel, mereu.

Lecția pe care am învățat-o? Că trăim într-o lume egoistă. Oamenii au devenit prea individualiști. Fiecare e doar pentru el.

Greșeala mea? Cred prea mult în oameni. Uit greu. Îmi ofer ajutorul. Ajut necondiționat.

Regret că oamenii mă consideră indiferentă. Uneori mi-aș dori să fiu mai rece. Mi-aș dori să nu mă mai atașez. Să nu mai pun suflet. Dar atunci nu aș mai fi eu. Voi face în continuare bine. Asta am făcut mereu. Am oferit mult. Chiar dacă nu mi s-a întors cât am dat. Așa sunt. Și nu vreau să fiu altfel.

Așteptări de la 2018

Îmi doresc doar sănătate, liniște și familia aproape. Mi-aș dori ca oamenii să devină mai buni și mai uniți. Asta îmi propun eu să fac. Să fiu un om mai bun și mai atent la ceilalți. Nu îmi fac planuri pentru anul ce va urma. Îl las să-mi ofere ce e mai bun.

Am învățat să primesc. Bune și grele. Le vom depăși pe toate. Anul 2017 ne-a învățat deja cum să facem față provocărilor!

2018 să vă aducă liniște, bucurii și împliniri. Să vă găsească mai buni, mai frumoși sufletește, mai recunoscători.

 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

20 Comments

  1. Un 2018 asa cum ti-l doresti, Mihaela! Planuri nu mi-am facut nici eu pentru ca nu am niste dorinte mari asa de indeplinit. Imi doresc sanatate si liniste in familie. 2017 n-a fost cel mai frumos sau cel mai usor an, dar sunt recunoscatoare ca l-am avut pe sotul meu alaturi si impreuna am trecut peste toate. Asta vreau sa imi ofere si noul an.

  2. La multi ani si un an asa cum iti doresti! Cu totii avem asteptari si dorinte de la noul an doar ca dupa un timp uitam ca depinde de noi sa le implinim si asteptam o minune. Dar daca fiecare dintre noi incearca sa fie cea mai buna versiune a lui cu siguranta va fi un an bun.

  3. Sa fie un an asa cum ti-l preconizezi de pe acum! Cu lucruri frumoase indeplinite, cu satisfactii de pe urma muncii tale si, in primul rand, cu sanatate (e singura care conteaza cu adevarat).

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Comanda ta Notino
12 cadouri mari la alegere la comanda ta Notino

Comanda ta Notino este însoțită de cadouri Comanda ta Notino va fi una aparte de data aceasta. Ai posibilitatea de...

Close